• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Pek iyi değilim sabretmeye çalışıyoruz ama çok zormuş. Buraya bile girmiyordum tesadüfen gördüm mesajını. Artık tedavi için hiçbirşey yapmak istemiyorum o kadar çok hastanelerde vaktimiz geçti ki şu an hastalansam bile gitmek istemiyorum. Durum bu Can'ım. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Sen nasılsın be durumdasın. Allah yardımcımız olsun Can'ım. Beni hatırlamana çok sevindim ayrıca
Canım benim allah yar ve yardımcınız olsun rabbim sabırlar versin yüreğini ferahlatsın en kısa zamanda toparlanırsın inşallah Rabbim en kısa zamanda mucize nasip etsin inşaAllah aminnnnn lütfen dikkat et kendine kuzummmmm sıkıntı yapma demiyorum çünkü insan illa ki sıkıntı yapıyor ama kendini yıpratacak kadar yapma allah eşini başından eksik etmesin rabbim daha büyük dert vermesin

Canımın ici ins devam eder Rabbimin lütfu devam eder ins Allahın izniyle ins bakalım ben ist olduğum için buradan bakiom ins hayırlı olur bu idin Sonu bebeis olsun kuzu tüm yüreğimle diliyorum benim buradan bir sene önce tanıştığım arkadssim var hala görüşüyoruz telefonla eşimden sperm cikis başladı ilk onu aradım onlar tese oldular ilk beni aradı yani gulum bizi biz anlarız herkes dualrimda burdaki bütün yürekler canim senin adın ne ins hayırlı haberlerini alicam canim
İnşallah kuzummmmm rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın inşallah pınarımm benim adım Ayten

Elzemcim üzülme kendini yipratma allah büyük hepimiz bu imtihan nin icindeyiz kuzum rabbim in katinda mucizesi cok inşallah birini sana burdaki herkese lutfeder hem 1 2 seneye kadar kök hücre tedavisi baslicak umudunu yitirmë allaha Sığın kendini toparla dunya hayatının yalan olduğunu unutma inşallah rabbim okapiyi sana açacaktır o ol der olur hadi kardeşim topla kendini hepinizi allah için çok seviyorum

Canım benim allah yar ve yardımcınız olsun rabbim sabırlar versin yüreğini ferahlatsın en kısa zamanda toparlanırsın inşallah Rabbim en kısa zamanda mucize nasip etsin inşaAllah aminnnnn lütfen dikkat et kendine kuzummmmm sıkıntı yapma demiyorum çünkü insan illa ki sıkıntı yapıyor ama kendini yıpratacak kadar yapma allah eşini başından eksik etmesin rabbim daha büyük dert vermesin
Cnm siz azo değilsiniz çıkış başta var miydii

Cnm siz azo değilsiniz çıkış başta var miydii
Canım eşim azospermi çıkış yoktu 1 2 tane ölüsperm çıkıyordu sadece mersin tüp bebek merkezinde 100 bin hücre bulundu dendi belki yalandı bilmiyorum ama dün test yaptırdı eşim nadir alanda ölü çok nadir de canlı görüldü

:KK200::KK200:Arkadaşlar normal sperm testinda yuvarlak hücre çıkması tesede sperm çıkması olasığını yükseltiyomuş tesede sperm bulunan arkadaşlar sizde normal sperm testinde yuvarlak hücre çıkışınız oluyomuydu yada hücre çıkıyodu ama tesede sperm bulunamayan var mı yorum yapabilirseniz çok sevinirim:KK200::KK200:

Bu foruma 1 msj dahi atmamissiniz daha önce. ayrıca çok önemli bi gelişme olduğunda burda herkes tarafindan paylasiliyor ki herkes görüp faydalansin ama siz herkesin aynı derdi tasidigi sayfada gerçekten çözüm odaklı paylasiminizi herkesin görmesi yerine bana ulaşın diyerek nasıl bi güven bekliyosunuz

Bu foruma 1 msj dahi atmamissiniz daha önce. ayrıca çok önemli bi gelişme olduğunda burda herkes tarafindan paylasiliyor ki herkes görüp faydalansin ama siz herkesin aynı derdi tasidigi sayfada gerçekten çözüm odaklı paylasiminizi herkesin görmesi yerine bana ulaşın diyerek nasıl bi güven bekliyosunuz
Aynen valla katılıyorum artı zaten en ufak bir gelisme olsa dr lar vs. Bir sürüyerden duyardık kaldı ki neden ulaşın diyor da burda herkes faydalansın diye yazılmıyor hesabınıverecek derken bunubir tehdit olarak mı algılamamîz gerek acaba

Kızlar ya aranızda ahmet maranki sperm artirici kür deneyen var mı kadınlar kulübünde bir kaç kişi mucize gibi falan yazıyordu acaba aktara yaptırsammı

Back
X