Merhaba sizi tanimasamda cok sevindim adiniza umut oldunuz acikcasi insallh daha da saglikli spermler cikar daha. Butun yazismalarinizi okudum diger iki arkadasin yorumlariyla birlikte inanin bende sizler gibiydim laylaylom takildim simdi benimle ayni sene evlenler ikinci cocugunu dogurdu 4 yillik evliyim. Ben suan yurtdisindayim kaan hocadan randevu almak icin arayacam acikcasi korktum randevu verilmiyorsa ne yaparim ben, Ankara'da olsam hergun kapisina giderdim de ! Bizde tahliller iyi uretim var ama cikis yok sizde ki sorun neydi ? 2 yil oldu ogreneli ama yol alamadik malesef ne yapacagimi bilemiyorum ailelerimizin haberi yok , esimde arastir bak nereye gidelim diyor bende tek basima care bulamiyorum zamanimizda kisitli esim yurtdisinda calisiyor gelirse 1-2 ayligina geliyor sonra gidiyor yani o zaman icerisinde hep ihmale geliyir olmuyor. Simdi bende yanina geldim iki ayligina birlikte donecez insallh Turkiye'ye o sirada kendimizi tedaviye vercez kismetse offff cok yazdim kusura bakmayin icimi doktum bir nevi caresizim !