• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim daha iyiyim sagolasın. Sen nasılsın? Uzuldumcanim ama ne yapalım elimizden birsey gelmiyor. Rabbimin takdiri. Ben kilo vermeye calisiyorum canim bu aralar fazla kilolarim var. Tutunamama sebebi belki de budur. Tekrar deneyecegiz insAllah. Bir aklım mayısta dene diyor bir aklım Temmuzda. Rabbim dogru zamanda hayırlısıyla nasip etsin bu sefer insAllah. Sporla kafamı dagitiyorum. Rabbim size de, bize de hepimize tez elden gondersin gul kokulu evlatlarimizi insAllah
Benim de fazla kilom var doktor tedavi öncesi zayıfla dedi spora başladım ama olmadı stresten midir bilmiyorum üstüne kilo bile aldım

Benim de fazla kilom var doktor tedavi öncesi zayıfla dedi spora başladım ama olmadı stresten midir bilmiyorum üstüne kilo bile aldım
Kac kilosun canim? Boyun ne kadar? Evet kesinlikle stresten. Bende o donem kilo almistim.

Kac kilosun canim? Boyun ne kadar? Evet kesinlikle stresten. Bende o donem kilo almistim.
Canım boyumu kilomu şimdi yazmayayım ama vücut kitle indeksim fazla kilolu olarak çıkıyor yani fazladan Bi 10-15 kilom var öyle söyleyeyim

Senin yine iyi canim benim en az 20 kilo vermem lazim :)
Canım tamam kilo zaten kötü ama ben tutunmaya çok etki ettiğini sanmıyorum doktor bana kullanacağın ilaçların dozu kilo verirsen azalır dedi tutunmayla ilgili bişey söylemedi

Canım tamam kilo zaten kötü ama ben tutunmaya çok etki ettiğini sanmıyorum doktor bana kullanacağın ilaçların dozu kilo verirsen azalır dedi tutunmayla ilgili bişey söylemedi
Kilo tutunmaya embriyo kalitesine her şeye etkili.kiloluların oluyor çocuğu dersen e onların eşlerinin spermi çok.biri denk geliyor biz de sperm az yumurta kaliteli olmalı. kiloları vermeliyiz

Sıkı bir diyet haftada 3 gun sporla gayret ediyorum canım. Vericem ama ideal kiloma ulasır mıyım bilmiyorum. Ne kadar versem kârdır
Yürüyüş demişti doktor bana günde yarım saat ben de kilo vereceğim 6kilo da benim var diyetarkaşım sitesine yediklerini yaz kalori takibiyle güzel veriliyor hem de sıkılmadan

Arkadaslar Merhaba. Benim esim klinefelder rahatsizligi var tese de hic sperm cikmadi biz bos
selam arkadaslar sizlere kötü bir haberim var,bildiginiz gibi esime micro tese yapildi ve sperm bulunmustu,dün hastaneye gittikbundan sonra nasilolcak diye konusmaya amakötü bir haber aldik,esimden bulunan spermler kötü cikmis ve tüp bebek yapilmazmis i spermlerle ,1%tutma sansi var,size tavsiyemiz sperm bankasindan sperm alip yapabilirmisiniz yoksa baska imkan yok cocuk sahibi olmaya dedi,ne yapcagimizi sasirdik,bunu beklemiyorduk dünya basimiza yikildi,esim cok kötü durumda dün nasil agladi anlatamam onu böyle görmek benide üzdü,dr 2 hafta düsünün telefonlasalim dedi egerki sperm bankasindan alirsak düsseldorf uni klinike gitcez,kafam okadar karisikki ne yapcaz bilmiyorum bide bugün bi arkadasim hamile oldugunu söyledi,dogrusu sevinemedim bile
merhaba arkadasim senin esindedemi klinefelder var. SiZlerle yazisabilmek icin üye oldum bugün.

Amin ins benim
Canım benim daha iyiyim sagolasın. Sen nasılsın? Uzuldumcanim ama ne yapalım elimizden birsey gelmiyor. Rabbimin takdiri. Ben kilo vermeye calisiyorum canim bu aralar fazla kilolarim var. Tutunamama sebebi belki de budur. Tekrar deneyecegiz insAllah. Bir aklım mayısta dene diyor bir aklım Temmuzda. Rabbim dogru zamanda hayırlısıyla nasip etsin bu sefer insAllah. Sporla kafamı dagitiyorum. Rabbim size de, bize de hepimize tez elden gondersin gul kokulu evlatlarimizi insAllah
Amin canım amin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ins Bende beklemedeyim nezman basliyayaim Nerede ne yapmalıyım çok kararsizim ama zamana bıraktım suan şu akar yolunu bulur misali benim kilom ideal ma yine olmadı biras nasip yanımda arkadaş vardı boyu benimle 82 kilo onun oldu ben onun yarısiyim ama olmadı nasipp hersey bence.sağlıklı beslenmek m yinede çok önemli sizde dondurulmuş sperm varmi arkadaşım ins tez zmanda hepimze nasip olur anne olmakkkkkk

Amin ins benim

Amin canım amin Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ins Bende beklemedeyim nezman basliyayaim Nerede ne yapmalıyım çok kararsizim ama zamana bıraktım suan şu akar yolunu bulur misali benim kilom ideal ma yine olmadı biras nasip yanımda arkadaş vardı boyu benimle 82 kilo onun oldu ben onun yarısiyim ama olmadı nasipp hersey bence.sağlıklı beslenmek m yinede çok önemli sizde dondurulmuş sperm varmi arkadaşım ins tez zmanda hepimze nasip olur anne olmakkkkkk
Nasip ama elinden geleni yapmak lazım bu kilo vermekse o da dahil bana doktor dedi ideal kolna düş diye

Kilo tutunmaya embriyo kalitesine her şeye etkili.kiloluların oluyor çocuğu dersen e onların eşlerinin spermi çok.biri denk geliyor biz de sperm az yumurta kaliteli olmalı. kiloları vermeliyiz
Tek başına yumurta kalitesi yeterli değildir yumurta ne kadar kaliteli olursa olsun sperm kalitesizse embriyo kaliteli olamaz ha kilo tabi ki hormonlara etki ettiği için sadece yumurtayı değil bütün vücudu olumsuz etkiler yine de ben Kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum

Nasip ama elinden geleni yapmak lazım bu kilo vermekse o da dahil bana doktor dedi ideal kolna düş diye
Tabiki canim biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimin takdiri zaten önemli olmasa ilk gittigimizde kilomuzu tartmazlardi boynuzu vücut indeksi önemli yumurta yağ bakio kilodan bide pco varsa kesin verilmeli bende pco var

Canim
Tek başına yumurta kalitesi yeterli değildir yumurta ne kadar kaliteli olursa olsun sperm kalitesizse embriyo kaliteli olamaz ha kilo tabi ki hormonlara etki ettiği için sadece yumurtayı değil bütün vücudu olumsuz etkiler yine de ben Kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum
pcolular için çok önemli demişti doktor bana bende pco olduğu için göbek kismindaki yağ oranında önemli demişti

Amin ins benim

Amin ins benim

Aminnnn canım insAllah kavusalım bir an once meleklerimize

kızlar bu dr hakan özkul bitkisel tablet ilaç veriyomus azosperm için 3 ayda farkı görürsünüz diyor emin konuşuyor..eşim konuştu bakalım denicez bi 3 ay onu da..Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah...amin

Canim

pcolular için çok önemli demişti doktor bana bende pco olduğu için göbek kismindaki yağ oranında önemli demişti

Evet canım bel karın bolgemde yag fazlaligim var en cok :( insülin direncim yüksek cıktı. Kilo verememeye o da etkenmis ilaca basladım... Hayırlısı hepsi bahane aslında hersey kader kısmet

kızlar bu dr hakan özkul bitkisel tablet ilaç veriyomus azosperm için 3 ayda farkı görürsünüz diyor emin konuşuyor..eşim konuştu bakalım denicez bi 3 ay onu da..Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah...amin
Merhaba canim bizde düşündük te cesaret edemedik kayda değer bir başarı hikayesi duyamadik varda kendi sayfasinda sadece insallah fayda görürsünüz bizleri de bilgilendirir sen bize de yol gosterici olursun

Back
X