Kızçelerr bir akıl verinn yaa kararsızz kaldımm
Eşim azospermi 15 gün önce tese olduk ve malesef sperm bulunamadı. İlk tesemizdi. Hormon değerlerinde de herhangi bir bozukluk yoktu eşimin. Sebepsiz 1 yıl kadar bekleyin dediler bunada şükür dedik geldik evimize doktorumuz hiçbir ilaç yada vitamin vermedi. Bende araştıra araştıra proxeed plusu buldum bir arkadaşımın tavsiyesiylede başladık 1 hafta oldu ilaveten Çakşır suyu ve keçi boynuzuna başladıkkk. Çakşır suyunu sabah akşam aç karınla içiyor keçi boynuzunuda 1 hafta kadar sabah aç akşamda tok karınla devam edicek sonrasında keçiboynuzunu sadece akşamları içeçek eşim. Proxeed bir vitamin aynı zamanda sperm arttırıcı bir ilaç birçok doktorunda önerdiğini duyunca eczaneye danışıp alma kararı aldımm. Rabbim inş hayırlı sonuçlar almayı nasip eder

amaaa gel gelelim bu çakşır suyu ve keçiboynuzu 3 ü birden ağır gelirmii bilmiyorum. Eşim saolsunn beni üzmüyor nekadar araştırdığımı okuduğumu biliyor ama bana dert olduu. Böyle 3 ünü bir arada kullanan arkadaşlarda gördüm eşimdee iyi çok şükür ama size danışmak istedim acaba ben yanlış mı yapıyorum keçi boynuzunu vermesemmi yaa bana bir akıl verinn