3 defa olduk tedavisiz hemde korukorune 2 sinde bulundu birinde malesef şimdi 4 aydır tedavideyizCnm sizde spermatitler iyi durumda hiç tese oldunuz mu siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 defa olduk tedavisiz hemde korukorune 2 sinde bulundu birinde malesef şimdi 4 aydır tedavideyizCnm sizde spermatitler iyi durumda hiç tese oldunuz mu siz
Cnm benim Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize tedavisiz tese olmak istemiyoruz aslında Kaan hocaya da mail attık önce tedaviyi denesek diye henüz cevap yazmadı gelişmeleri yazarmış cnmMerhaba canım benim eşime 9ay önce tedavidedi bize tese yi üniversite yapicani söyledi Enson yapılan fiş testi %10 hoploit görüldü tese olmamızı söyledi biz olmadk suan celalettin peru da tedavideyiz inşallah sizin amaliyatiniz olur olumlu sonuç alirsinz
Tatlım bizde tedaviyi devam ettirmek istedik ama cevap gelmedi oyüzden celalettin hocayla şimdi tedavideyiz oda iyiki olmamissinz dedi bizegore artk tese Enson şans eğer tedavisi varsa neden amaliyat olsunCnm benim Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin hepimize tedavisiz tese olmak istemiyoruz aslında Kaan hocaya da mail attık önce tedaviyi denesek diye henüz cevap yazmadı gelişmeleri yazarmış cnm
selam arkadaşlar nasılsınız[/QUOTE
Merhaba Nursima nasılsın canım
Haklısın cnm çok zor bir karar endol Ce sudafed tedavimiz bitmek üzere senen testi yaptırıp mail atacağız Kaan hocaya hayırlısı olsun inşallahTatlım bizde tedaviyi devam ettirmek istedik ama cevap gelmedi oyüzden celalettin hocayla şimdi tedavideyiz oda iyiki olmamissinz dedi bizegore artk tese Enson şans eğer tedavisi varsa neden amaliyat olsun
Canım sizin sorun daha önce tese oldunuz mu buarada herkese hayırlı cumalarHaklısın cnm çok zor bir karar endol Ce sudafed tedavimiz bitmek üzere senen testi yaptırıp mail atacağız Kaan hocaya hayırlısı olsun inşallah
Yok cnm olmadık ama Kaan hoca tedavisiz mikro tese önerdi önce iki hafta endol sudafed nohut sırgan çayı havuç kuru incir kullanın iki hafta sonra semen testi gönderin eğer Bi çıkış olmazsa mikro tese yapalım dedi bu iki ilaç eğer bir kaç tane de olsa varsa normal çıkışını sağlıyormuş bizim Xxy sendromu %5 mozaik tip cnmCanım sizin sorun daha önce tese oldunuz mu buarada herkese hayırlı cumalar
47xxy limisiniz nenim eşimde kliniferterliYok cnm olmadık ama Kaan hoca tedavisiz mikro tese önerdi önce iki hafta endol sudafed nohut sırgan çayı havuç kuru incir kullanın iki hafta sonra semen testi gönderin eğer Bi çıkış olmazsa mikro tese yapalım dedi bu iki ilaç eğer bir kaç tane de olsa varsa normal çıkışını sağlıyormuş bizim Xxy sendromu %5 mozaik tip cnm
hoş geldin canım sizin durumunuz tedavisi olan grup inşallah tedaviyle sperm bulunup evladınıza kavuşursunuz zaten bulunmuş sağlıklısı bulununcaya kadar mücadeleye devam RABBİM yardımcımız olsunMerhaba formu daha önceden de takip ediyordum yeni iyi oldum aranıza Benide alırsanız sevinirim benim işim hipogonadotropik hipogonadizm hastalığı yani FSH LH gibi hormonlarının Sıfıra yakın şekilde düşük çıkması tedaviye bu hormon değerlerinin yükseltmekle başladık Pregnly1500 daha sonra Menogon 75 lik ampül
tedaviden 5 6 ay sonra sperm çıkışı oldu 10 12 adet şimdilerde ise sperm çıkışı gözükmüyor
Canım umarım normacikis olur amaliyat gerekkalmaz güzel haber alirizsenden tesede sonrası olumsuz olunca cokzorYok cnm olmadık ama Kaan hoca tedavisiz mikro tese önerdi önce iki hafta endol sudafed nohut sırgan çayı havuç kuru incir kullanın iki hafta sonra semen testi gönderin eğer Bi çıkış olmazsa mikro tese yapalım dedi bu iki ilaç eğer bir kaç tane de olsa varsa normal çıkışını sağlıyormuş bizim Xxy sendromu %5 mozaik tip cnm
Evet cnm aynen öyle %5 mozaik tip yani nadiren de olsa normal hücre var47xxy limisiniz nenim eşimde kliniferterli
ameliyatsız sperm bulunuyor mu benim eşimde ameliyatla bulundu 4 tüpbebek ama negatif sonuçEvet cnm aynen öyle %5 mozaik tip yani nadiren de olsa normal hücre var
iyiyim canım benim çok şükür sen nasılsın meleğin nasıl büyümüştür şimdibende bir değişiklik yok haziran ayında dondurulmuş embriyo transferim oldu oda ne yazık ki negatif sonuçlandı başa sardık yine sıfırla mücadeleye devam Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
canım bende şimdi okudum bana yazdığı cevabı boşver takılma o tutturmuş gercekler acıdır hangi gercek anlamadım o celaattin hocanın reklamını yapmış.o allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez bunu unutmuş doluya veya boşa tedavi bana boş gelen tedavi şekli başka arkadaşıma dolu gelebilir onlara boş bana dolu gelebilir.aman boşver sinirlenmene tedavısı verıyosun yazdıklarını bı acta oku burda bı cok arkadasımı kırmıs gecırmıssın ben sınırlenmeyeyımmde ne yapayım yaa sen yazdıklarını gormuyosun galıba