• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bu yollardan geçmiş ve mutlu sona ulaşmış biri olarak herkese Allah en hayırlısını versin diyorum.
Kaderden öteye yol yok, iyi beslenerek, bazı birkaç anahtar besin yüklemesi yaparak şansımız artıyor.
Atışeri Market

Sonrası Allah'ın işi.
Ay ne guzel ınsallah bu sayfa bi gün Mutlu sonlarla ulaşanlar ıle dolar...sizin sorununuz neydı anlatabılır Mısın Nasıl yol ızledınız..tese operasyonu spermlerı dondurdunuz mu vs vs

Benım de eşim amelıyat olacak persembe gunu..cok korkularım var çıkmazsa diye.allahım herkesın yardımcısı olsun.ınsallah herşey gönlünüzce olur..bişey daha sormak ıstıyorum eğer olurda sperm çıkarsa tek tek mi donduruyorlar yoksa hepsını mı ? Ben tek tek dondurulsun ıstıyorum..cunku hepsını bır tüpte donduruldugunda cozuldugunde bır kısmı ölüyormus..gercı inşallah bu durumlara kadar gelırız ve sperm bulunurda...bilgisi olan varsa paylasabılır mı ?
Canım azo nedenınız ne sızın. Tese den sonra bıze yaz olur mu. RABBIM bu mubarek gunlerın hurmetıne dualarını kabul etsın hersey gonlunce olur ınsallahhh

Canım azo nedenınız ne sızın. Tese den sonra bıze yaz olur mu. RABBIM bu mubarek gunlerın hurmetıne dualarını kabul etsın hersey gonlunce olur ınsallahhh
5 yaşındayken eşim cıft taraflı ınmemıs testıs amelıyatı olmuş..bütün tahlıller hersey normal fakat sperm yok...insallah guzel şeyler yazmak Nasıp olur..mutlaka olumlu yada olumsuz yazacağım..biz hıc tedavı olmadık doktorlar bır gerek yok dedı...bılmıyorum hayırlısı allahım ol derse olacak ..

5 yaşındayken eşim cıft taraflı ınmemıs testıs amelıyatı olmuş..bütün tahlıller hersey normal fakat sperm yok...insallah guzel şeyler yazmak Nasıp olur..mutlaka olumlu yada olumsuz yazacağım..biz hıc tedavı olmadık doktorlar bır gerek yok dedı...bılmıyorum hayırlısı allahım ol derse olacak ..
Dua et sureklı rahatlatır senı ınsallah hersey guzel olacak...

Rabbim mucize bize kavuşmayı nasip etsin ins bil bol sağlıklı sperm çıkar Rabbim yardım etsin ins dualarimiz seninle canim bizim varligimizi hisset güç versin sana ins

canım inş. bol bol spermleriniz bulunur azo sebeplerimiz biraz benzediği için ben bile çok heyacanlandım senin yerine umut olursun inş.gerçi benim eşim 13 yaşında olmuş ve fsh 26 o_O

canım inş. bol bol spermleriniz bulunur azo sebeplerimiz biraz benzediği için ben bile çok heyacanlandım senin yerine umut olursun inş.gerçi benim eşim 13 yaşında olmuş ve fsh 26 o_O
Maalesef bizim kaderimiz buymuş bu yollardan geçmek zorundayız bizim fsh normal ama doktorlar bi tedavı uygulamadan dırek tese dedıler..allahım bızlerın yanında olsun ınsallah...

Arkadaslar cok canim yandi. bir az once kuzenimle konusuyorduk. yeni dogurdu. bebeginin resimlerini yollarmisin dedim. uzaktan yuzu ortulu yolladi. e yuzunu de goster dedim. simdilik gosteremem dedi. o kadar agladim ki. cok canim acidi. bir anlam da vermedim uzulmeme. esime soyleyemedim. odaya girdim sakince agladim. Rabbim hicbirimizin boynunu bukuk birakmasin. Elhamdulillah dedim Allahim bu bir imtihan. Rabbim daha beter imtihanlarin var dedim. Rabbim cekemecegimiz yuk yuklemez elbet. Rabbim bu sinavdan basariyla cikmayi nasib etsin.

Arkadaslar cok canim yandi. bir az once kuzenimle konusuyorduk. yeni dogurdu. bebeginin resimlerini yollarmisin dedim. uzaktan yuzu ortulu yolladi. e yuzunu de goster dedim. simdilik gosteremem dedi. o kadar agladim ki. cok canim acidi. bir anlam da vermedim uzulmeme. esime soyleyemedim. odaya girdim sakince agladim. Rabbim hicbirimizin boynunu bukuk birakmasin. Elhamdulillah dedim Allahim bu bir imtihan. Rabbim daha beter imtihanlarin var dedim. Rabbim cekemecegimiz yuk yuklemez elbet. Rabbim bu sinavdan basariyla cikmayi nasib etsin.
Amin amin amin cümlemize.. bu derde düşmeyen anlayamıyor ne yazık ki..

izmir-girl izmir-girl canim insaAllah guzel haberler verirsin. Icimden bi his cikacak diyo Ama tabi en guzelini en iyisini Allah bilir. Bizimde tese yakin. Allah hepimizin yuzunu guldursun
Allah yarimcibiz olsun kuzu ne zman tese ve kimde olucak siz ins sizdede olumlu haber alcaz Allahü izniyle ins ins

İzmir
Allah yarimcibiz olsun kuzu ne zman tese ve kimde olucak siz ins sizdede olumlu haber alcaz Allahü izniyle ins ins
Allah razı olsun ınsallah yürekten dılıyorum ve tanımasam da sızler içinde her defasında dua edıyorum..ızmır de medıcal parkta persembe gunu tese olacak Allah'ın ıznıyle..olumlu yada olumsuz mutlaka yazacağım..dualarınızı eksik etmeyin cok sağolun ...

Back
X