• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar pazar sabahı eşim microtese olacak dua edin lütfen. Bugün doktorla son kez konuşmak için gittiğimizde ameliyatta olduğunu söylediler meğerse microtese yapıyormuş ve bulunamamış eşinin öğrendiği an biz de gördük çok kötü etkilendim keşke görmeseydim.. Çok üzüldüm... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
Allah yardımcınız olsun canım ınsallah bulunur

Mrblar cnm...bızım bütün testler yapıldı bı ilaç kullanımı falan olmadı..hormonlarına kromozomlarına ve ultrason goruntulerıne bakıldı..hersey normal fakat ama sperm 0 . doktor direk tese dedi...ben histereskopı oldum suan folıkasıt b12 ve krill oil kullanıyorum bünyem guclensın dıye..adet günümü beklıyoruz..ıgnelere başlayacağım yumurtalarım olgunlastıgında esin tese olacak çıkarsa ne guzel çıkmazsa hüsran ...hersey allahtan ..ben İzmir'de tüp bebek merkezıne gıdıyorum...

merhaba izmir-girl benim eşimde aynı şekilde küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş ve şu anda sıfır sperm var ve Kaan hocayla tedaviye başladık siz hangi doktora gidiyorsunuz? benim eşime hiç bir test yapmadı sadece ilk gittiğimiz hastanede fsh ölçüldü. siz nasıl bir yol izlediniz yardımcı olabilir misiniz
merhaba izmir-girl benim eşimde aynı şekilde küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş ve şu anda sıfır sperm var ve Kaan hocayla tedaviye başladık siz hangi doktora gidiyorsunuz? benim eşime hiç bir test yapmadı sadece ilk gittiğimiz hastanede fsh ölçüldü. siz nasıl bir yol izlediniz yardımcı olabilir misiniz

Mrblar cnm...bızım bütün testler yapıldı bı ilaç kullanımı falan olmadı..hormonlarına kromozomlarına ve ultrason goruntulerıne bakıldı..hersey normal fakat ama sperm 0 . doktor direk tese dedi...ben histereskopı oldum suan folıkasıt b12 ve krill oil kullanıyorum bünyem guclensın dıye..adet günümü beklıyoruz..ıgnelere başlayacağım yumurtalarım olgunlastıgında esin tese olacak çıkarsa ne guzel çıkmazsa hüsran ...hersey allahtan ..ben İzmir'de tüp bebek merkezıne gıdıyorum...

Canim gozum insha Allah hatir haberlerini duyaruz. Bol bol dua et. Inanarak yapilan dualar asla geri cevrilnez. Insha Allah Rabbim hepimizi hayirli evlatlarla itihn eder. Her kokusunu icimize cektiyimizde her sesini duydugumuzda Allahim sussa diil de ,Allahim bu sesi bize yasatdigin icin sana binlerce kez hamd olsun demeyi nasib etsin. Zaten verse de hos vermese de hos. Nari da hos,nuru da hos. Simdilik vermiyor dogru. Vermemesine bile binlerce kez hamd olsun. Rabbim bize bu imtihani nar olarak diil,nur olaak gormemizi nasib etsin. Evlat verdiyinde de nur ustune nur gormemizi.nasib etsin
Neee guzelll dualar etmissin tatlimmm gonuldenn Aminnnnn

Canim ben sana ozelden msj atamadimda banada yazarmisin macayi nerden aldigini bide saracoglunun kuru derken bu adim adim kullanilan karisimlar mi acaba sitesinde olanlardan?
Mrh.arkadaş benim merak ettiğim şeylerden biri bir tane sperm olduğunu spermiogram mı yaptırdınız çıktı?

Arkadaslar tup bebek tedavisi goren ve ya gormus arkadaslar. Siz hangi hastanede yaptirdiniz tup bebeginizi. Doktorunuz kim. Lutfen bu konuda bilgi almak istiyorum. Icinizden kadin doktoru olup da memnun kalaniniz var mi?

Arkadaslar tup bebek tedavisi goren ve ya gormus arkadaslar. Siz hangi hastanede yaptirdiniz tup bebeginizi. Doktorunuz kim. Lutfen bu konuda bilgi almak istiyorum. Icinizden kadin doktoru olup da memnun kalaniniz var mi?
Şişli memorialden çok memnunum yarın microtese var ama tüm doktorlar ve hemşireler çok iyi ayrıca bayan doktor istediğin Zaman asla sıkıntı olmuyor canım

Benim de eşimde küçükken gecırılmıs ınmemıs testıs amelıyatından dolayı azosperm 5 yasında olmuş...hormonlar genetık ve testısler normal...gel gör ki sperm 0 .saka gıbı .nasıp olursa mart ortasında tese olacak...dılerım kı allahtan ınşallah sperm çıkar...bizim sorunumuz gıbı olup tese de sperm çıkan arkadaşlar var ıse yazabılırler mı...cok garıp ya hersey normal olup Nasıl sperm olmaz
Canım merhabalar öncelikle geçmiş olsun Rabbim bi an önce isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah bende dahil.benim eşimde aynı şekilde küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş hemde iki defa ikincisinde testisin teki alınmış.bizde geçen sene bu zamanlar öğrendik azosperm sorunumuzu.kaç dr kaç hastane kaç merkez gezdik tahliller testler muayeneler.kafayı yememek elde değil bizi bizden başka kimse anlamaz. Ne yapalım diye düşünürken herşey normal çıkınca tedavisiz tese olmaya karar verdik ve çok şükür çıktı spermler dr umuz bize ameliyatta sperm çıkış kanallarını deforme ettikleri için çıkışın olmadığını söyledi.. Benden 10 yumurta toplandı 8 i döllendi blastokist transferi yapıldı hamile kaldım ama düşük yaptım ne yazık ki Rabbim inşallah sizede nasip eder ve kucağınıza alırsınız. Kusura bakma canım uzun oldu ama anlatıyım dedim

Canım merhabalar öncelikle geçmiş olsun Rabbim bi an önce isteyen herkese gönlündekini nasip etsin inşallah bende dahil.benim eşimde aynı şekilde küçükken inmemiş testis ameliyatı olmuş hemde iki defa ikincisinde testisin teki alınmış.bizde geçen sene bu zamanlar öğrendik azosperm sorunumuzu.kaç dr kaç hastane kaç merkez gezdik tahliller testler muayeneler.kafayı yememek elde değil bizi bizden başka kimse anlamaz. Ne yapalım diye düşünürken herşey normal çıkınca tedavisiz tese olmaya karar verdik ve çok şükür çıktı spermler dr umuz bize ameliyatta sperm çıkış kanallarını deforme ettikleri için çıkışın olmadığını söyledi.. Benden 10 yumurta toplandı 8 i döllendi blastokist transferi yapıldı hamile kaldım ama düşük yaptım ne yazık ki Rabbim inşallah sizede nasip eder ve kucağınıza alırsınız. Kusura bakma canım uzun oldu ama anlatıyım dedim
canım keşke bizimkiside sisin gibi olsa deformadan dolayı çıkış olmuyo olsada ameliyatta bulunsa ama sizin hormanlar normalmiş bizim fsh 26 siiznle aynı olamayız herhalde bide kaan hoca eşimi muayane edince dediki eşime ameliyatını yapan doktor çok başarılı yapmış bebekken bile yapılsaydn anca bu kadar gelişirdi testislerin boyutlarıda çok iyi dedi eğer ameliyat başarılı geçmişse deforma olmamaıştır diye düşünüyorum bide ameliyat madem başarılı neden azo olmuş ki kafamda birsürü sorular valla:KK34:ama sen üzülme bebklerini kaybetsende sonuçta sperm var yine kazanan sen olursun canımHoppa

Artık şu tese ameliyatı öncesi sperm çıkıp çıkmayacağı anlaşılan bi teknoloji bulmaları gerekli ya belirsizlik daha yok yoruyo çıkmayacağını bilsek umutlanmayız en azından hoploid hücre çıkmış bazılarında ama tesede çıkmamış nasıl oluyo anlamıyorum :(

Artık şu tese ameliyatı öncesi sperm çıkıp çıkmayacağı anlaşılan bi teknoloji bulmaları gerekli ya belirsizlik daha yok yoruyo çıkmayacağını bilsek umutlanmayız en azından hoploid hücre çıkmış bazılarında ama tesede çıkmamış nasıl oluyo anlamıyorum :KK43:
Ya da tam tersi haploid çıkmayıp bizim gibi tesede çıkan da var canım ....içini ferah tut ...

arkadaşlar merhaba.eczanede çakşır suyu satıldığını gördüm.olmayan spermlerin üretilmesini sağlıyor dedi ilgilenen adam.kullanan var mı?bide tribulus diye bi bitki varmış.bilgisi olanlar yazsın lütfen.şifa olur inşallah
Canim tribulus denilen bitkinin Türkçesi çoban çökerten ....ben her akşam onun çayını demleyip içiyorum esime teseden önce de icmisti....

Arkadaşlar pazar sabahı eşim microtese olacak dua edin lütfen. Bugün doktorla son kez konuşmak için gittiğimizde ameliyatta olduğunu söylediler meğerse microtese yapıyormuş ve bulunamamış eşinin öğrendiği an biz de gördük çok kötü etkilendim keşke görmeseydim.. Çok üzüldüm... Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

Allah yardimcin olsun canim insallah hayirli haberlerle yaz buraya duam senle

Canim coban cokerten baska tribulusun ismi demirdikeni. Dusuk testesteronu normallesdirip tikanikliga bagli sorun varsa yardimci oluyormus.
Canim tribulus denilen bitkinin Türkçesi çoban çökerten ....ben her akşam onun çayını demleyip içiyorum esime teseden önce de icmisti....

Allah yardımcınız olsun inş hayırlı haberler alırsınız bizede mikrotese dediler biz henüz yeni öğrendik herşey normal sperm 0 bide kese biraz küçük dediler cok araştırma yapıyorum ama yinede bilmediğim cok şey war sanırım zorlu bir yol bizi bekliyo sizin nekadar Zaman oldu ilaç tedavisi oldu mu önceden

Back
X