Suanda kimsede degiliz karar asamasindayiz tansel kaplancanla görüsüyoruz büyük ihtimalle onda basliycazpekı suan kımdesınız tedavı goruyomusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suanda kimsede degiliz karar asamasindayiz tansel kaplancanla görüsüyoruz büyük ihtimalle onda basliycazpekı suan kımdesınız tedavı goruyomusunuz
Anladım canım sağ ol ama bazı arkadaşların elonge spermatid seviyesine gelmiş olması en azından bir ilerleme olduğu bilgisini veriyor, sadece sperme bakıldığında bizim gibi olanlar için çok da aydınlatıcı olmuyor..Canim germ spermatosit filan bilmem ama tup bebek merkezlerinde yikamali sperm testi yapiliyor. Yani burda hareketli spermlerin olup olmadigina bakiliyor. Sade sperm testinde bazen sperm cikisi varsa gozukmuyor ama yikamalida varsa cikiyor. Isterseniz yikamali sperm testi yaptıra bilirsiniz.
hımm hakkınızda hayırlısı cnm ınsss tez zamanda kavusursun melegıneSuanda kimsede degiliz karar asamasindayiz tansel kaplancanla görüsüyoruz büyük ihtimalle onda basliycaz
Canim türkiyede yok ne bursasiAnladım canım sağ ol ama bazı arkadaşların elonge spermatid seviyesine gelmiş olması en azından bir ilerleme olduğu bilgisini veriyor, sadece sperme bakıldığında bizim gibi olanlar için çok da aydınlatıcı olmuyor..
Sorumu güncellemiş olayım Bursa'da Arif bey gibi detaylı sperm analizi yapan yer bilen var mı?
Bişeye koyup istanbula geliyor 2 kişi yapoyor istanbulda ankarada bilmiyorm detayliAnladım canım sağ ol ama bazı arkadaşların elonge spermatid seviyesine gelmiş olması en azından bir ilerleme olduğu bilgisini veriyor, sadece sperme bakıldığında bizim gibi olanlar için çok da aydınlatıcı olmuyor..
Sorumu güncellemiş olayım Bursa'da Arif bey gibi detaylı sperm analizi yapan yer bilen var mı?
choriomon 5000 verdi onu kullanıyoruz. siz bu 1 senelik tedaviyi gördükten sonra neler yaptınız, şuan ne aşamadasınız acaba.?Sagol cnm biz 1 sene kaan aydosda hormon tedavisi görmsdk degerlerimiz iy cikiodu kendisi hangi igbeyi verdi siz
Meraba iki tesedede bulunmadımı hicMerhaba cnm,bizde Tansel beye gidiyoruz eşimde klinefelter sendromu var.8 aydır tedavide iğne kullanıyor bizim 3.ve son tesemiz olacak.cunku eşimin testisleri çok küçük olduğu için doku bulmakta zor oluyormuş. Kendisi iyi bir doktor sonuç alabilmek için elinden gelen herseyi yapıyor olur olmaz Allahın takdirine kalmış.Ama kulun elinden çıkan kısmı için rahat ol.
İnş bol bol çıkış vardır cnm güzel haberler yazman dileğiyle ...Canlarım eşimi sonunda ikna ettim yarın test yaptıracak en son geçen sene temmuzda yapmıştı 4 5 ay ilaç kulladı sonra test yapmadi bakalım ilaçlar bir işe yaradı mı yarın sonucu yazarım bu defa tüp bebek merkezinde yaptırsın istiyorum oranın mikroskobu daha büyükmüş normal hastanelerde göre acaba doğru mu hepinize iyi geceler canlarrr
Ayyyy inşallahhhh allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.inşAllah seviyorum siziiİnş bol bol çıkış vardır cnm güzel haberler yazman dileğiyle ...
ne güzel çıkışınız oldu lamiya eşin neden öyle düşünüyor ki :/Merhaba kizlar. Offff benim kafam kazan oldu. Esim gecen kafami karistirdi. Biz malum gecen testimizi Bahcecinin bizim ulkemizdeki subesinde yaptirmistik. Esim orasi tup bebek merkezi belki o 7 tane sperm gercek diil mahsustan yazmislar ki orada tup bebek yaptiralim,bu sefer baska merkezde vereyim diyor. Ama malesef yikamali test sadece tup bebek merkezlerinde yapiliyor malum asilama oncesi yapilan test. Ve ulkemde sadece 3 tane merkez var. Merkezin ikisini aradim doktorunuz kim soruyor doktorumuz yok diyorum e peki neden doktorsuz da testmi yapilir diyor. Allah Allah sana ne ya ben doktorlu doktorsuz veriyorum. Biri hangi doktor bizim merkeze yonlendirdi diyor. Ben hickimse kendimiz yaptirmak istiyoruz. O zaman nasil vericeksinjz diyor. Biriyse biz asilamasiz test yapmayiz diyor.. Bizim aklimizda ya Tansel hocaya ya da Murat hocaya gelmek var insha Allah yazda. O zamana kadar uyguladigim bitkiseller ise yaramismi onu bilmek istiyoruz. Acaba Tansel hocanin kendisine yazsam mi?Adam diyecek bu kadin delirdi kafasini yidi ben napiim merkez birakmiyorsa.
![]()
Neden olmasın :) istanbul'da bilinen iki yerde var, arif bey kendi imkanlarıyla bakabiliyorsa her yerde yapılır. Azo vakası çok olmadığından buna yönelen laboratuvar pek yok.Canim türkiyede yok ne bursasi
Bence tam tersi arif beyin elongo spermatit var dedigi bi kac kisi de tese de birakin spermatiti oncu hucre bile cikmadi. Bu arif beyin yaptitigi testlerin guvenirligini dusuruyo. Konyada gelismis bir tup bebek merkezinin embriyolagi ile sohbet etme firsati bulduk. Gelismis makinelerle bile spermatiti goremiyoruz dedi.Neden olmasın :) istanbul'da bilinen iki yerde var, arif bey kendi imkanlarıyla bakabiliyorsa her yerde yapılır. Azo vakası çok olmadığından buna yönelen laboratuvar pek yok.
Ben de onu soylemek istedim ben pek takilmiyorum son zamanlar okuduklarimdan sonrs elonge spermatite filan. Nedense Celalettin hocanin hastalarinin nerdeyse hepsinde elonge spermatit cikiyor buradan okudugum kadariyla. Hah cok iyi asamadasinjz devam esin 2 yil da tedavinize devak esin dogal yolla cikis olucak diyor ama dogal yolla cikis olanlar belki olmustir ama ben pek rastlayamadim. Bu doktorlar oyle.hepsi bir.biriyle anlasiyor. Ben bana gelen hastalari sana yonlendiricem. Bizim ulkede de bir merkez var sozde kisirlii tedavisi yapiyorlarmia guya. Bir tanidik gitti bekleyin bir kac ay devam edin guzel olucak demis.merkez. Bi suru ilax filan.Noldu sonra baska doktora gitti. Bunlarin hepsi bos demis. Sadece bir takim.bitkisellerle kiz hamile kaldi. Bir doktor soyledi ozel hastanede yeni doktorluga baslamistim. Bana gelen hastalarin hicbirseyI olmadigini gorunce sadece recete yazip eve gonderiyorsun darkli farkli testkere filan gondermeliydin demisler. Kiz iyi de geregi yoktu hastanin demis. E sen gondermezsen onlar.nasil para kazanicak demis. Gondermelisin bu kadar demis. Kiz isten ayrilmis.Belki de onlar oyle bisi yapmiyolar ama bu kadar yaziyu okuduktan sobra benim de icimde birseyler yarandi. Bence Arif beyde ve bir baskasinda yaptirin ama baska merkezlerde de yaptirip verdiginjz testleri karsilastirin.Bence tam tersi arif beyin elongo spermatit var dedigi bi kac kisi de tese de birakin spermatiti oncu hucre bile cikmadi. Bu arif beyin yaptitigi testlerin guvenirligini dusuruyo. Konyada gelismis bir tup bebek merkezinin embriyolagi ile sohbet etme firsati bulduk. Gelismis makinelerle bile spermatiti goremiyoruz dedi.
Anladım canım sağ ol ama bazı arkadaşların elonge spermatid seviyesine gelmiş olması en azından bir ilerleme olduğu bilgisini veriyor, sadece sperme bakıldığında bizim gibi olanlar için çok da aydınlatıcı olmuyor..
Canim cok sevindim tebrik ederim biri hareketli sperm digerinde yine sperm ama hareketsiz sperm diye biliyorum herhangi bir tedavi goruyormuydunuz sperm analizini nerede yaptirdinizKizlarrrrrr ben geldim çok şükür bin şükür nadirde olsa sperm bulunmus tüp bebek dr muza sonucu gösterdim tese gerekecek mi dedim tedaviye başlıyacaz dediğiniz zaman gelecek 3 günde bir sperm verecek biriktirip donduracaz eğer kaliteli çıkarsa dedi rabbim hepinizden mutlu haberler almayi nasip etsin kaliteli çıkmazsa da teseye ihtiyaç duyacaz bu arada motil ve immotil ne bilen var mı
Tedaviden sonra tese olduk maalesef olumsuz ayni kaldigimiz yerdeyiz sianda doktor arayisindayizchoriomon 5000 verdi onu kullanıyoruz. siz bu 1 senelik tedaviyi gördükten sonra neler yaptınız, şuan ne aşamadasınız acaba.?