• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Celalettin ="can1980, post: 47504961, member: 776599"]celalettin bey nerde ankara da mı? benim eşim de ameliyat olmaktan korkuyor[/QUOTE]
Celalettin bey istanbulda canim korkma bol dua et

bi çoğunuz öğreneli bayağı olmuş bunu. insan mecbur alışacak ama benim üç gündür gözyaşım dinmiyor. allahım herkesin gönlüne refahlık versin. bizlerin de yüzünü güldürsün inşallah.
Canim zaman insana o kadar cok sey alistriyorki esimin azosperm oldgunu ilk ogrendigimizde dunyalara basimiza yikilmisti sonra iste biraz gelisme oldu tup bebek yaptrdik o da olmadi arabamiza kadar sattik bu tefaviler icin olmadi :( ama inan o kadar cok seye alistimki koyuverdim artik herseyi..

Arkadaslar Rabbim insaallah cumlemize evlat nasip eder dogal yollardan .. iki hafta oncesine kadar tup bebek olumsuz sonuclanmsti gunlerce agladim tam onu unuttum derken teyzemin kanser oldgunu ogrendim ve dunyam 2.kez basima yikildi bugun ameliyat oldu ve yogun bakimda yatiyor durumu hic iyi degil agrisini hic bisey dindiremiyordu o anladimki saglik kadar onemli bisey yokmus aklima ne cocuk geldi ne de baska bisey..Rabbim herseyden once saglik versin ve halimize saglimiza sukredelim keske herkesin tek derdi cocuk olsaymis dedim bi an:( Kafaya takmayin hersey hallolur yeterki sagligimiz yerinde olsun.

Ben bişey sormak istiyorum ne kadar Sperm çıktı acaba tesede hamile kaldınız bizim 7 tane spem cikimiz var...Allah sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş
canım 3 tüp sperm donduruldu ama kalitesine hiç birşeyine bakıldı, çıkarıp direk dondurdular çözülünce 3 tüpün içinden ancak 2 tanesi döllenmeye uygun çıktı.

canım 3 tüp sperm donduruldu ama kalitesine hiç birşeyine bakıldı, çıkarıp direk dondurdular çözülünce 3 tüpün içinden ancak 2 tanesi döllenmeye uygun çıktı.
Canim cok teşekür ederim cevabın için bir Sperm yeter derler ya inun ispati Rabbim ol dedikten snra olur herseyin hayırlısı Minigine sağlıkla kavus inş ❤

Arkadaslar Rabbim insaallah cumlemize evlat nasip eder dogal yollardan .. iki hafta oncesine kadar tup bebek olumsuz sonuclanmsti gunlerce agladim tam onu unuttum derken teyzemin kanser oldgunu ogrendim ve dunyam 2.kez basima yikildi bugun ameliyat oldu ve yogun bakimda yatiyor durumu hic iyi degil agrisini hic bisey dindiremiyordu o anladimki saglik kadar onemli bisey yokmus aklima ne cocuk geldi ne de baska bisey..Rabbim herseyden once saglik versin ve halimize saglimiza sukredelim keske herkesin tek derdi cocuk olsaymis dedim bi an:KK43: Kafaya takmayin hersey hallolur yeterki sagligimiz yerinde olsun.
Ben sağlık sorunu da yaşadım evlendiğimizden beri hiç sorunsuz bi yaz geçiremedik. allah sizede şifa versin. Sağlık sorunu da çok zor bilakis yaşadım ama çocuk apayrı bişeymiş içini yakıyo insanın. ben sınıf öğretmeniyim ve çocukları çok seviyorum mesleğimi severek yapan biriyim. bu yıl nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepimize yardım etsin

Ben sağlık sorunu da yaşadım evlendiğimizden beri hiç sorunsuz bi yaz geçiremedik. allah sizede şifa versin. Sağlık sorunu da çok zor bilakis yaşadım ama çocuk apayrı bişeymiş içini yakıyo insanın. ben sınıf öğretmeniyim ve çocukları çok seviyorum mesleğimi severek yapan biriyim. bu yıl nasıl olacak bilmiyorum. Allah hepimize yardım etsin
Allah yar yardimcin olsun canim insaallah kisa zamanda evlat nasip eder..

Arkadaslar tup bebek tutmamasinin nedeni nasil arastirilir ne yapmamiz gerekiyor bizim doktor hic bsey demiyor bilgi vermiyor .

Yavrum benim Yavrum benim canım nasılsın neler yapıyorsun opu oldu mu olduysa kaç tane toplandı kacı dollendiayyyyyy yine çok soru sordum ama ne yapiyım aklım sende bitanemmnmmm:KK15:

Yavrum benim Yavrum benim canım nasılsın neler yapıyorsun opu oldu mu olduysa kaç tane toplandı kacı dollendiayyyyyy yine çok soru sordum ama ne yapiyım aklım sende bitanemmnmmm:KK15:
Bitanem hiç olumlu şeyler olmadı diyebilirim yinede buna şükür merak ettiğin için saol cnm 20 tane yumurta toplandı benden 5 tanesi m2 en olgun çıktı sadece üç tane dollenme olmuş bende doktora ulaştım kötü dedim Hayır kötü bişey yok hersey iyi gidiyor transfer olacak ama beş gün mu üç gün mu bilmiyorum biraz moralim yok ben devlete dendiğinde bile beş tane dollenme olmuştu üç tane olması moralini bozdu bide o kadar yumurtadan beş tane çıkması ama en iyilerini seciyorlar dedi eşim bilmiyorum Rabbim herseyin hayırlısı versin biraz moralim yok devam ederlermı die kaliteli olurlar mi die dualrinizi beklerim

Bitanem hiç olumlu şeyler olmadı diyebilirim yinede buna şükür merak ettiğin için saol cnm 20 tane yumurta toplandı benden 5 tanesi m2 en olgun çıktı sadece üç tane dollenme olmuş bende doktora ulaştım kötü dedim Hayır kötü bişey yok hersey iyi gidiyor transfer olacak ama beş gün mu üç gün mu bilmiyorum biraz moralim yok ben devlete dendiğinde bile beş tane dollenme olmuştu üç tane olması moralini bozdu bide o kadar yumurtadan beş tane çıkması ama en iyilerini seciyorlar dedi eşim bilmiyorum Rabbim herseyin hayırlısı versin biraz moralim yok devam ederlermı die kaliteli olurlar mi die dualrinizi beklerim
Canım benim hiçççç canını sıkma eğer rabbim nasip ettiyse tek bir yumurta bir sperm bile yeterli şimdiden neden bu kadar sıkıntı yapıyorsun bu sana zarar bak geçenbir forumda okudum 12 yumurtadan biri dollenmisti dollendiginin ertesi günü transfer edilmişti kadın çok umutsuzdu yeni tedavi tarihi düşünüyordu ama rabbim ol derse olur o tek tuttu sakın stres yapma iki tane transfer ederler muhtemelen inşallah ikisi de tutar dualarım seninle rabbim bu defa sizin için ol der inşallah bak sakın stres yapma emi bitanemmmm

İnş bitanem inş ne bilim hoca çok şik karşılaştığımız bir durum sıkıntı yok dedi üç tane iyi dedi bakalım bugün inş iyi haberler alırım korkuyorum devamı gelmez die inş güzelce hucrelenirler ...

hiç canınızı sıkmayın benim arkadaşım dört taneden üçü tutmadı biri tuttu. maşallah şimdi sağlıklı çocuğu var. allah yardımcımız olsun

herkese hayırlı cumalar. sabah eşim işe gidince bilgisayarı açıp hemen buraya bakıyorum acaba birisi olumlu bir durum yazar da moralim biraz daha düzelir diye. Allahım hepimize bu mutlu haberi vermeyi nasip eylesin.

Bn ogreneli iki yıl oldu bir tane sperm çıktı.keşke hic tese olmasaydı esim.o bir bin tane oluyomus megerse.celalettin hocada olmasaymisonz dedi. Esimin hprmonlari hepsi normal.uretim yok.bilinmiyor nedeni.oyle atesli hastalikta gecrmemis .cok zor arkadaşlar biliyorum ama bnm inancm tam.birgün olacağını biliyorum insallh rabbm cok büyük hic sıkma canını
Bende inanıyorum. İçimden bir ses olacak diyor. Ama ne yapmalı bilmiyorum. Tese olunca sperm yok dediklerinde umudum kaybolacak. O yüzden erteliyorum. Ama nasıl artar ne yapmalı onu da kesitremiyorum. Eşim hala sigarayı da bırakmadı. Baskı uyguladıkça gerilip alınganlık stres sinir yapıyor. Bu süreçte tamamen yalnızım.

Tese ameliyatı dan olumlu sonuç alan var mı diye bir sayfa açtım ama kimseden cvp gelmedi böyle olunca insan daha bi umutsuz oluyor am sonra kendime diyorum can yaradanın vermiyorsa çar bir sebebi her şeyde bir hayır vardır diyorum

Back
X