canım bizim ilk tesemizdede elonge çıkmıştı.sonra neden duraklıyor ilerlemiyor diye kaan hocayla tedaviye devam ettik.sonra kaan hoca istenilen durumda şu an değerler gelin tese yapalım dedi.bizde burda celalletttin hocayı duyduk.öyle anlatıldıki sandık gideriz nasıl olsa hücre var hemen sperme dönüşür.hocaya gittik inan o kadar samimiyetsiz okadar yanlış üslup anlatamam.eşimin içinede sinmemişti.hatta istediği bazı şeyler elimizdeydi.tekrar istedi.mesela inhibin b gibi.yok tekarar yaptırın dedi.bizde yaptırmadık.eve dönüşümüz zaten sancılıydı.eşim bana kızıp duruyor.aklına uyduk geldik ne oldu diye.1 yıl kadar tedavi olduk.sonra başka doktora gittik.1 yılda öyle derken zaman geçti.tedaviyle 3.5 yıl geçti.baktık olmuyor tesede bir gerçek nede olsa eolngelerde var .elongenin sayısını patolojide yazıyorlar.net olarak aklımda değil.zaten yüzdede sayılardan oluşuyor.mikron boyutunu bilmiyorum.zaten bunlarada önem vermiyorum.gerçekten dediğin gibi neye inanacağız şaşırdık.herkes birşeyler söylüyor.c.hoca teseyide yeni yönlendirdiği hastaneden sonra önerdi.öncesinde tese desen kızıyordu.beni bencilikle bile suçladı.sen anne olacaksın diye adam erkekliğindenmi olsun dedi.....düşününce kendime daha kızıyorum.mantık buydu.yada biz ters anları denk geldi.okuduğum kadarıylada genel anlamda bu tutumu var.milyon sayıda elonge spermatid mi? çok şaşırtıcı nasıl sonuç çıkmaz ki.. demek ki bilinen çoğu şey boş. Elongenin yüzdesi yazıyor ama sayıyı nasıl anladınız?