Bi bildigin varsa yaz da sevaba gir bari burda herkes onemli gelismeleri ortaya yaziyorazospermiden kısa sürede kurtulmak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi bildigin varsa yaz da sevaba gir bari burda herkes onemli gelismeleri ortaya yaziyorazospermiden kısa sürede kurtulmak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz
Allah kullarının merhametine bırakmasın bizleri rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh malesef dediğin gibi bizi bizden başka anlayan neler cektiğimizi anlayan yokboşverin kızlar zaten darbe yiye yiye zaten manevi yönden de umutlarımız yıpranıyo..boşverin biz zaten birbirimizi en iyi anlıyanız çevredkiler konunun dışında oldukları için çok kolay yorum yapıyolar Rabbim herşeyin başı ol deyince olduran o Hayırlısı olsun herşeyin
Farz et ki hepimiz ulastik. E bir anlat nasil bir tedavi uyguluyorsun))))Ay gecen yil yasadigim talihsiz bir hatiram aklima geldiazospermiden kısa sürede kurtulmak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz
Hayırdır kuzummmmm boşver talihsiz olayları hatırlamamaya çalışFarz et ki hepimiz ulastik. E bir anlat nasil bir tedavi uyguluyorsun))))Ay gecen yil yasadigim talihsiz bir hatiram aklima geldi![]()
Valla ben artik birsey yazamiyorum 13 yildir mucadele ediyoruz elimizde kocaman bir sifir var sadece ara sira goz atiyorum forma kaan hocada tedavi gorduk oda ise yaramadi pes ettik azospermi kazandi Allahdan ümit kesilmiyor varsa nasipte bizi bulurArkadaslar nerelerdesiniz anca biri olra atinca yazmaya basliyoruz neler yapiyorsunuz bu surecte neler yedirip iciriyorsunuz eslerinize bi muhabbet olussun bilgili arkadaslarin bilgisinden istifade edelim
Canım benim daima ümidini diri tut biliyorum çok zor Allahım içimizde ukde bırakmasın duaları sakin bırakma kün fe yekün ol der olur Rabbim hepimiz için ol der inşallah canım sizin kaçıncı tesenizdi ilkse çok erken pes etmişsiniz rabbim hayır kapılarını açsın o bir kapıyı kapar diğerini açarValla ben artik birsey yazamiyorum 13 yildir mucadele ediyoruz elimizde kocaman bir sifir var sadece ara sira goz atiyorum forma kaan hocada tedavi gorduk oda ise yaramadi pes ettik azospermi kazandi Allahdan ümit kesilmiyor varsa nasipte bizi bulur
Canım evlat edinmeyi düşünüyor musunuz ben eşime dedim bir iki defa daha deneyelim olmazsa evlat edinelim ama çok katı bir şekilde yok dediValla ben artik birsey yazamiyorum 13 yildir mucadele ediyoruz elimizde kocaman bir sifir var sadece ara sira goz atiyorum forma kaan hocada tedavi gorduk oda ise yaramadi pes ettik azospermi kazandi Allahdan ümit kesilmiyor varsa nasipte bizi bulur
Asla pes etme bize e. Bakircioglu 2. M.tese de 0 cikinca daha ugrasmayin dedi esim vitamin bitkisel kullandi m.tese istedi emre bey yapmayalim cikmaz dedi ama 25 adet sperm buldu o bile sasirdi bence bu isin temeli saglikli düzgün beslenme o spermciklerin sevdikleri seyleri tuketmeye devam edin ve asla allah tan ümidi kesmeyinValla ben artik birsey yazamiyorum 13 yildir mucadele ediyoruz elimizde kocaman bir sifir var sadece ara sira goz atiyorum forma kaan hocada tedavi gorduk oda ise yaramadi pes ettik azospermi kazandi Allahdan ümit kesilmiyor varsa nasipte bizi bulur
Bende o yüzden dedim ilk tese ise çok erken pes etmişsiniz diye canım siz spermleri dondurdunuz mu tedavi yapacak mısınızAsla pes etme bize e. Bakircioglu 2. M.tese de 0 cikinca daha ugrasmayin dedi esim vitamin bitkisel kullandi m.tese istedi emre bey yapmayalim cikmaz dedi ama 25 adet sperm buldu o bile sasirdi bence bu isin temeli saglikli düzgün beslenme o spermciklerin sevdikleri seyleri tuketmeye devam edin ve asla allah tan ümidi kesmeyin
Biz o spermleri kullandik sukurler olsun li dolleme kabiliyetleri vardi ama malesef olmadi gebelik su an c.peru da tedavideyiz ayrica saglikli baslenmeye calisiyoruz vitamin destegi aliyoruzBende o yüzden dedim ilk tese ise çok erken pes etmişsiniz diye canım siz spermleri dondurdunuz mu tedavi yapacak mısınız
Hadi hayırlısı olsun inşallah bol bol sperm bulunur canım rabbim emeğinizin karşılığını boş bırakmasın inşallahBiz o spermleri kullandik sukurler olsun li dolleme kabiliyetleri vardi ama malesef olmadi gebelik su an c.peru da tedavideyiz ayrica saglikli baslenmeye calisiyoruz vitamin destegi aliyoruz
Amin canim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHadi hayırlısı olsun inşallah bol bol sperm bulunur canım rabbim emeğinizin karşılığını boş bırakmasın inşallah
Saol canim amin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin keske ilk tesemiz olsa malesef 3 tese ameliyati oldu sonuc hep ayni kaan hocadan ümitliydik ama oda olmadi yeterki rabbimin ver gönlü olsun hersey bahane ama cok yorulduk kolay degil dile kolay 13 sene oldu evlatlik alnayada cok korkuyorum hergun goruyoruz neler oluyor bilmiyorum kafam karma karasik saglikli kararlar alamiyorum bu aralar yurtdisinda oldugumuz icin evlaylikta vermiyolar koruyucu aile oluyorsun ilk basta belirli bir sure gozetim altinda tutulman lazim malesef o kapida yuzumuze kapandiCanım benim daima ümidini diri tut biliyorum çok zor Allahım içimizde ukde bırakmasın duaları sakin bırakma kün fe yekün ol der olur Rabbim hepimiz için ol der inşallah canım sizin kaçıncı tesenizdi ilkse çok erken pes etmişsiniz rabbim hayır kapılarını açsın o bir kapıyı kapar diğerini açar
Canım benim Rabbim yüzünüzü güldürsün rabbim mucize nasip etsininşallahhhhh bir mucize olur sizin için bekleyen herkes için hakkınızda hayırlısı olsun rabbim bir çıkış kapisi açsın ben ilk teseniz sanıyordum rabbim çok aratmasınSaol canim amin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin keske ilk tesemiz olsa malesef 3 tese ameliyati oldu sonuc hep ayni kaan hocadan ümitliydik ama oda olmadi yeterki rabbimin ver gönlü olsun hersey bahane ama cok yorulduk kolay degil dile kolay 13 sene oldu evlatlik alnayada cok korkuyorum hergun goruyoruz neler oluyor bilmiyorum kafam karma karasik saglikli kararlar alamiyorum bu aralar yurtdisinda oldugumuz icin evlaylikta vermiyolar koruyucu aile oluyorsun ilk basta belirli bir sure gozetim altinda tutulman lazim malesef o kapida yuzumuze kapandi
Canım benim bana mı yazdin aytenimCanım benim Rabbim yüzünüzü güldürsün rabbim mucize nasip etsininşallahhhhh bir mucize olur sizin için bekleyen herkes için hakkınızda hayırlısı olsun rabbim bir çıkış kapisi açsın ben ilk teseniz sanıyordum rabbim çok aratmasın