• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar eşim saat 1 buçukta girecek amelıyata...damar yolu açıldı verdıklerı antıbıyotık cok kotu yaptı onu..tansıyonu falan düştü ..suan iyi beklemedeyız...sperm bulununca dondurulacak ..ben daha sonra hazırlanacağım..kalbim suan ağzımda ...ınsallah guzel sonuçlar alırız
cnm ınsss bol bol spermlerınız cıkar dualarımız sızınle

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım, öncelikle Rabbim herkese El-Şafi isminin hürmetine şifa versin, sabır versin, herkesin hakkında hayırlısını versin.
Hikayeme geçmek istiyor sizlerden destek ve öneri istiyorum.
2013 yılında eşime yapılan sayım sonucu sperm sayısının sıfır olduğunu öğrendik. Eşim 2014 yılında Cerrahpaşada yapılan kontrollerde Varikoselin alınması gerektiğini belki azda olsa sperm olabileceğini bunun engel teşkil edeceğini söyledi ve başka bir hastanede varikosel ameliyatı oldu. Aradan geçen 1 yıl sonra tekrar Cerrahpaşada sayıma ve kontrole gittiğimizde yine sperm sayısının sıfır olduğu görüldü ve bazı testler verildi DNA testi yaptırdı Kanuni Sultan Süleyman EAH (İst) 'de ve nitekim onda da bu sıfıra neden olan herhangi bir bulguya rastlanmadı ancak eşim 8 yaşında menenjit başlangıcı geçirip 15 gün hastanede yatmış. İncelenen tahliller sonucunda eşime mikro tese yapılması istenildi ve eşim 2015 Mayıs ayında mikro tese ameliyatı oldu. Ameliyatta herhangi bir sperm bulunmadı ve patolojik inceleme sonucusunda ''SERTOLİ CELL-GERM HÜCRESİ YOKLUĞU'' teşhisi konuldu, doktor ''boşuna uğraşmayın'' cümlesini yüzümüze dan diye söyledi ancak ilahi kudret ''OL'' dedi mi ''OLUR'' biz ona sığındık. O tarihten beride hiç bir girişimde bulunmadık ancak internetten burayı sıkça takip ediyorum. Şimdi ne yapmalıyım 1 sene geçti aradan artık bizde birşeylere başlamamız gerektiğinin farkındayım eşim 28 yaşında çok geç olmadan bizde güzel haberler almak vermek istiyoruz. Mücadele eden arkadaşlardan nacizane tavsiyer istiyorum.
Herkese tekrar geçmiş olsun selam ve dua ile yine görüşeceğiz inşaallah.

Canim bi cok sayfayi inceledim esi hipigonadizm olup tedavi goren yada tedavisi olumlu sonuclanan varmi?Bu hastalik icin endokrin bolumunemi gitmemiz gerekiyo izmirde yasiyorum izmir disinda tedavi olmam cok zor
Canim orda oyle hastalik gecirip.dogal.cikisi olanlar vardi onun icin bu sayfayi onerdim sana. Ben bu hastalardan kaxinin iyilestigini duydum. Bildiyim.kadariyla fsh asagi oluyor,testesteron ise yuksek oluyor.diyil mi?

Merhaba arkadaşlar. Bende size hikayemi anlatmak isterim 2012 de evlendik hiç korunmadık 1 sene sonra öğrendik ki azosperm bize direk eşin tese olucak tüp bebek dediler tabiki tese de sperm bulunamadı ve doktor boşuna uğraşmayın deyip yolladı bizi. Tabiki vazgeçmedik bursada yaşıyoruz önce bir prof'un özeline oradan bizi Uludağ üniversitesine yönlendirdi oradada azfc y delesyonu olduğu ortaya çıktı ama oradaki doktorlarda hiçbir tedavi uygulanmadan tüp bebeğe yönlendirdi. Biz tedavi olmak istiyorduk araştırdım Ankara ya Kaan bey'e gittik bize olumlu konuştu eşime tedavi verdi fısh boyama testinde diploit hücreler görüldü ve şuan tedavimiz 6 ayı geçti mikrotese olucaz mayıs 16 da heycanla o günü bekliyoruz inşallah sperm bulunacak inanıyorum

Kızlar eşim saat 1 buçukta girecek amelıyata...damar yolu açıldı verdıklerı antıbıyotık cok kotu yaptı onu..tansıyonu falan düştü ..suan iyi beklemedeyız...sperm bulununca dondurulacak ..ben daha sonra hazırlanacağım..kalbim suan ağzımda ...ınsallah guzel sonuçlar alırız
dualarimiz seninle rabbim kabul etsin ins.guzel haberler verirsin ve senin kadar bizleride mutlu edersin..

Merhaba arkadaşlar. Bende size hikayemi anlatmak isterim 2012 de evlendik hiç korunmadık 1 sene sonra öğrendik ki azosperm bize direk eşin tese olucak tüp bebek dediler tabiki tese de sperm bulunamadı ve doktor boşuna uğraşmayın deyip yolladı bizi. Tabiki vazgeçmedik bursada yaşıyoruz önce bir prof'un özeline oradan bizi Uludağ üniversitesine yönlendirdi oradada azfc y delesyonu olduğu ortaya çıktı ama oradaki doktorlarda hiçbir tedavi uygulanmadan tüp bebeğe yönlendirdi. Biz tedavi olmak istiyorduk araştırdım Ankara ya Kaan bey'e gittik bize olumlu konuştu eşime tedavi verdi fısh boyama testinde diploit hücreler görüldü ve şuan tedavimiz 6 ayı geçti mikrotese olucaz mayıs 16 da heycanla o günü bekliyoruz inşallah sperm bulunacak inanıyorum
Merhaba canimİnş hayırlı haberler alirsiniz canim zor sınav di sabredelim ins bizde mucizemiz kavusuruz buradan da yaz gelişmeleri olur muu hakkınızda en hayırlısı olsunnn ins

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-28-13-09-23.webp
    Screenshot_2016-04-28-13-09-23.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 206
Kızlar bız hıc tedavı olmadık dırek tese dedıler...İzmir medıcal parkta Serkan Akdemir doktorumuz amelıyat etti...cok memnun kaldık arkadaşlar okadar ilgililer ki..allahım ıyı doktorlarla guzel sonuçlarla karşılaştırsın 5 tane hareketli 10 dan fazla hareketsız sperm bulunmuş ..tek tektıs açıldı...

Kızlar bız hıc tedavı olmadık dırek tese dedıler...İzmir medıcal parkta Serkan Akdemir doktorumuz amelıyat etti...cok memnun kaldık arkadaşlar okadar ilgililer ki..allahım ıyı doktorlarla guzel sonuçlarla karşılaştırsın 5 tane hareketli 10 dan fazla hareketsız sperm bulunmuş ..tek tektıs açıldı...
Binlerce şükür aklım hep burdaydi çok sevindim ins hamileyim de yazarsın yazarım arkadasimm bilasikk yıkıyor um bi yandan dua ediyorum ins bulunur die cokkk sevindimm cokk

Back
X