• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrb arkadaşlar daha önce de yazmıştın eşim Kaan aydosun hastası mikro tese demişti doktorumuz ama maddi durumumuz iyice bozuldu Kaan hoca üniversite hastanesinde Micro tese yağmıyo mu? En azından bir kısmini devlet karşılıyo mu? Ne olur bilgisi olan paylaşabilir mi
Merhaba canım benim eşime 9ay önce tedavidedi bize tese yi üniversite yapicani söyledi Enson yapılan fiş testi %10 hoploit görüldü tese olmamızı söyledi biz olmadk suan celalettin peru da tedavideyiz inşallah sizin amaliyatiniz olur olumlu sonuç alirsinz

Canım umarım yanlış anlamazsın biz de bu doktorda 1 yılı aşkın tedavi gördük. Doktor yapısı gereği biraz fazla Ümit verici konuşuyor. Yani bize de ilk gittiğimizde siz diğerlerinden öndesiniz son aşamadasınız demişti ve sadece bitkisel tedavi uyguladı ve sonuç alamadık. O kadar umutlanmıştık ki her testte kesin artık çıkış olacak diye bekliyorduk ve çıkmayınca yıkımı daha büyük oluyordu bence umutsuz olma sma tabiri caizse gaza gelme. İlk muayenede çünkü çok rahatlıyorsun" aaa boşa üzülmüşüm nasılsa tedavisi varmış " diyorsun ama öyle kolay olmadığını anlıyorsun sonra. Ha istisnalar var mıdır tabi ki vardır inşallah sizde kolayca hızlı sonuç alanlardan olursun.
haklısın canım belki bizdede çıkış olmayacak zaten normal çıkış olur dediğinde bende yüzde yüz inanmadım ama teseden önce bi şansımızı denemek istedik sonuçta belki bizlerde işe yaraadı ama celalettin hocayla tedaviden sonra normal çıkış olanlar var bunuda inkaredemeyiz ben aslında teseden önce bi ön hazırlık olarak düşündüm hoca gitmeden önce cellelettin hocaın tedavisi belki tesede işimize yarıcaktır içeride ne var ne yok öğrenmiş oldum en azından,hocadan çıktıktan sonra içim rahatmı diye sorarsan değil üc ay tedaviden sonra bişey değişmezse zaten devametmeyi düşünmüyorum ama eşim için iyi oldu moral olarak çok kötüydü sonuç çok olumlu olmasada eşim inandı hocaya tedavide moral çok önemli o yüzden eşime olumsuzluktan bahsetmiyorum şimdilik Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Screenshot_2016-01-26-12-02-07.webp

evet kızlar celalettin hocada tedavi olanlar buraya yazalım en azından kimler nasıl sonuç alabilmiş yada alamamış görmüş oluruz...

Nekadar zamandır tedavi görüyorsunuz kullanılan ilaçları yazarsmisin sanagore tedaviniznasil gidiyor eşinin azo sebebi neydi

o zaman ben yazayım yazmıştım zaten eşim 12 yaşında çift taraflı indirme ameliyatından dolayı azo emre bakırcıoğlu,kaan aydos ilaç vermedi bizde en son celalettin hocaya gititik bize pregnyl iğne yazdı 3 ay kullancakmışız bide iki yane antibiyotik+birkisel

sen ben yazacaz kalabalık olcak :) neyse arkadaşlar yönlendirme yapmim. serinkumsal 1 iğne mi verdi size haftada kaç kez vuruluyosunuz

o zaman ben yazayım yazmıştım zaten eşim 12 yaşında çift taraflı indirme ameliyatından dolayı azo emre bakırcıoğlu,kaan aydos ilaç vermedi bizde en son celalettin hocaya gititik bize pregnyl iğne yazdı 3 ay kullancakmışız bide iki yane antibiyotik+birkisel
Bizde kaanaydos7ay menegon tedavisi uyguladı sonra tesede çağırdı bizimsorun maturasyon duraksamasi sonunda tese olucaksa madem celalettin hocanın tedavisini olup Enson tese olalım dedik yıllarda aradığımız bunun bi tedavisi yokmu sonuçta tesede sonra sonuç almamak berbat bişe onu yaşıyan bilir inşallah hepimiz güzel haberlerle burda yazisiriz

Yok ben almanyada yaşıyorum maca tozunu aldım burdan inşallah güzel kaliteli spermlerimiz çıkar siz ne zaman tüp bebek denemeyi düşünüyorsunuz ?
inşallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün biz 4 defa denedik bir daha kısmet olur mu bilmem ama bende eşime ersağın maca ve hayıt kapsülünü kullandırıyorum şifa Allah tan inşallah sperm çıkarsa tüpbebek denerim yine

Tavsıye ederım al canım ben fransada yasıyorum burdan aldım 250€ aldım daha uygun fıyata olanlarda var almak ıstersen onlardanda alabılırsın sonucta hareket eden bıseylerı gormek yetıyo ,benım aldıgım baya net gosterıyo spermlerı
canım bende almak istiyorum ama fiyat olarak 2000 tl ye almış arkadaşımız bana çok geldi uygun olsaydı teste vereceğimiz paraya eve bir mikroskop alır incelerdim ben topiğin eskilerindenim başarısız tüpbebek tedavilerinden sonra biraz inzivaya çekildim burdan kimler geldi kimler geçti nelere şahit olduk bir bilsen bir arkadaş vardı eşi kaan hocada mikrotese olmuş sperm bulunmamış daha sonra bir tanıdığı vasıtasıyla hastanede laboratuvara girip kendi menisini kendisi incelemiiş ve bir kaç tane sperm görmüş hemen kaan hocanın yanına gitmiş hocam ben gördüm sperm var bende birde burda birlikte inceliyelim demiş ve laborantla incelemişler gerçekten sperm bulunmuş ve tüpbebekle bir çocuğu olmuştu bende mucize yaşamak istiyorum aslında keşke benim eşimdede doğal yolla çıkış olsa

Back
X