• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İzmir

Allah razı olsun ınsallah yürekten dılıyorum ve tanımasam da sızler içinde her defasında dua edıyorum..ızmır de medıcal parkta persembe gunu tese olacak Allah'ın ıznıyle..olumlu yada olumsuz mutlaka yazacağım..dualarınızı eksik etmeyin cok sağolun ...
Allah yardımcınız olsun ınsallah bulunur hepımız anne oluruz

Esı kllınıfelter sendromlu olan arkadaslari tedavı goruptemı tesekkur oldunuz esımın fsh 64 cok yuksek etkı etmez dedı dokdora ilk mesaj attıgımda tedavı dedı sonra dırek amelıyat kafam karıstı allak bullak oldu ne yapcam bılmıyom

Arkadaslar cok canim yandi. bir az once kuzenimle konusuyorduk. yeni dogurdu. bebeginin resimlerini yollarmisin dedim. uzaktan yuzu ortulu yolladi. e yuzunu de goster dedim. simdilik gosteremem dedi. o kadar agladim ki. cok canim acidi. bir anlam da vermedim uzulmeme. esime soyleyemedim. odaya girdim sakince agladim. Rabbim hicbirimizin boynunu bukuk birakmasin. Elhamdulillah dedim Allahim bu bir imtihan. Rabbim daha beter imtihanlarin var dedim. Rabbim cekemecegimiz yuk yuklemez elbet. Rabbim bu sinavdan basariyla cikmayi nasib etsin.
İnsanlar neden bukadar acimasiz Rabbim yardimet bizlere cok zor bir sinav bende cok yoruldum artik gozumden yaş hic eksilmiyor

İzmir'de medical parkta olacağız ..bakalım hayırlısı tek dılegım saglıklı spermler çıkması...bişey sormak istıyorum tek tüp de donduruluyor hepsını çözüyorlar daha sonrasında yumurtalar toplanıp kalite olanları embrıyoya dönüştürüp bırtanesini transfer yapıp gerı kalan embrıyoları donduruyorlar mı?bu konuda bılgınız var mı acaba..Bunları sormayı unuttum doktora cok pısmanım ..belkı aranızda bılenınız vardır...
Canım benimkiler dondurulacak kadar olmadı ama embriyo dondurma size kalmış ücretli zaten

Arkadaslar bizde cikis var malum. Acaba bizede Tese gerekli olur mu?Yoksa cikan soermler dondurula bikir mi?Esim dun artik son baharda Tup bebege geceriz dedi. Kendi ulkemde olucam tup bebegi. Her haftanin cuma gunu Abdullah Arman Ozdemir geliyor. Isiten oldu mu. Burdan arama verdim. Kendisi Zeynep Kamilde calisiyor. Iyi yorumlar da okudum. Azospermde de iyi tedavileri olmus.

Arkadaslar bizde cikis var malum. Acaba bizede Tese gerekli olur mu?Yoksa cikan soermler dondurula bikir mi?Esim dun artik son baharda Tup bebege geceriz dedi. Kendi ulkemde olucam tup bebegi. Her haftanin cuma gunu Abdullah Arman Ozdemir geliyor. Isiten oldu mu. Burdan arama verdim. Kendisi Zeynep Kamilde calisiyor. Iyi yorumlar da okudum. Azospermde de iyi tedavileri olmus.
Cnm bu çıkışınız varsa ne bekliyorsunuz ... bence mutlaka başlayın adını hiç duymadık ama burdakiler genel murat basar celalettin peru ve Müfit beye gidiyorlar

Ne üzülüyorsun çıkış olsa ahh bize de dua et

Ne üzülüyorsun çıkış olsa ahh bize de dua et
canim uzulmuyorum tabii. bu bizim icin buyuk bir nimet. ama kokruyorum ya cikan spermler kalitesiz derlerse ya tese olursa esim diye korkuyorum. zaten sen ve qrubumuzdaki ve bu topikteki tum kizlara duamdasiniz. burdan aldigim her hamilelik haberi beni oyle cok sevindiriyor ki sanki kendim hamileymisim gibi. Insha Allah bir gun hepimiz Hamileyim diye biliriz burdan.

mayista c.peru muayene gidecek olan arkadaslar varmi aramizda?
ilk hafta gitmeyi dusunuyoruz simdiden stresi basladi acaba gelisme var mi? sperm cikarmi diye umitleniyorum.geceleri 1 gr uyku girmiyor gozume aklimdan cikaramiyorum su durumu.ozellikle gece elim ayagim buz kesiyor parmak uclarim buzda kalmis gibi buz gibi oluyor,beynim uyusuyor resmen stresten..
allahim bizlere de nasip etsin artik anneligi hemde hic ummadigimiz anda.hamile olusumuzun mutlulugundan sevincinden olsun uykusuzluklarimiz,gozyaslarimiz.eminim ne de guzel yakisir hepimize hamilelik en guzeli annelik..hayirli evlatlar nasip etsin ins

Kızlar eşim saat 1 buçukta girecek amelıyata...damar yolu açıldı verdıklerı antıbıyotık cok kotu yaptı onu..tansıyonu falan düştü ..suan iyi beklemedeyız...sperm bulununca dondurulacak ..ben daha sonra hazırlanacağım..kalbim suan ağzımda ...ınsallah guzel sonuçlar alırız

Kızlar eşim saat 1 buçukta girecek amelıyata...damar yolu açıldı verdıklerı antıbıyotık cok kotu yaptı onu..tansıyonu falan düştü ..suan iyi beklemedeyız...sperm bulununca dondurulacak ..ben daha sonra hazırlanacağım..kalbim suan ağzımda ...ınsallah guzel sonuçlar alırız
İnş.bol bol spermleriniz bulunur canım haberdaret...

Back
X