• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrb arkadaşlar daha önce de yazmıştın eşim Kaan aydosun hastası mikro tese demişti doktorumuz ama maddi durumumuz iyice bozuldu Kaan hoca üniversite hastanesinde Micro tese yağmıyo mu? En azından bir kısmini devlet karşılıyo mu? Ne olur bilgisi olan paylaşabilir mi
canım çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun.kaan hocanın özel muayensine gitme oraya gidersen özelde yapar üniv.hastanesinde olduğu biğüne randevu al.üniv.hastanesinde devlet karşılıyo benim bildiğim bu canım.bizde kaan hocada ameliyat olduk hayırlısı olsun.

Bende iyiyim canım cok sagol
Oglum iyi sükür canım buyuyor 15 aylık oldu
Gecmıs olsun .Zamanı ver demekkı arkadasım hersey kısmet
Ben hala ınanamıyorum oglum olduguna bızımmı dıyorum bazen
Bılıyorsun bızde cok sey yasadık
Bu dert sabır ısı sen mucadeleyı bırakma allahım ınsallah sanada tattırcak bu guzel duyguyu
Allahım tum ısteyenlere tattırır insallah
Öpüyorum senı kendıne cok ıyı bak canım
cnm ömrü uzun saglıkla büyüsün paşan.....

canım çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun.kaan hocanın özel muayensine gitme oraya gidersen özelde yapar üniv.hastanesinde olduğu biğüne randevu al.üniv.hastanesinde devlet karşılıyo benim bildiğim bu canım.bizde kaan hocada ameliyat olduk hayırlısı olsun.
Cnm benim Allah razı olsun biz özel muayenehanesine gitmiş bulunduk ama maddi durumumuzdan da biraz bahsettik inşallah üniversite hastanesine yönlendirir yoksa maalesef ertelemek zorundayız. Cnm size tese öncesinde tedavi uyguladı mı bize boş yere ilaç tedavisi başlamayalım içerdeki yapıyı Bi görelim ona göre ilaca yüklenelim dedi bazen spermse dönüşecek hücre hiç olmayabiliyormuş bazen de kuyruk çıkarmak üzere olanlar oluyormuş bu yapıyı görmem lazım dedi. Siz aşamaları geçirmişsiniz bana özelden veya buradan ayrıntılı yazar misin? Ha Bi de ilk tesede seni hazırlamayacağız sperm %70 çıkmayacak zaten çıkarsa da dondururuz dedi

Kızlar merhaba biz Kaan beyin hastasıyızn bize dr nebido ampul verdi aranızda bu ilaçı kullan ve sonuç alan var mı

Bende iyiyim canım cok sagol
Oglum iyi sükür canım buyuyor 15 aylık oldu
Gecmıs olsun .Zamanı ver demekkı arkadasım hersey kısmet
Ben hala ınanamıyorum oglum olduguna bızımmı dıyorum bazen
Bılıyorsun bızde cok sey yasadık
Bu dert sabır ısı sen mucadeleyı bırakma allahım ınsallah sanada tattırcak bu guzel duyguyu
Allahım tum ısteyenlere tattırır insallah
Öpüyorum senı kendıne cok ıyı bak canım
Allah cc daha iyi etsin
maşallah paşama dünyaya gelen büyüyor
sana katılıyorum bende olsam inanamazdım azo kemiklerimize kadar işlemiş
bide senelerce uğraşmak dr ların umutsuzluğa itmeleri neler çektik neler
inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin
bende öpüyorum senide meleğinede Allah a emanet olun

Cnm benim Allah razı olsun biz özel muayenehanesine gitmiş bulunduk ama maddi durumumuzdan da biraz bahsettik inşallah üniversite hastanesine yönlendirir yoksa maalesef ertelemek zorundayız. Cnm size tese öncesinde tedavi uyguladı mı bize boş yere ilaç tedavisi başlamayalım içerdeki yapıyı Bi görelim ona göre ilaca yüklenelim dedi bazen spermse dönüşecek hücre hiç olmayabiliyormuş bazen de kuyruk çıkarmak üzere olanlar oluyormuş bu yapıyı görmem lazım dedi. Siz aşamaları geçirmişsiniz bana özelden veya buradan ayrıntılı yazar misin? Ha Bi de ilk tesede seni hazırlamayacağız sperm %70 çıkmayacak zaten çıkarsa da dondururuz dedi
canım benim güzel ve hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah bol bol sperm bulunur Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.sana zahmet bana genetik testinizin fotosunu gönderebilirmisin

Kızlar merhaba biz Kaan beyin hastasıyızn bize dr nebido ampul verdi aranızda bu ilaçı kullan ve sonuç alan var mı
Bizde kullandik kaan hocaya tedavi oluyorduk bunun haricinde borcok ilav kullandik ama malsf sonuc alamadik insallah siz fayda gorursunuz

Arkadaslar kok hucrede son durum ne bu konuda bilgi sahibi olanlar var mi

merhaba biz kullanmıştık sonrasında ilk defa yuvarlak hücre çıkmıştı normal sperm testin de ama daha sonra birşey çıkmadı şuanda sadece promotil verdi..sizn sorun nedir kaç zamandır tedavidesiniz

Kızlarnerelerdesiniz kimsecikler yokkkkk kimse birşey yazmıyor artık :KK24:özledim sizi vallahi

herkese iyi akşamlar.nasılsınız arkadaşlar.
ben bayağı oldu yazmayalı.pek değişiklik yok hayatımızda.
hala spermsiz ve çocuksuz devam ediyoruz.
hayatın her anı güzel aslında.arada annelik hormonu çoşmazsa unutuyorsun bile.
en azından benim öyle.
eşim geçen hafta ankara ya genartta gitti.bakalım fish testi ne gösterecek.aslında umudum yok.
beklentim sıfır.heyecanda yok.eeşim mücadeleye devam ediyor.
dua edin kızlar.umudu boşa çıkmasın.
hepiniz allaha emanet olun.

Merhaba arkadaşlar bu sayfaya yeni katıldım eşimin sperminin olmadığını yeni öğrendik :(
Şok halindeyim ne yapacağımı bilmiyorum.
Bana doktor konusunda yardım edebilir misiniz İstanbulu araştırdım emre bakırcıoğlu ve tansel kaplancan hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.. Bide ankarada Kaan aydos.. Tecrübrlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar bu sayfaya yeni katıldım eşimin sperminin olmadığını yeni öğrendik :KK43:
Şok halindeyim ne yapacağımı bilmiyorum.
Bana doktor konusunda yardım edebilir misiniz İstanbulu araştırdım emre bakırcıoğlu ve tansel kaplancan hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.. Bide ankarada Kaan aydos.. Tecrübrlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim

canım benim ne hissettiğini çok iyi biliyorum bende 3 yıl önce aynı şokla aynı arayışlardaydım, Allah yardımcınız olsun.
öncelikle 3 ay sonra 1 test daha yapın, bazen sonraki testlerde sperm çıkabiliyor.
sonrası için eğer direkt mikrotese düşünürseniz emre bakırcıoğluyu önermiyorum memorial murat başar daha iyi bence. bir de celalettin peru var o teseden önce iğne ve bitkiselle tedavi ediyor, bu tedavi neticesinde olumlu sonuç alanlar var ama sayı olarak çok fazla kişi değil, diğer doktorlar direk tese yapar tedavi denemezler genellikle. teseden önce 6 ay kadar bu tedaviyi deneyip sonra murat başar da tese olabilirsiniz. (6aydan fazla ilaç kullanılması vücudu olumsuz etkileyebiliyor) çok da kafanı karıştırma kendini üzme herşey olacağına varıyor, Allah nasip edecekse o yada bu şekilde verecektir

Back
X