Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memorıal hastanesınde murad basar bız o hastanede yaptık tese ve tup bebek kızlar ama olmadı
2.700 lu bırseydı canım tupte yaptırdıgımız ıcın bıraz uygun geldı sanırsamCanim murad basar kaca yapiyor teseyi
Esınız kaç yasında gecırmıs açaba İnmemiş testis amelıyatını...hormon degerlerınız nasıldı...sımdıden cok teşekkürler cevapların ıcın..Esimin de inmemis testis sorunu vardi tesede cikti ve genelde cikiyor doktor oyle demisti insallah cikar bizim.cikti ama.cok saglikli deildi tutmadi
2.700 lu bırseydı canım tupte yaptırdıgımız ıcın bıraz uygun geldı sanırsam
Nerde tup bebek yaptiklarini ne yasadilar anlatsalar
Merhaba mesajinizi tesaduf okudum uzun zmn oldu forma girmeyeli azosperm olup hamile kln bu formda o kadar cok ki vaktinz varsa gcmsi okuyun goruceksnz bunlrdn biri de benim esim azosperm.hstasi tesede bulndu cok sukur ve oglum su an 14 aylik Alh saglik siht iman versin ben bu durumu ilk ogrendgmde bu formdaki tum basari oykulrini hamile klnlri okudum ve bu da bna umut oluyrdu siz de okuyun ve bolca dua edin Alh yolunuzu acik etsin hyrli saglikli evltlr nsip etsin..Keşke azosperm olup hamıle kalanlar yazsa da bıze de umut olsa
canım emre bakırcıoğlu kendi sitesinde bi genelleme yapmış ergenlikten önce testis indirme ameliyatı olan kişilerde testis boyutlarıda iyi ise %70 çkıyomuş sperm oyle okumuştum ama tabi çıkmayanda var nasip herşeyden önceArkadaşlar azospermınızın sebebını tese sonuçlarınızı yazar mısınız???eşimde küçükken İnmemiş testısten dolayı azosperm...tese de çıkar mı çıkmaz mı cok korkuyorum ..
Bizim hormonlar normal testıs boyutları normal kromozom normal 5 yasında ındırme amelıyatı gecırmıs ..ama doktorlar açıp görmeden bişey dıyemeyız dıyorlar...eğer tese de çıkmazsa bı daha denemeyın dedıler..ne kadar guzel sözde çıkmış ..ınsallah bıdahakıne bebeğinizin haberlerını almak Nasıp olurcanım emre bakırcıoğlu kendi sitesinde bi genelleme yapmış ergenlikten önce testis indirme ameliyatı olan kişilerde testis boyutlarıda iyi ise %70 çkıyomuş sperm oyle okumuştum ama tabi çıkmayanda var nasip herşeyden önce
Canim biz tese olmadik daha cikan bisey yok henuz ama sizde hersey normal olduguna gore belki tikaniklik olabilir kaan hocaya gittiniz mi hic gitmediysen bile durumunuzu mail at derim bizim fsh yuksek 26Bizim hormonlar normal testıs boyutları normal kromozom normal 5 yasında ındırme amelıyatı gecırmıs ..ama doktorlar açıp görmeden bişey dıyemeyız dıyorlar...eğer tese de çıkmazsa bı daha denemeyın dedıler..ne kadar guzel sözde çıkmış ..ınsallah bıdahakıne bebeğinizin haberlerını almak Nasıp olur
Ben ızmır dışına çıkamıyorum öyle bır ımkanım yok...o yüzden ızmırde bı tüp bebek merkezıne gıdıyoruz bu ay amelıyat olacaktı esım ertelemek zorunda kaldık...korkularımız var cok o yüzden kafamızı rahatlatmaya karar verdık en azından onumuzdekı ay olarak düşünüyoruz..aynı anda hazırlanmayı düşünüyorum...gene Kaan hocaya maıl atayım...cevap verır mı bılmem ama..genelde hepsı gelın goruselım dıyor..Canim biz tese olmadik daha cikan bisey yok henuz ama sizde hersey normal olduguna gore belki tikaniklik olabilir kaan hocaya gittiniz mi hic gitmediysen bile durumunuzu mail at derim bizim fsh yuksek 26
Bizim fsh ımız 12 ıdi tekrar test yapıldı 15 olduCanim biz tese olmadik daha cikan bisey yok henuz ama sizde hersey normal olduguna gore belki tikaniklik olabilir kaan hocaya gittiniz mi hic gitmediysen bile durumunuzu mail at derim bizim fsh yuksek 26
Ayni seyleri bizim icin de soyledi doktorlar.fsh 17 testesteron 3 tu.genetik temiz cikti.direk tese dediler.dokuyu gormeden hicbisey diyemeyiz dediler.ilk basta istemedik ama artik olmaya karar verdk.doktorlar fsh in hic bi onemi yok dedi bize deHormonlar falan onemlı degıl diyor doktorlar..fsh yüksek olandan da sperm çıkıyor...fsh iyi olandan cıkmayabılıyor dıyorlar kaç tane ürolog gıttık hepsı biz tese yapmadan bunu goremıyoruz dedıler...benım anlamadığım sperm üretiyorsa testis canlı da vardır muhakkak ama..çıkmaya da bılıyor...benım de korkum ondan..bızım hersey normal ama doktor dırek tese dedı...cok garıp şeyler ya..
Canim spermatid oraniniz nedir ne zamandir tedavidesiniz hangi ilaclari kullaniyorsunuzbiz de kontrole gittik pek ilerleme yok kan da etkisini göstermiş iğneler ama spermatid çok artmadı prostat ımız küçükmüş tıkanıklık falan var dedi doktor. prostatın büyümesi lazım dedi prostatın büyümesi için hiçbiyerde bişe yazmıyor hep büyük olmasının olumsuz tarafından bahsediliyor bi 3 ay daha iğne vurulacaz kanal açıcı çay varmış bide aktarda onu alcaz bakalım 3 ay sonra ne olur sonuç. prostat ile alakalı böyle bişey duyanınız var mı acaba? bizde testesteron biraz düşük ama iğneyle arttı bir testis çalışmıyor doktor celaettin hoca.
prostat ne alaka ben onu hıc anlamadım ama bunu baska hekımlere sorabılırsınız murad basar yada kaan aydosabiz de kontrole gittik pek ilerleme yok kan da etkisini göstermiş iğneler ama spermatid çok artmadı prostat ımız küçükmüş tıkanıklık falan var dedi doktor. prostatın büyümesi lazım dedi prostatın büyümesi için hiçbiyerde bişe yazmıyor hep büyük olmasının olumsuz tarafından bahsediliyor bi 3 ay daha iğne vurulacaz kanal açıcı çay varmış bide aktarda onu alcaz bakalım 3 ay sonra ne olur sonuç. prostat ile alakalı böyle bişey duyanınız var mı acaba? bizde testesteron biraz düşük ama iğneyle arttı bir testis çalışmıyor doktor celaettin hoca.
Siz tese oldunuz mu hıc nezaman düşünüyorsunuz ..hangı sehırdesınız acaba.Ayni seyleri bizim icin de soyledi doktorlar.fsh 17 testesteron 3 tu.genetik temiz cikti.direk tese dediler.dokuyu gormeden hicbisey diyemeyiz dediler.ilk basta istemedik ama artik olmaya karar verdk.doktorlar fsh in hic bi onemi yok dedi bize de
mehaArkadaşlar biz bir hafta sonra azosperm için ilk muyenemizi olacaz sürekli kaan aydos emre bakırcıoğlu ve Murad başar dan bahsediliyor ama biz şuan tansel kaplancan a gitmeyi düşünüyoruz şuan onunla irtibattayız ve bu doktor bize sıcak geldi sağolsun WhatsApp dan sorularımızı yanıtlıyor ve sonuçlarımızı yorumluyor
Ama daha netleştirmedik tansel kaplancan a tedavi olan ya da bilgisi olan varsa bizi bilgilendirebilir misiniz lütfen..![]()
Sizin sorununuz neydı acaba ..Canim merhaba
Esim tansel beyde micro tese oldu. Aslinda kaan hocayla tedaviye devam ediyorduk ama ameliyati istanbulda yaptirmamiz daha kolay oldugundan tansel hocaya gittik. Sperm bulunamadi zaten cok fazla umidimizde yoktu ama sagolsun biz ondan cok memnun kaldik gerek ilgi alakasi gereksede tese sonrasinda hic problem olusmamasi nedeniyle onerebilirim. Ameliyat sonrasi esimin yarasi cok cabuk ilesti. Hic agri sizi cekmedi. Bunun disinda tedavi uyguluyormu yada bir yontemi var mi bilmiyorum.
meha