• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nohut kuru ile keci boynuzu pekmesi fsh yukseltiyomus bizimde yukseldi ondanmidir nefir biraktik suphede kaldk

Nohut kuru ile keci boynuzu pekmesi fsh yukseltiyomus bizimde yukseldi ondanmidir nefir biraktik suphede kaldk
Benim esimde de fsh yuksekti ben aslanoencesi kuru verdim esimin 27 lerde olan fsh si 19 a dusmustu. Aslanoencesine yine davem ettim ama bu sefer 19 -dan 21 e kalkmasina ragmen esimde 7 tane motil sperm gozuktu. Aslanoencesi kurunu tavsiye ederim. Testesteron icinse tribulusu terrestis qaliba ismi demirdikeni turkce onu oneririm. Tribulis yuksek ve ya dusuk testesteronu dengeliyormus. Mohut kurune devam edin hic bir zarari yok. Fsh yi yukseltmez. Ama keciboynuzu yuskeltir. Esinjze bir de poeln ginseng de vere bilirsiniz. O da hormonlari dengeler ve sperm artirir.

Benim esimde de fsh yuksekti ben aslanoencesi kuru verdim esimin 27 lerde olan fsh si 19 a dusmustu. Aslanoencesine yine davem ettim ama bu sefer 19 -dan 21 e kalkmasina ragmen esimde 7 tane motil sperm gozuktu. Aslanoencesi kurunu tavsiye ederim. Testesteron icinse tribulusu terrestis qaliba ismi demirdikeni turkce onu oneririm. Tribulis yuksek ve ya dusuk testesteronu dengeliyormus. Mohut kurune devam edin hic bir zarari yok. Fsh yi yukseltmez. Ama keciboynuzu yuskeltir. Esinjze bir de poeln ginseng de vere bilirsiniz. O da hormonlari dengeler ve sperm artirir.
Canim aslan pencesi dimi bu arada otekileri aktardan mi alabilriz.bitkisel mi.

Onudami aktardan aliyim tribulusu cayi demleniyormus tablet olarak.internettenmi aldiniz ben biraz arastirdm nette satiliyot herelde

Onudami aktardan aliyim tribulusu cayi demleniyormus tablet olarak.internettenmi aldiniz ben biraz arastirdm nette satiliyot herelde
Canim tribulusu sepe naturalin internet sitesinde ala bilirsin. Aslanpencesi alinca testere disli aslanpencesi almaya dikkat et canim. Tribulusu ben kullanmadim aslinda. Ama kullanup cok fayda gorenler okudum.

Arkadaslar bulent tirasa gitmeye karar verdik.bir bilgisi olan varmi azosperm.konusunda gitsekmi

Ya baktm intertte yazilarin bulent beyin azoapermden korkmayin falan guzel olumlu seyler yazmjs

Arkadaşlar azospermınızın sebebını tese sonuçlarınızı yazar mısınız???eşimde küçükken İnmemiş testısten dolayı azosperm...tese de çıkar mı çıkmaz mı cok korkuyorum ..

Back
X