Arkadaslar merhaba. Malum bizde 7 tane son testte motil sperm cikti. Sonuclari Murat Basar, Tansel Kaplancan ve Emre Bakirciogluya gonderdim. Tansel hoca bizzat kendisi aradi simdi beni. Benim kokruk tese. Esimin TESE ye gerek kalip kalmadigini sordum gelin semen testi verin ona gore belirleriz dedi Tansel hoca.

Niye gerek var ki teseye bizde cikis baslamadi mi? Emre hoca da hemen hemen ayni seyi yazdi. Ama bizde daha cok tup bebek sansimizin oldugunu soyledi.
Bu Emre hocanin yorumu whatsappima yazdigi
[16:08, 2/22/2016] Emre Bakircioglu: Merhaba 7 tane hareketli soerm gorulmus.Tup bebek de kullanilabilir duzeyde gozukuyor bilginiz olsun.Iyi gunler
[16:18, 2/22/2016] : merhaba o zaman bizim tese yapmamiza gerek var mi?>
[12:33, 2/23/2016] Emre Bakircioglu: Geldiginizde muayene sonucu ve yeniden orek verdiginizde bilgilendiriliceksinuz
buysa Murad hocanin mailime cevabi:
Merhabalar hocam. Benim esim azospermi hastasi. durumunu 3 yil once ogrendik. 2 defa test verdi esim sonuc sifir canli cansiz hic birsey gozukmuyordu. Esime o surecten sonra sadece bitkiseller verdim. Esim 2 gun once santrifuj testi yaptirdi ve iste sonucumuz sonucu yorumlaya bilirmisiniz acaba?
Iyi günler,
Eşinzide yapılan bu tetkikde az da olsa sperm izlenmekte. Bu hastayı detaylı değerlendrime sonrası belki bir sure ilaç tedavisi önerilebiliriz. Varikosel vb durum varsa ameliyat olasılığı da olabilir. Hastanın detaylı değerlendirmesi için merkezimize gelmesi uygun olur. Gelirken 4-5 günlük cisnel perhizli olması uygundur. Burada mutlaka semen analizi yapılması gereklidir.
kafam resmen karmakarisik oldu...