• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba cnm bızım azo sebebı ınmemıs testıs gec ındırıldı testısler murat basarda tese oldu esım ama sperm bulunmadı sadece ana hucreler cıktı oda tupte kullanılmadı bsy cıkmadı bende kaanı dusundum aradım sekreterıyle gorustum 6 ay tedavı dedı bu 3.ayımız tedavıde h-kaan aydosla 16 marttada kontrolumuz var bakalım ılerleme var mı merakla beklıorum
Hlne tur ilaclar verdi ne kullaniyorsunuz

Murad başara gidiyoruz Memorial Şişli de tedavim eşimde retraktil testis var yani hareketli İnmemiş testis değil ama onun benzeri bir durum. İlk microtese olacak 3 yıldır farklı yerlerde farklı tedaviler gördük artık inşallah iyi sonuçlar alırız. Dua edin ne olur çok heyecanlıyım
ıns guzel sonuclar alırsınız cnm bızımde doktorumuz murad hocaydı cok ıyı bır doktor ınss bol bol spermler bulunur cnm dualarım sızınle

BiZde FSH yüksekti diğer hepsi normal genetik vs . Sebebi muhtemelen küçükken geçirdiği ateşli bir hastalık.. Normalde teseden de çok unutluydu doktor ama olmayınca olmuyor işte şimdi iğne kullanıyor bakalım mart ayında Bi kontrolümüz var o Zaman biraz daha belli olacak devam edecek miyiz yoksa kabullenip vaz mı geçeceğiz Bi de d vitamini var kullandığımız iğneler yağlanma artırdığı için sürekli diyet modundayız çünkü vücüttaki yağlanma FSH hormonunun artmasına sebep oluyormus tek dikkat ettiğimiz şey bu spor diyet iğne haftada iki ve d vitamini :) bakalım çok Bi şey kalmadı tahlillere Neler bekliyor bizi
hımm evet cnm bu ıgneler yaqlanmalara neden oluyo maydonoz cok ıyımıs bende esıme verıorum nohut kuru ve coban cokerten bızımde sadece FSH yuksektı dıgerlerı normal sızın doktorunuz kım cnm

Bizimde sadece fsh yuksek 3 defa m.tese miz var 2 sinde sperm var 1 inde cikmadi ama cikan sperm yapıları iyi degildi döllenme oldu fakat gebelik olusturmadi c.peru da tedavideyiz choragon kullaniyoruz bir macun ve bitki cayi verdi

Bizimde sadece fsh yuksek 3 defa m.tese miz var 2 sinde sperm var 1 inde cikmadi ama cikan sperm yapıları iyi degildi döllenme oldu fakat gebelik olusturmadi c.peru da tedavideyiz choragon kullaniyoruz bir macun ve bitki cayi verdi
anladım cnm ınss olur bu sefer bebıslerıne kavusursun tez zzamanda

Arkadaşlar dün ilk iğnemi oldum ve hayırlısıyla tedavimize başladık. Şubatın son günlerinde eşim microtese olacak dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım inşallah güzel haberlerle dönersin de bizlerede dua edersin.Allah yardımcınız olsun duam sizinle.

ay ben bugun kan testi verdim hala adet olmadım 0,4 cıktı hala da olmadım doktor 3 4 gun sonra testi tekrarlaylım dedi

Na
Canim Rabbim yuzunuzu guldursun insAllah. Dualarim seninle. Allah yardımcınız olsun
nasılsın saydin78 toparlandiniz ins bende sizden snra dedim tüp bebeği benimde degerim düşük çıktı yükselmedi Üzgünüm tedaviye devam edip tekrar denicez misiniz Rabbim yüzünüzü güldürsun ins ❤ hepimize sizinde

Na
nasılsın saydin78 toparlandiniz ins bende sizden snra dedim tüp bebeği benimde degerim düşük çıktı yükselmedi Üzgünüm tedaviye devam edip tekrar denicez misiniz Rabbim yüzünüzü güldürsun ins ❤ hepimize sizinde
Canım benim daha iyiyim sagolasın. Sen nasılsın? Uzuldumcanim ama ne yapalım elimizden birsey gelmiyor. Rabbimin takdiri. Ben kilo vermeye calisiyorum canim bu aralar fazla kilolarim var. Tutunamama sebebi belki de budur. Tekrar deneyecegiz insAllah. Bir aklım mayısta dene diyor bir aklım Temmuzda. Rabbim dogru zamanda hayırlısıyla nasip etsin bu sefer insAllah. Sporla kafamı dagitiyorum. Rabbim size de, bize de hepimize tez elden gondersin gul kokulu evlatlarimizi insAllah

Back
X