• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ey Yakupa yusufu ibrahime ismaili zekeriyyaya yahyayi meryeme isayi kudretiyle veren rabbim bizlere ver canlarimizi boynumuzu bukuk gozleri yasli kalbi mahzun Kucağı boş bırakma bizleri Yarabbi herseyin en hayirlisini bilensin duayla kaderleri degistirende sensin hayirsizsada hakkımızda hayirlara cevir rabbim yalnızlık sana mahsuz bizleri Muhammed haktan beratima ravzanur uma kardesleriminde gonlundeki meleklerine kavustur amin amin amin yarabbel alemin
Ne guzelll dua etmissinn canimm Aminnnnnn yurektennn aminnnn

Çok zor çok artık yüzümde gözümde mutsuzluk .istemeden gözlerimden yaş akiyor.nereye kadar Rabbim hamile insanlar görünce nasıl mucize gelior bana.bizse yıllaardir uğraşioruz biraz umutlaniyoruz bir zaman sonra tekrar çaresizlik mutsuzluk ...
Bense artık ağlayamıyorum ağlasam rahatlayacam ama içim kan ağlıyor nefes darlığından hastaneye gidiyorum hiçbir sorun gözükmüyor oysa ben nefes alamıyorum içim çekiliyor nefes almakta güçlük çekiyorum dr psikiyatri ye gözük diyor bilmiyor ki 10 tane psikiyatri etki etmez allahım isyan değil ama hamile görünce kıskanıyorum ablam hamile gözüm hep karnınagidiyor çok utanıyorum kendimden en çok sevdiğim canımdan can olan tırnağına zarar gelmesine kıyamadıgım ablamın karnına gidiyor gözüm sırf bu yüzden aynı ortama girmek istemiyorum yalnış anlasilmıyım diye sadece sizlerle paylaşabilirim bunu başka kime ne diyebilirim ki siz beni anlıyorsunuz değil mi yoksa gerçekten kötü biri miyim :KK61:

Bense artık ağlayamıyorum ağlasam rahatlayacam ama içim kan ağlıyor nefes darlığından hastaneye gidiyorum hiçbir sorun gözükmüyor oysa ben nefes alamıyorum içim çekiliyor nefes almakta güçlük çekiyorum dr psikiyatri ye gözük diyor bilmiyor ki 10 tane psikiyatri etki etmez allahım isyan değil ama hamile görünce kıskanıyorum ablam hamile gözüm hep karnınagidiyor çok utanıyorum kendimden en çok sevdiğim canımdan can olan tırnağına zarar gelmesine kıyamadıgım ablamın karnına gidiyor gözüm sırf bu yüzden aynı ortama girmek istemiyorum yalnış anlasilmıyım diye sadece sizlerle paylaşabilirim bunu başka kime ne diyebilirim ki siz beni anlıyorsunuz değil mi yoksa gerçekten kötü biri miyim :KK61:
Okadar iyi anlıyirum ki seni artık yorulduk elimizde değil canımız acıyor o bebek hazırlıkları koklamaları of of Rabbim böyle bi imtihani düsmanima vermesin diyorum herkesten kendimi gittikçe soyutluyorum artık soranlara bi cevap veremiyorm çünkü .....

Iyi aksamlar arkadaslar insallah mesajima.karsilik veren cikar esim azo sperm.hastasi tese yoluyla tup bebek denedik negatif sonuc tekrardan denemeyi dusunuyoruz ama sperm.bulunmama ihtimali yuksek demis doktor esime.morelimiz sifir.nerde denemeliyiz tekrardan yardimci.olurmusunz

Iyi aksamlar arkadaslar insallah mesajima.karsilik veren cikar esim azo sperm.hastasi tese yoluyla tup bebek denedik negatif sonuc tekrardan denemeyi dusunuyoruz ama sperm.bulunmama ihtimali yuksek demis doktor esime.morelimiz sifir.nerde denemeliyiz tekrardan yardimci.olurmusunz
Ilk tese de çıkmış mıydı...sorununuz neydı acaba..

Esimde gec inmis testis sorunu var ewt cikti kaan beyin hastasoydik ikincide cikmaya bilir dedik bu gece hic uyuyamadm

Esimde gec inmis testis sorunu var ewt cikti kaan beyin hastasoydik ikincide cikmaya bilir dedik bu gece hic uyuyamadm
Canım benim ilkinde çıkmış ise o kadar sıkma canını inşallah ikincidede çıkar zaten o çıkmama ihtimali hepimizde var bence sıkıntı yapma Rabbime bırak ona yalvar yakar inşallah birgün hepimiz sevindirici haberler paylaşırız

Insallah Allahim bu aci kimseye yasatmaz siz nerde tedavi goruyosunuz istanbulda kime gidebilirim herseyi para acisindan goruyolar ben once tedavi istiyoruz hemen tese yapip cikmadi veya cikti saglikli deil dicekler tekrardan yikim

Insallah Allahim bu aci kimseye yasatmaz siz nerde tedavi goruyosunuz istanbulda kime gidebilirim herseyi para acisindan goruyolar ben once tedavi istiyoruz hemen tese yapip cikmadi veya cikti saglikli deil dicekler tekrardan yikim
Canım benim biz hataydayız burda normal bir hastanede test yaptırdı eşim 1 2 ölü sperm görüldü temmuz ayında dr promotil klomen ve evicap yazdı eşim 4 ay kullandı sonra test yaptirmadi ilaçta kullanmiyor yani şuan ne durumda bilmiyoruz tup bebek dr sonucu görünce tese gerekebilir dedi tedaviden 2 ay önce başka bir ilaç verecekmiş belki 10 15 tane çıkar da teseye ihtiyaç duymazsiniz dedi artık şuan bekliyoruz 6 ay sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz ben de eşim azospermi dr larına gitsin istiyorum ancak maddi durumumuz ne yazık ki buna engel arkadaşlardan celalettin peru kaan aydos murat başar ı isimlerini duyuyorum ancak ben de bilmiyorum rabbim emek sarfeden herkeslere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

ılk teseyı ne zamann oldunuz ıkıncı tese ıcın bıraz zaman gecmesı gerekıo bızımde durum sızın gıbı ama hucreler cıktı suan kaanda tedavıdeyız

memorıal hastanesı murad basarı onerırım ben ıstanbulda

Doktorumuz kaan aydos ama sakaryadan ankara gittik tedaviye kaan beyden memnun kaldk ama devlet hastanesinde yaptik ankarada ozelde denemek.istiyoruz aralik 7de tese oldu esim sizin teseyide kaan beymi yapti

Doktorumuz kaan aydos ama sakaryadan ankara gittik tedaviye kaan beyden memnun kaldk ama devlet hastanesinde yaptik ankarada ozelde denemek.istiyoruz aralik 7de tese oldu esim sizin teseyide kaan beymi yapti
daha fazla olmamıs tese olalı bıraz gecmesı gerekıo toparlanması gerekıo yerın en bır sene gecmesı daha ıyı olur

Bizde temmuz gibi. Dusunuyoruz ama canim esimin fsh yujseldi testeron dustu bitkisel bisey kullaniyomusunuz ben nohut kuru yapiodum biraktm

İnmemiş testis amelıyatını kaç yasında oldu eşiniz bi de çift taraflı mı tek mı? Cok şanslısınız sperm çıkmış olmasından tüp bebek denemedınız mı?

Bizde temmuz gibi. Dusunuyoruz ama canim esimin fsh yujseldi testeron dustu bitkisel bisey kullaniyomusunuz ben nohut kuru yapiodum biraktm
Arkadasim tedavi gormeden tese olmayin cok farkediyor kendimden bahsedeyim 1. M.tese 8 sperm 2. Mtese 0 sperm kendimiz bitkusel uyguladik doktor e. Mteseyi yapmak istemedi cikmaz dedi gerek yok dedi eşim israr etti 25 sperm cikti simdi dr. C.peru da tedavideyiz neden tedavi gormeden m.tese oldunuz dedi. Bence de önce tedavi görün

Igne tedavisi gordu esim bir sene tedavi gorduk. Arada tek tuk sperm cikisi oldu ama cok saglikli deil ve donduruldu sonra tup bebege gectimoiz asamada tup bebek yaparken esimden sperm cikmamaya basladi tese yoluyla bukundu benden 17yumurta toplandi 5dollendi biri transfer edildi.ama cok saglikli.olmafigi soylendi yani dondurulacak.kadar deilmis esim 8yasinda doktor.farkettmis inmemis testis oldugunu igne vurmuslar inmis oyle hatirliyor ameliyat olmamis

testestronun yuksek olması lazım bız nohut kuru zeytın yagında ıncır havuc suyu gnluk bol yesıllık salatalar ısırgan cayı ve coban cokerten verıorum esıme coban cokerten testronu yukseltı ısırgan fshı dusuruyo onerırım

Igne tedavisi gordu esim bir sene tedavi gorduk. Arada tek tuk sperm cikisi oldu ama cok saglikli deil ve donduruldu sonra tup bebege gectimoiz asamada tup bebek yaparken esimden sperm cikmamaya basladi tese yoluyla bukundu benden 17yumurta toplandi 5dollendi biri transfer edildi.ama cok saglikli.olmafigi soylendi yani dondurulacak.kadar deilmis esim 8yasinda doktor.farkettmis inmemis testis oldugunu igne vurmuslar inmis oyle hatirliyor ameliyat olmamis
teseden once tedavı olunsa daha ıyı bence ama sız bır sene ıgne tedavısı gormussunuz

Isirganin cayinla nohut koRunu yaptik testeronu yukseltsin diye ama gecen internette okudum fsh da yukseltiyormus bizimde yiksek diye biraktik kararsn kaldm bilgilerin icin cok tesekkur ederm tatlim

Back
X