• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese merhabalar
Bicok arkadasimla burada nice sohbetler ettik.dilerim herkes icin hersey yolundadir.
Yogun bir donemdeyim cok sık giremiyorum.
Bebegim şükür hayatimizda,evimizde ve kollarimizda.cumartesi 2 aylik olacak bile.

Ben eşimin gozlerinde bi umutsuzlugu gordum azosperm oldugunu ogrendiginde.bide mutlulugu gordum ilk oğlumuzu ilk gordugu anda.hayatta unutamayacagim anlar yasadik biz.
Dilerim o mutlu bakislari hepiniz goresiniz.
Ben doğumda hepinize dua ettim
Her doktor kontrolune gittigimde cikista.evde her aklima geldiginde.ağlayarak yalvardim rabbime her isteyene ver allahim diye.
Insallah dualarim kabul olur.
Ben evliligimin 8.yilinda 3.tup bebek denememde kavustum yavruma.insallah siz bu kadar beklemeden kavusun yavrunuza.ama umutsuz olmayin.
Hepinizi öpuyoruz oğlumla.rabbim sabir,umut ve guç versin...
Amin canım Allah analı babalı büyütsün

Canim onceki hormon degerlerinizde cok guzel tam olmasi gereken degerlerde. Dogal cikis olan erkeklerinde bu degerler cikiyo genelde.
Canim ne yazikki tesede hic bulunamadi hormonlar iyi ama ne fayda genetik falanda normal testisler yerinde ama testosteron hic bu kadar yukselmemisti esim bugun normal sperm testi vericek insallah bi gelisme olur

Canim ne yazikki tesede hic bulunamadi hormonlar iyi ama ne fayda genetik falanda normal testisler yerinde ama testosteron hic bu kadar yukselmemisti esim bugun normal sperm testi vericek insallah bi gelisme olur
M.tese sonrasi biopsi yapilmadi mi koyulmus bir teshis yok mu tese yi kime oldunuz ?

M.tese sonrasi biopsi yapilmadi mi koyulmus bir teshis yok mu tese yi kime oldunuz ?
Kaan aydos esime tedavisiz tese yapti tikanikliktir dedi ama oyle cikmadi biyopsi yapmadi alinan ornekle lim15 testi yaptirmamizi istedi 183 cikti normalden dusuk dedi ama 0 olmadigi icin ilacla tedaviden fayda gorursunuz dedi tedaviniz de haftada 3 kez menogon igne birde beta carotene

Kaan aydos esime tedavisiz tese yapti tikanikliktir dedi ama oyle cikmadi biyopsi yapmadi alinan ornekle lim15 testi yaptirmamizi istedi 183 cikti normalden dusuk dedi ama 0 olmadigi icin ilacla tedaviden fayda gorursunuz dedi tedaviniz de haftada 3 kez menogon igne birde beta carotene
Rabbim hayirlisini versin insallah tedaviniz olumlu gecer bizde celalettin peru da tedavideyiz 4 aydir bizde ilac vitamin macun ugrasiyoruz

Herkese merhabalar
Bicok arkadasimla burada nice sohbetler ettik.dilerim herkes icin hersey yolundadir.
Bebegim şükür hayatimizda,evimizde ve kollarimizda.cumartesi 2 aylik olacak bile.

Ben eşimin gozlerinde bi umutsuzlugu gordum azosperm oldugunu ogrendiginde.bide mutlulugu gordum ilk oğlumuzu ilk gordugu anda.hayatta unutamayacagim anlar yasadik biz.
Her doktor kontrolune gittigimde cikista.evde her aklima geldiginde.ağlayarak yalvardim rabbime her isteyene ver allahim diye.
Ben evliligimin 8.yilinda 3.tup bebek denememde kavustum yavruma.insallah siz bu kadar beklemeden kavusun yavrunuza.ama umutsuz olmayin.
Ne guzel bir haber keşke eskiler hep yaz sa Allahım saglikla ömür boyu yaşamayı nasip etsin bizim yerimize oglusu kocamann opunnn Rabbim mutlulugunu za mutluluk katsin canim Nerede yaptirdiniz tüp bebeği bende arayistayim çok sevindim ❤

Herkese merhabalar

Canım arkadasım Nasıl sevindim iyi olduğunuza Bi bilsen. Oğlusun hayırlı imanlı saglikli bereketli olsun ins rAbbim acısını bir kotu anını yasatmasın. Sonuna kadar tadını çıkar o minik meleğin olur mu. Seni de o kucuk ptircigi d opuyorum canim

Cabı
Izmir de mustafa yaşar diye bir doktor varmış bir yakınımız bahsetti. Bizim durumumuzu bilmiyordu laf lafı açarken söyledi doktor sülük, ozon ve lazer tedavisi uyguluyormuş ot kapsül falan veriyormuş ve bu şekilde bir çok hastayı iyileştiriyormuş. Çocuğu olmayan bir çok kişi de tedaviye geliyormuş ve bu şekilde olanlar da varmış. Hiç duydunuz mu bilgisi olan var mi yada böyle tedavi olan arkadaşlar var mi
canım mrb .mustafa yasarın merkezını aradım konuştum ..azosperm ıle ılgılı tedavılerı yokmuş.

Canım arkadasım Nasıl sevindim iyi olduğunuza Bi bilsen. Oğlusun hayırlı imanlı saglikli bereketli olsun ins rAbbim acısını bir kotu anını yasatmasın. Sonuna kadar tadını çıkar o minik meleğin olur mu. Seni de o kucuk ptircigi d opuyorum canim
Canim saolasin.amin insallah.bende en kisa zamanda yine guzel haberlerini bekliyor.rabbim en kisa zamanda sanada.nasip etsin cnm.
Guzel yurekli guzel Anne Allah oglunuzu bağislasin. Uzun omurlu hayirli saglikli imanli bahti açik olsun tek bi sıkıntı yaşamasin insaAllah hayati boyunca.. Hep birlikte olun.. seni çok seviyorm biliyosnn:KK200: opuyorummm kuzucugunu da senide :)
Saolasin teyzesi amin insallah.
Bizde seni cok seviyoruz.umudumuz buyuk sizden yana.oglumla guzel haberlerinizi bekliyoruz.hadi ogluma arkadas gelecek insallah.
Cokk optukk cnmmm

Amin canım Allah analı babalı büyütsün
Amin cnm insallah. saolasin.darisi sana olsun.

Ne guzel bir haber keşke eskiler hep yaz sa Allahım saglikla ömür boyu yaşamayı nasip etsin bizim yerimize oglusu kocamann opunnn Rabbim mutlulugunu za mutluluk katsin canim Nerede yaptirdiniz tüp bebeği bende arayistayim çok sevindim ❤
Saol cnm darisi size olsun insallah.
Öperim teyzesi oğlumu.o da senin ellerinden opuyor.
Ben 3 tedavimide ankarada genart tup bebek merkezinde oldum.cok ama cok memnun kaldim.doktorum sertaç şen.
Esimde varikosel ameliyatini orda oldu.eşimin doktoruda müfit günel.
Baska sorun olursa burdan yada özelden jerzaman sorabilirsin cnm.
Gorusmek uzere

Himm... bde size bisey sormak istyorum siz preglyn 5000 kullandinz mii bz karindan yapioyruz ama bazilari bacaktan daha iyi die duydum bilginz var mi :110::110:
Yok duymadım Can'ım öyle bişi ama ilaç aynı ilaç herşekilde giriyo vücuda fark etmez bacak veya göbek olması

Canim saolasin.amin insallah.bende en kisa zamanda yine guzel haberlerini bekliyor.rabbim en kisa zamanda sanada.nasip etsin cnm.

Saolasin teyzesi amin insallah.
Bizde seni cok seviyoruz.umudumuz buyuk sizden yana.oglumla guzel haberlerinizi bekliyoruz.hadi ogluma arkadas gelecek insallah.
Cokk optukk cnmmm

Amin cnm insallah. saolasin.darisi sana olsun.

Saol cnm darisi size olsun insallah.
Öperim teyzesi oğlumu.o da senin ellerinden opuyor.
Ben 3 tedavimide ankarada genart tup bebek merkezinde oldum.cok ama cok memnun kaldim.doktorum sertaç şen.
Esimde varikosel ameliyatini orda oldu.eşimin doktoruda müfit günel.
Baska sorun olursa burdan yada özelden jerzaman sorabilirsin cnm.
Gorusmek uzere
Can'ım çook sevindim Rabbim ömrünü uzun bahtını güzel etsin inşallah

Himm... bde size bisey sormak istyorum siz preglyn 5000 kullandinz mii bz karindan yapioyruz ama bazilari bacaktan daha iyi die duydum bilginz var mi :110::110:
Merhaba rhfeb bizde iki sene preglyn kulandik celalettin hocanin hastaydik. Esim igneyi kendisine bacaktan yapti. Igne bacak kaslarini zayiflatti. esim biraz kilolu. Kaslarin zayiflamasi kilonunda olmasi menuskus yapti. Iki dizinde de cikti meniskus. Bir dizindeki odem gecince agrilar gecti ama diger dizinden ameliyat olmak zorunda kaldi. O sirada igneleri de tedaviyi de biraktik. Gobekten vurulmak bence daha iyi riske atmayin derim.

Mrb canim
Rabbim hepimizin canlarini tez zaman da versin İnsAllah sizde azo sebebi ne hangi ilaçları yada takviyeleri kullaniyosunuz çok sormadım umarım ah kızlar teske birbirimizi gorusme şansımız olsa nasıl dertlesirdik değilmi arkadaşlardan cevreden soyutlaniyo insan ister istemez onlar couklariyla ugrasiyo sende onları izlemekten duadan başka bişe yapamiyosun hep bir tarafın eksikliğini yasiyosun sitem değil yazdıklarım bizi bizden baskasi anliyamaz en yakinlarimiz bile onu anlatmak istedim sabır sabır sabır inşallah sonuHayır

Mrb canim allah yardimcimiz olsun bizde 6 aydir celeletindeyiz insalla sonuc aliriz allah cabamizi bosa cakarmaz insala

Merhaba benim de eşim azospermi 1 defa tüp bebek denedik tuttu fakat 4,5 aylık kalbi durdu bebeğim in 2 ay oldu ama acim azalmıyor hamile haberi duyunca eve gelip ağlıyorum ne yapacam ben psikolojik olarak bittim :(

Merhaba benim de eşim azospermi 1 defa tüp bebek denedik tuttu fakat 4,5 aylık kalbi durdu bebeğim in 2 ay oldu ama acim azalmıyor hamile haberi duyunca eve gelip ağlıyorum ne yapacam ben psikolojik olarak bittim :KK43:
Can'ım acını anlıyorum inan iki oğlunu kaybetmiş biri olarak. Dediğin gibi gun geçtikçe acın azalacak diyorlar ama gun geçtikçe daha da artıyor benim acım.soyleyene kolay ama zor sahip olunmusken kaybetmek büyük yıkım. Ben 6 bucuk ay taşıdım onları karnimda oynayislari, aniden göbeğimin Bi ucuna toplanıp sivrilmelerini gördüm. Doğurdum ben onları birini Bi saat içinde digerini in gun sonra kaybettim. Gördüm dokundum ağlamasını nefes alışını kıpırdanmalarını izledim on gun ama eabbim verdiği gibi aldı. Ama bazen diyorum ki o 20,25 yasında şehit olanların annesinin acısı ne büyüktür diyorum oyle avunuyorum. Rabbim hepimize en kısa zamanda saglikli acısını yasamicamiz hayırlı evlatlar versin. Cok üzülme annesi o melek cennette seni bekliyor onu üzme.rabbim yardımcımız olsun

etraftaki hamile haberlerini çok takma canım gün gelir biz o haberi etrafa veririz inşallah bu arada benim hamile kalma olasılığım yok denecek kadar az ama umudumu kesmiyorum allah büyük.

Son düzenleme:
Can'ım acını anlıyorum inan iki oğlunu kaybetmiş biri olarak. Dediğin gibi gun geçtikçe acın azalacak diyorlar ama gun geçtikçe daha da artıyor benim acım.soyleyene kolay ama zor sahip olunmusken kaybetmek büyük yıkım. Ben 6 bucuk ay taşıdım onları karnimda oynayislari, aniden göbeğimin Bi ucuna toplanıp sivrilmelerini gördüm. Doğurdum ben onları birini Bi saat içinde digerini in gun sonra kaybettim. Gördüm dokundum ağlamasını nefes alışını kıpırdanmalarını izledim on gun ama eabbim verdiği gibi aldı. Ama bazen diyorum ki o 20,25 yasında şehit olanların annesinin acısı ne büyüktür diyorum oyle avunuyorum. Rabbim hepimize en kısa zamanda saglikli acısını yasamicamiz hayırlı evlatlar versin. Cok üzülme annesi o melek cennette seni bekliyor onu üzme.rabbim yardımcımız olsun
Allah yardımcınız olsun canım Allah sabır versin biz şuan yok diye üzülüyorsun birde sizin yaşadıklarınızı düşününce çok kötü oldum

Allah yardımcınız olsun canım Allah sabır versin biz şuan yok diye üzülüyorsun birde sizin yaşadıklarınızı düşününce çok kötü oldum
Saol canım allah razi olsun. Rabbim dusmanima yasatmasın. Zor cok zor geçmiyor hafiflemiyo acim ama çaresizlik kelimesini tam olarak yasıyorum. Ama yine de diyorum ki en azından 6 bucuk ay da olsa onlar benimleydi her hafta 4 boyutlu izledim cd lerini aldım videolarının hissettim buna bile binlerce sukur diyorum en azından gördüm Bi oğlumu dokundum diyorum böyle böyle avutuyorum kendimi. Bide onlar cennette diyorum Mutlu oluyorum onlar icin. Rabbim yardım etsin hepimize kimsenin kucağını boş koymasın arkadasim

Back
X