• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar bu arada belki daha once duyaniniz uygulayaniniz vardir NISAN YAGMUR SUYUNUN SIFASINI. nisan yagmur suyu aldiktan sonra okununan bazi dualar var ve daha sonra iciliyor.bu sene esim ve ben yapicaz sifasi rabbimden insallah..
Ben yaptım canım geçen sene 1 sene oldu sonuç aynı daha

Selam kızlar bizde celalettin de tedavi deyiz ayin4dunde yaptirdigimiz teste %18 elengo spermatidler oluşmuş ya burda okuduklarimdan sonra çelişki içinde kaldım arkadaşlar sizler nezaman dir tedavi desiniz bizim 4ay oldu 3ay sonra bidaha gidicez elonge den sonra hiç sonuç alan yokmu bizede umut olsun

Selam kızlar bizde celalettin de tedavi deyiz ayin4dunde yaptirdigimiz teste %18 elengo spermatidler oluşmuş ya burda okuduklarimdan sonra çelişki içinde kaldım arkadaşlar sizler nezaman dir tedavi desiniz bizim 4ay oldu 3ay sonra bidaha gidicez elonge den sonra hiç sonuç alan yokmu bizede umut olsun
Ilk testinizle bmson testinizi yollarsaniz bakalim bizde ilackarda bir degisim yapti mi be kullaniyorsunuz

Bizim 3yil olacak 2ay sonra elongeden ileriye gecis olmadi henuz

Kizlar nasılsınız ben bugun kursa başladım oraya gidicem bir aylık süreçte evdeyim kafam hep bebekle meşgul hamileler bebişler hertarf civil civil oldu hassasliktan mi nedir bu ara cok dikkatimi çeker oldu bilinçaltına yerleştiği için mi acaba bizde ramazanda önce iki merkez var aklımızda oralarla görüşmeye gidicez ilk deneyimim negatifi devlete sanırım özellik işimiz Rabbim hepimize bu cuma günü hürmetine yardım eylesin dualrimdasin hepimze .Mevlam mm buyukk anne baba olmak nasip olsun ins

Kizlar nasılsınız ben bugun kursa başladım oraya gidicem bir aylık süreçte evdeyim kafam hep bebekle meşgul hamileler bebişler hertarf civil civil oldu hassasliktan mi nedir bu ara cok dikkatimi çeker oldu bilinçaltına yerleştiği için mi acaba bizde ramazanda önce iki merkez var aklımızda oralarla görüşmeye gidicez ilk deneyimim negatifi devlete sanırım özellik işimiz Rabbim hepimize bu cuma günü hürmetine yardım eylesin dualrimdasin hepimze .Mevlam mm buyukk anne baba olmak nasip olsun ins
Bana mi denk geldi bilmem ama bizim gibi azospermi vakalarinda bahceci klinikleri ve sisli memorial daha basarili geldi. Bizim durumlarda laboratuarlar cok onemli bence bunlari da bir degerlendir

Bizim 3yil olacak 2ay sonra elongeden ileriye gecis olmadi henuz
Canım bizde 2 yılı geçtik yaza bırakmayı düşünüyoruz artık. elongelerde duruyoruz çünkü.tese için yer bakılacak siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

Canım 3 yıldır aynı iğneler imi kullaniyosunuz sizde azo sebebi neydi hiç tese olmadinizmi 3yil cok uzun zaman olmuş

merhaba arkadaşlar.rabbim tez zamanda şifa versin hepimize inşallah.bişey duydum paylaşmak istedim.balık yumurtası vücutta sperm üretimini sağlıyormuş.birinin hiç spermi yokken 2 ay kullandıktan sonra çocuğu olmuş.net bilgim yok ama iyice öğreneceğim.bahsedilen kişiyi bulup konuşmayı da düşünüyorum.bilgisi olan var mı acaba.keşke doğru olsa.

merhaba arkadaşlar.rabbim tez zamanda şifa versin hepimize inşallah.bişey duydum paylaşmak istedim.balık yumurtası vücutta sperm üretimini sağlıyormuş.birinin hiç spermi yokken 2 ay kullandıktan sonra çocuğu olmuş.net bilgim yok ama iyice öğreneceğim.bahsedilen kişiyi bulup konuşmayı da düşünüyorum.bilgisi olan var mı acaba.keşke doğru olsa.
Havyarmi yani balik yumurtasi...

Canım bizde 2 yılı geçtik yaza bırakmayı düşünüyoruz artık. elongelerde duruyoruz çünkü.tese için yer bakılacak siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Bizde haziran sonu gibi birakmayi dusunuyoruz
Celalettin peru eger normal yoldan cikis olmazsa haxirana tese olun dexi
Merkezlerle gidip gorusucez bende hazirlanicam cunku
Tese konusunda hangileri iyi acaba ve tupbebek de

Canım 3 yıldır aynı iğneler imi kullaniyosunuz sizde azo sebebi neydi hiç tese olmadinizmi 3yil cok uzun zaman olmuş
Yok canim farkli igneler ilaclar otlar macunlar su an isimleroni bile unuttum
Cok uzun oldu ama 2. Bir teseye cesaret edemedik ilkinde cikmayinca
7yil once olmustu esim tese

al bizden de o kadar 7 sene önce umut tüp bebekte olduk yuvarlak hücreler var onun dışında bişey çıkmadı dediler kaan beyde ameliyat deyince aynı hüsranı yaşamaktan korktuğumuz için tese olmadık celalettin hocaya başladık ama hayırlısı canım

al bizden de o kadar 7 sene önce umut tüp bebekte olduk yuvarlak hücreler var onun dışında bişey çıkmadı dediler kaan beyde ameliyat deyince aynı hüsranı yaşamaktan korktuğumuz için tese olmadık celalettin hocaya başladık ama hayırlısı canım
Arkadaslar ilkinde cikmadi diye bu kadar korkmayin hayirlisini dileyin bizimde 1. de 8 2. Tese de 0 doktor baska da olmayin cikmaz dedi biz olduk 3. De 25 tane cikti

Canım bizde 2kez tese olduk hepimiz aynı durum dayiz korkuyorum kaanaydos da hoploit %10cikti3cu tese yi yapalim dedi bizde celalettin de tedavi ye başladık sizin patoloji sonuç ne çıktı tesede bide celalettin e son gitti gimizde cerrah pasadaki doktor larla çalışma yapıyormuş amerika daki bi Prof tedavisi ni burda uygun bir maliyet le yapcak lar mis uygulama söyle teseden önce kanallardaki sperm olan yerleri belirliyor oralarda arama yapilacakmis celalettin kendisi bu şekilde söyledi inşallah hepimiz için hayırlı olur

Back
X