• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bisey sorucam sperm fish testi yaptirmak istiyorum ama bursada oturuyorum ankara genarti aradim kargoyla go derebilecegimizi soyledi acikcasi nekadar saglikli olur bilemiyorum benim merakettigim uzaktan gonderipte haploid yapida hucre cikan var mi aranizdao_O
Canım Merhaba bizde yalovada oturuyoruz komşu sehirelerdeyiz canim biz maramara univeristesinde en az 30 kere gıtmıstir hormon testi nizi de orda yaptirdik ücretsiz oluyi yada çok çuzi miktarlarda oluyor testler güvenilir yer bence gitme fırsatını varsa oraya gidin biz oraya bir buçuk sendedir gidio ruz sifirdik hep bizde variskosel ameliyatinda orda olduk başarılı geçti çok şükür tavsiye ederim canım biz feribot la geçtik hemde kışın soğuklar da yağışa karda canim

Canım Merhaba bizde yalovada oturuyoruz komşu sehirelerdeyiz canim biz maramara univeristesinde en az 30 kere gıtmıstir hormon testi nizi de orda yaptirdik ücretsiz oluyi yada çok çuzi miktarlarda oluyor testler güvenilir yer bence gitme fırsatını varsa oraya gidin biz oraya bir buçuk sendedir gidio ruz sifirdik hep bizde variskosel ameliyatinda orda olduk başarılı geçti çok şükür tavsiye ederim canım biz feribot la geçtik hemde kışın soğuklar da yağışa karda canim
Canim marmara universitesinde sperm fish boyama yapiyolar mi peki?

Tedavisiz tese olduk canim hic bisey cikmadi hormonlar idare eder cok sikintili bisey yok sol testisi kucuk biraz ama ultrason cekildi doktor bi problem oldugunu soylemedi
Canim siz normal sperm testi verince yuvarlak hucre cikiyomu sizde lokosit falan

Kızlar merhaba geçen seneki heyecanım yine başladı bu sene tekrar tedaviye başlıcaz inşallah yarına randevu aldım novaartta ahmet hocayla görüşücez çok heyecanlıyım bi yandan da korkuyorum deli gibi aynı şeyleri yaşamaktan.

Kızlar merhaba geçen seneki heyecanım yine başladı bu sene tekrar tedaviye başlıcaz inşallah yarına randevu aldım novaartta ahmet hocayla görüşücez çok heyecanlıyım bi yandan da korkuyorum deli gibi aynı şeyleri yaşamaktan.

Iyi aksamlar arkadaslar bizimde teshisimiz azospermi ama benim eşim kemoterapi sonrasi tum hucrelerini kaybetti ilk tese ameliyatinda baya bi bulundu 4 denemelik 1 tane kimyasal gebelik oldu digerleri olumsuz oldu bu yil subat ayinda tekrar baska bi hastanede bismillah diyip tekrar başladik ama bu sefer tese ameliyatimiz cok zor gecti ve cok uzun surdu ama cok şükür bikac tane olsada bulundu ve 2 tane embriyo olustu su an transfer sonrasi 8. Günum pazar gunu testimiz var insallah guzel sonuclar aliriz

I
Iyi aksamlar arkadaslar bizimde teshisimiz azospermi ama benim eşim kemoterapi sonrasi tum hucrelerini kaybetti ilk tese ameliyatinda baya bi bulundu 4 denemelik 1 tane kimyasal gebelik oldu digerleri olumsuz oldu bu yil subat ayinda tekrar baska bi hastanede bismillah diyip tekrar başladik ama bu sefer tese ameliyatimiz cok zor gecti ve cok uzun surdu ama cok şükür bikac tane olsada bulundu ve 2 tane embriyo olustu su an transfer sonrasi 8. Günum pazar gunu testimiz var insallah guzel sonuclar aliriz
İnsallh olumlu sonuç alırsınız arjadasim ins tutunmus tür sımsıkı size ikiside birakmsmustir burdan paylaşın neoldugunu dualaarimizdasin.

canım Rabbim inşallah Hayırlısıyla nasip eder içindeki umudu hiç kaybetme
İnşallah Yavrunu kucağına almayı nasip eder Rabbim Olumlu sonuçlar alacaksın Allahın izniyle inan

Arkadaslar inhibin b testini nerede yaptirabiliriz istanbul da yada ankarada
biz İnhibin b yi istanbul da celalettin hocanın gönderdiği laboratuvarda yaptırdık andromer laboratuvarında bizim inhibin b 8 çıktı çok düşüktü hoca bu konuda bişey demedi sizce bu sperm oluşumuna etken mi bilginiz var mı

biz İnhibin b yi istanbul da celalettin hocanın gönderdiği laboratuvarda yaptırdık andromer laboratuvarında bizim inhibin b 8 çıktı çok düşüktü hoca bu konuda bişey demedi sizce bu sperm oluşumuna etken mi bilginiz var mı
Tansel kaplancanla gorustuk o yaptirin sonucu bana gönderin dedi kaan hoca nin istedigi fish testinden daha gecerli anladigim kadariyla

ınhıbın b bence onemsız ya

ınhıbın b bence onemsız ya
Ne önemli ne önemsiz inan anlamis degilim artik ne derlerse bir umut yaptiriyoruz kaan hocadayiz biz normalde tansel beyle gorusunce bosyere fish testi istiyor yerde kabul goren bisey degil falan dedi de kafamiz karisti kaan hoca 2. Fish testini istedi bizden bu arada

Canım merhaba senin adına cok sevindim. Gecen seferki denemende mi nivaarttaydi bizde Oray'a yaptırmıştık ama ben Mehmet hocanın hastasıyım. Nasip olursa temmuzda tekrar denicez. Bide kusura bakma sizin sorun neydi unuttum ben umarım herşey hepimiz icin iyi olur

Insh bitanem insh buraya kizlar hamileyim dersin

Back
X