• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim cok sevindim tebrik ederim biri hareketli sperm digerinde yine sperm ama hareketsiz sperm diye biliyorum herhangi bir tedavi goruyormuydunuz sperm analizini nerede yaptirdiniz
Canım benim çok teşekkür ederim rabbim sizlerden de mutlu haberler gelmesini nasip etsin evet geçen yaz eşim test yaptırdı sonuç hücre yoğunluğu 1 milyon yazıyordu bizde bir milyon sperm var sanmıştık meğerse not bölümü önemliymiş 1 2 tane ölüsperm ve 1 2 yuvarlak hücre çıkmıştı promotil evicap ve klomen kullandı 3 4 ay sonra ilaçları bıraktı test yapmaya ikna edemedim 3 aydr ilaç kullanmıyordu sadece mızmızlansada 1 ay boyunca her gün havuç suyu ve Aksamları ceviz muz yiyor bugün tüp bebek merkezinde yaptırdı artık çıkanlar inşallah kaliteli olursa dr 3 günde bir sperm verecek biriktirip donduracaz dedi kaliteli değilsede tese yapılacak.Rabbim hepinizin yüzünü güldürsun rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın

Kızlar hepinize mrb nasılsınız? Geçen yaz tedavide maddi olarak baya zorlanmıştık şimdiye kadar da düşünüyordum nasıl yaparız bu sene olmaz diye ama dün kayınvalidem eşime demiş ben kredi çekerim size diye şimdi bi garip hissediyorum sevinemiyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Kizlarrrrrr ben geldim çok şükür bin şükür nadirde olsa sperm bulunmus tüp bebek dr muza sonucu gösterdim tese gerekecek mi dedim tedaviye başlıyacaz dediğiniz zaman gelecek 3 günde bir sperm verecek biriktirip donduracaz eğer kaliteli çıkarsa dedi rabbim hepinizden mutlu haberler almayi nasip etsin kaliteli çıkmazsa da teseye ihtiyaç duyacaz bu arada motil ve immotil ne bilen var mı
Cnim cok sevindim hadi gozunuz aydin. Insha Allah spermleriniz artar ol bol kaliteli soermcikler cikar.

HAVUÇ KÜRÜ

Üç ay boyunca her gün, akşam yemeğinden iki saat sonra taze sıkılmış bir bardak havuç suyu içilecek. Üç ay tamamlandıktan sonra haftada en fazla 2-3 defa yine akşam yemeklerinden iki saat sonra bir bardak havuç suyu içmeyi alışkanlık haline getirmek gerekiyor.

Havuç kürünün etkili olması için içtikten sonra üzerine başka bir şey tüketmeyin. Havuç suyunu ise her gün akşam taze olarak hazırlamalısınız. Önceden hazırlanıp dolapta bekletilen kürün faydası yok.

Havuç kürü aynı zamanda alzheimer gibi hastalığında çaresi. Profesör Saraçoğlu, unutkanlık derdi olanların da aynı kürü düzenli olarak 3 ay boyunca uygulamasını öneriyor.

CİNSELLİK VE HAVUÇ

Tavşanları hepimiz tanırız. Hareketli ve çok sevimli hayvanlardır. Tavşanlar çok hızlı çoğalan hayvanlardır. Bu hayvanların çok hızlı çoğalmalarının arkasındaki etken kendisiyle özdeşleşen bitkidir ve bu da havuçtur. Havuç, seks hormonlarını aktive eden bir sebzedir. İşte, havucun tavşanla özdeşleşmesinin arkasında yatan en önemli sebep budur. Tavşanın havucu severek tükettiğini hemen herkes bilir. Ancak, havucun cinsel arzuyu tetikleyen özelliğinin olabileceğini düşünmek kimsenin aklına gelmezdi. Son birkaç yıldan bu yana yapılan araştırmalar havucun hem düşünme gücünü artırdığını hem de iktidarsızlığa karşı mükemmel bir önleyici güç olduğunu ortaya koymaya başlamıştır. Havuç, cinsel dürtüyü de artırma özelliğine sahiptir. Kısaca şunu söyleyebilirim, tavşanların hızlı üremelerinde etken olan lokomotif güç, havuçtur.

HAVUCUN FAYDALARI

Mide ve yemek borusunda yanma
Unutkanlığa ve erken bunamaya karşı
Alzheimer’e karşı önleyici, durdurucu ve tedavi edici
Algılamayı güçlendirici
Deri ve akciğer kanserini önleyici
Kalp krizini önleyici
Hareketli sperm sayısını artırıcı
Sperm oluşum yollarını ve sperm kanallarını açıcı
İktidarsızlığa hem çözüm getirici hem de iktidarsızlığı önleyici
Migrene karşı
Kronik baş ağrısına karşı

Cnim cok sevindim hadi gozunuz aydin. Insha Allah spermleriniz artar ol bol kaliteli soermcikler cikar.
Çok teşekkür ederim allah razı olsun canım benim Rabbim duysun dualarımızi kabul etsin inşallahhhhh sizde normal çıkış başlamıştı değil mi allah herkese nasip etsin inşaAllah

Kızlar hepinize mrb nasılsınız? Geçen yaz tedavide maddi olarak baya zorlanmıştık şimdiye kadar da düşünüyordum nasıl yaparız bu sene olmaz diye ama dün kayınvalidem eşime demiş ben kredi çekerim size diye şimdi bi garip hissediyorum sevinemiyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Canım benim çok zorlu bir süreç maddi manevi yıpratıyor insanı bizde 4 sene önce 2 defa yaptırdık kredi çekmiştik hala ödüyoruz haziranda bitecek tekrar kredi çekip yapacaktık ama babam sağolsun Eylül ayını bekleyin ben sizin masrafları karşılayacam dedi bekliyoruz valla vermese yine kredi çeker yaptırirdım ama olmaması durumunda ödemesi çok zoruna gidiyor insanın

Çok teşekkür ederim allah razı olsun canım benim Rabbim duysun dualarımızi kabul etsin inşallahhhhh sizde normal çıkış başlamıştı değil mi allah herkese nasip etsin inşaAllah
evet bizde de baslamisti ama o kadar cok korkuyorum ki ya yine basa donersek ya teste 0 cikarsa diye

evet bizde de baslamisti ama o kadar cok korkuyorum ki ya yine basa donersek ya teste 0 cikarsa diye
Evet yaaaaaa o korkuda var bende çok korkuyorum inşallah başa dönmeyiz hiç unutamıyorum ilk testimiz canlı cansız hiçbir hücreyerastlanmamıştır yazıyordu sonra mersin tüp bebek merkezinde 100 bin hücre var dendi 1 ay sonra antep hayır hiç hücre yok tese gerek dedi valla o aralar iflahımızı şaşırdık hücre gerçekten varmıydı yokmuydu olmasa neden var dendi ameliyat yapılmadı kafamda deli sorular aradan 4 sene geçtiği halde o stresi atamıyorum tekrar yaptıracam ama çok korkuyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

Evet yaaaaaa o korkuda var bende çok korkuyorum inşallah başa dönmeyiz hiç unutamıyorum ilk testimiz canlı cansız hiçbir hücreyerastlanmamıştır yazıyordu sonra mersin tüp bebek merkezinde 100 bin hücre var dendi 1 ay sonra antep hayır hiç hücre yok tese gerek dedi valla o aralar iflahımızı şaşırdık hücre gerçekten varmıydı yokmuydu olmasa neden var dendi ameliyat yapılmadı kafamda deli sorular aradan 4 sene geçtiği halde o stresi atamıyorum tekrar yaptıracam ama çok korkuyorum Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Benim de esim iki gun sonra teste gidecek. Alahim o kaar heyecan basti ki beni.

Offf hayirli haberler olur insha Allah. Duanizi eksik etmeyin nolursunuz. Sanki simdi sevinemiycem.
Dualarımhepinizle canlarım benim inşallahhhh birgün hepimiz hamile haberlerimizi paylasiriz canım

Dualarımhepinizle canlarım benim inşallahhhh birgün hepimiz hamile haberlerimizi paylasiriz canım
Canım çok sevindim nadir alanda sperm görülmüş immotil harekt siz sperm dedi hoca bize motil de hareketli motil işimizi görür demişti snra aradan üç ay geçti sağlıklı beslediği eşimi cevizi pekmezi kuru derken bu sefer normal test yaptı 7 harekteli çıktı onunla tüp denendi dört embiriyo oldu biri kaliteliydi ins teseye gerek kalmaz ama motil harekteli ins is görur canim dahada artar ins tüm herkesin eşinde çıkış olsun ins herkes dualrimdasin canim siz Nerede yaptirdiniz hangi tüp bebek merkezinde döndürüp yaparız dedi ben umut tup bebegi düşünüyorum giden var mı acaba

Canım çok sevindim nadir alanda sperm görülmüş immotil harekt siz sperm dedi hoca bize motil de hareketli motil işimizi görür demişti snra aradan üç ay geçti sağlıklı beslediği eşimi cevizi pekmezi kuru derken bu sefer normal test yaptı 7 harekteli çıktı onunla tüp denendi dört embiriyo oldu biri kaliteliydi ins teseye gerek kalmaz ama motil harekteli ins is görur canim dahada artar ins tüm herkesin eşinde çıkış olsun ins herkes dualrimdasin canim siz Nerede yaptirdiniz hangi tüp bebek merkezinde döndürüp yaparız dedi ben umut tup bebegi düşünüyorum giden var mı acaba
Canim biz daha once umu tup bebekte denemistik ama o zamanki doktorlar degisti o donem cok memnunduk emre bakircioglu m.tese yapmisti benim doktorum ulun ulug beydi cok iyilerdi ama doktorlar degistigi halde hala cok iyi vir merkez oldugu soyleniyor benim o zaman beraber denediğim arkadaslarin cogu istanbul tup bebek merkezini tavsiye ediyor neredeyse hepsinin oldu bebegi orada emre karatekelioglu varmis cok iyi doktor oldugunu söylüyorlar dilersen onuda bir arastir derim sgk raporu da gecerliymis

Canım benim Pınarımmmm inşallah canım inşallah herkeste normal çıkış olur canım biz aslında adana yı düşünüyorduk ama bizim şehrimizde iki sene önce tüp bebek merkezi açıldı eltim orda yaptırdı hamile kaldı kaynımda da sperm sorunu vardı adam önce tese gerekebilir demiş sonra çıkanlarla denemişler 12 yumurtadan 11 döllenmiş 2 tane transfer ettiler diğerlerini dondurdular bugün sonucumuzu görünce bana dedi tedaviden bir ay önce başlarız 3 günde bir sperm almaya biriktirip dondurmaya artık inşallah çıkış devam eder de durmaz inşallah kaliteli sperm elde ederiz bu arada dr un adı ümit zeteroğlu hatay mozaik tüp bebek merkezi burayı asla düşünmüyordum ama adam o kadar rahatlatıyor ki insanı artık inşallah memnun kalırız allah hepimizi doğru zamanda imanlı doktorlarla karşılaştırsın buranın üyeleri o kadar temiz yürekli ki kimse kimseyi tanımıyor ama hepsi birbirine dualar ediyor rabbim herkesin muradıni versin inşallahhhhh

elzem__ elzem__ canım benim nasılsın nasıl oldun toparlanabildinmi biraz sürekli aklimdasın canım benim
Pek iyi değilim sabretmeye çalışıyoruz ama çok zormuş. Buraya bile girmiyordum tesadüfen gördüm mesajını. Artık tedavi için hiçbirşey yapmak istemiyorum o kadar çok hastanelerde vaktimiz geçti ki şu an hastalansam bile gitmek istemiyorum. Durum bu Can'ım. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Sen nasılsın be durumdasın. Allah yardımcımız olsun Can'ım. Beni hatırlamana çok sevindim ayrıca

Canım benim Pınarımmmm inşallah canım inşallah herkeste normal çıkış olur canım biz aslında adana yı düşünüyorduk ama bizim şehrimizde iki sene önce tüp bebek merkezi açıldı eltim orda yaptırdı hamile kaldı kaynımda da sperm sorunu vardı adam önce tese gerekebilir demiş sonra çıkanlarla denemişler 12 yumurtadan 11 döllenmiş 2 tane transfer ettiler diğerlerini dondurdular bugün sonucumuzu görünce bana dedi tedaviden bir ay önce başlarız 3 günde bir sperm almaya biriktirip dondurmaya artık inşallah çıkış devam eder de durmaz inşallah kaliteli sperm elde ederiz bu arada dr un adı ümit zeteroğlu hatay mozaik tüp bebek merkezi burayı asla düşünmüyordum ama adam o kadar rahatlatıyor ki insanı artık inşallah memnun kalırız allah hepimizi doğru zamanda imanlı doktorlarla karşılaştırsın buranın üyeleri o kadar temiz yürekli ki kimse kimseyi tanımıyor ama hepsi birbirine dualar ediyor rabbim herkesin muradıni versin inşallahhhhh
Canımın ici ins devam eder Rabbimin lütfu devam eder ins Allahın izniyle ins bakalım ben ist olduğum için buradan bakiom ins hayırlı olur bu idin Sonu bebeis olsun kuzu tüm yüreğimle diliyorum benim buradan bir sene önce tanıştığım arkadssim var hala görüşüyoruz telefonla eşimden sperm cikis başladı ilk onu aradım onlar tese oldular ilk beni aradı yani gulum bizi biz anlarız herkes dualrimda burdaki bütün yürekler canim senin adın ne ins hayırlı haberlerini alicam canim

Arkadaslar sperm rengininin koyu olmasi iste beyaz diyil de bulanik seffaf olmasi azospermililere has bur durummu?Boyle olunca menide spermin olmadiginimi gosteriyor?Kizlar bir de erkek ruyalaninca cinsel pehriz bozuluyor mu?

Pek iyi değilim sabretmeye çalışıyoruz ama çok zormuş. Buraya bile girmiyordum tesadüfen gördüm mesajını. Artık tedavi için hiçbirşey yapmak istemiyorum o kadar çok hastanelerde vaktimiz geçti ki şu an hastalansam bile gitmek istemiyorum. Durum bu Can'ım. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Sen nasılsın be durumdasın. Allah yardımcımız olsun Can'ım. Beni hatırlamana çok sevindim ayrıca
Canimm Rabbim yuregini ferahlatsin. :( Allah hepimizin yardimcisi olsun. InsaAllah Allah mucizenizi nasip eder

Back
X