- 10 Haziran 2016
- 16
- 24
- 3
Mutluluk65...Sanırım artık yoruldum tüm gücüm bitti psikolojim bozuldu kendimi pes etmis umudumu yitirmiş gibi hissediyorum hergün sabahlara kadar bu sayfada başka sayfalarda araştırma yaparken buluyorum kendimi eşim bu halimi gördükçe evden gitmek istiyo sanki ama kendime engel olamıyorum her gece ağlayarak önce size sonra kendime dua ederken uyuya kalıyorum ve aşırı derecede sigaraya sarıldım sürekli hamile kişilere yada yeni doğum yapmış kişilere bakarken buluyorum kendimi sabahları dışarı çıkmak bile istemiyorum hamile birisini görmemek için sürekli evdeyim ve bi araştırma içerisinde kosturuyorum acaba ne zaman kavuscaz hasretini çektiğimiz evlatlara resmen dünyanın en ağır yükünü ödüyormus gibi hissediyorum eşimin kardeşlerinin çocukları var ve yanımızda kucaklarina alınca eşimi hemen dışarı kaçıp arkası kesilmeyen sigaraları yakıp söndürürken buluyorum ve artık ne ona nede kendime verebilecek tesellim kalmadı hep kendini suçlu hissediyo ama oysa onun ne suçu var ki kim ister böyle bseyin başına gelmesini rabbim ne olur yardım elini uzat evlat kokusu tatmamis bizlerecanlar tüp bebek için ankara hrs hastahanesinde tedavi görüp olumlu sonuç alan var mı orayı mı önerirsiniz yoksa başka bildiğiniz hastahaneler var mı beynim durmuş şekilde resmen
![]()
İlk öğrendiğim zaman (ki buda bir ay gibi bir süre oluyor) senin gibiydim. Şimdi şimdi durumu kabullenip ne yapmamız gerekiyor aşamasına geçtim. Peşpeşe sigaralar yakıp ahlanıp vahlanmanız sizi şuanki senaryodan alıp daha kötü bir senaryoya sürükler. Kadın olarak biz eşlerimizden çok daha fazla uğraşcaz daha fazla savaş vericez daha çok yıpranıcaz. O kesin. Ama biz yapıcaz ne yaparsak. Sen kendini bırakıp ne büyük derdim var dersen kaybetmeye yakınsın demektir. Evet zor bir durum bizimki. Ama sağlıksız bir evlat hayırsız bir çocuk dünyaya getirme ihtimalimiz de var. Beterin beteri var. Dayanamıyorum dedğin anda Allah sana daha büyük dert yollarsa o zaman eski haline şükredersin. Hepimşz öyle. Bir an evvel kendini topla. Forumları oku. Ama çok kapılma. Herkesin yaşı sağlığı durumu farklı. Olumsuzlardan etkilenmeyin. Dua edin. Rabbimden büyük değil derdimiz. İçinizi ferah tutun.