• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kizlar bayadir girmiyodum buraya esimin cuma gunu kaan aydosla randevusu var istanbuldan gidicez bende gitmeyi cok istiyodum ama gidemiyorum islerden dolayi ilk muayne ne kadar suruyo 3 den sonra almaya basliyo demisler ama com beklermi ne kadar surede cikar merak ettim dogrusu aranizda bilen varmi acaba ??

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır takip ediyorum konuları ve sanırım artık üye olup dahil olma zamanı geldi. Eşim azospermi ve biz bu soruna eğilmeye resmen karar verdik. Eşim sıradan bir ürologa gitti ve testlerini yaptırdı ilk etapta. Sperm çıkışı maalesef sıfır.
LH:5,79
FSH:19,57
Prolaktin:7,38
Testosteron:12,1

değerler bu şekilde arkadaşlar. Doktor birkaç ay iğne sonra da mikrotese demiş.

Bu konunun uzmanı oldunuz artık, takip ediyorum. Bana yardımcı olur musunuz, değerler tam olarak ne anlama geliyor ve hemen mikrotese olmak uygun mu? cevaplarınızı bekliyorum.

doktor varikosel var ama ameliyat olmak spermleri etkilemez demiş. ne diyorsunuz?

Bir de Kaan Aydos mu yoksa Emre Bakırcıoğlu mu? Maalesef en zor soru oluyor galiba bu ya da farklı başka bir doktor bilemiyorum, lütfen cevaplarınızı bekliyorum.[/QUOTmerhaba canım. keşke gelmeseydin ama kısmet. bizler de bebeklerimizi biraz zor kucağımıza alıcaz ama inşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun. allah sana da yardım etsin.
tedaviye gelince bizim şu an genetik test sonucunu bekliyoruz. okuduğum kadarıyla böyle bi test vermemişsniz. önce bence genetik testlere bakılmalı. sonra mikrotese diye düşünüyorum ben. inşallah tedaviniz başarılı olur temennisiyle.

çok teşekkürler canım inşallah alalım bebeklerimizi kucağımıza. Zaten doktora pek güvenemedik. kaan aydostan randevu alma mücadelesindeyim. nasipse ona gidicez inşallah. o zamana kadar da doğal kürler falan yaparım artık napayım. kaan bey en azından adam akıllı test yapar bir şey söyler. Malum küçük illerde ürologlara böyle tadaviler çok az denk geliyor o yüzden istediğimiz sonucu alamadık yani.

Slm kizlar bayadir girmiyodum buraya esimin cuma gunu kaan aydosla randevusu var istanbuldan gidicez bende gitmeyi cok istiyodum ama gidemiyorum islerden dolayi ilk muayne ne kadar suruyo 3 den sonra almaya basliyo demisler ama com beklermi ne kadar surede cikar merak ettim dogrusu aranizda bilen varmi acaba ??
Dun ordaydim. Doktor 4:30 geliyor. En az 15 dakika suruyor yani. Ucakta soracagim sorulari beynimde bir bir tekrarliyordum hos kisiligini merak ediyordum. Bole bir adam olamaz cok sevecendi ve ben soru sormadan herseyi bir bir anlatti.. insallh hepimiz sifa buliruz

Kaan hocaya gitme sansini yakaladik cok sukur, muayene etti ole guzel bir insan ki anlatamam. Daha once yaptigimiz tahlilleri gordu bizden tahlil istemeden ilac verdi . 2 hafta kullanip ona tekrar donecekmisiz. Herseyi bir bir anlatti. Sizden daha iyileri geldi sizden daha kotuleri geldi dedi insallh asama asama herseyi beraber asacaz dedi. Bole bir adam olmaz arkadaslar.Insallhhh verdigi tedaviyle cikisimiz gerceklesir.

Dun ordaydim. Doktor 4:30 geliyor. En az 15 dakika suruyor yani. Ucakta soracagim sorulari beynimde bir bir tekrarliyordum hos kisiligini merak ediyordum. Bole bir adam olamaz cok sevecendi ve ben soru sormadan herseyi bir bir anlatti.. insallh hepimiz sifa buliruz
İns cnm amin bende gitmeyi cok istiyorum aslinda ama gidemicem nasil bi yerdi gitmesem cok sey kacirirmiyim neler soylicek cok merak ediyorum dogrusu

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır takip ediyorum konuları ve sanırım artık üye olup dahil olma zamanı geldi. Eşim azospermi ve biz bu soruna eğilmeye resmen karar verdik. Eşim sıradan bir ürologa gitti ve testlerini yaptırdı ilk etapta. Sperm çıkışı maalesef sıfır.
LH:5,79
FSH:19,57
Prolaktin:7,38
Testosteron:12,1

değerler bu şekilde arkadaşlar. Doktor birkaç ay iğne sonra da mikrotese demiş.

Bu konunun uzmanı oldunuz artık, takip ediyorum. Bana yardımcı olur musunuz, değerler tam olarak ne anlama geliyor ve hemen mikrotese olmak uygun mu? cevaplarınızı bekliyorum.

doktor varikosel var ama ameliyat olmak spermleri etkilemez demiş. ne diyorsunuz?

Bir de Kaan Aydos mu yoksa Emre Bakırcıoğlu mu? Maalesef en zor soru oluyor galiba bu ya da farklı başka bir doktor bilemiyorum, lütfen cevaplarınızı bekliyorum.
Canm bildigim kadariyla fsh yuksek cikmis testosteron düşük cikmis yanilmiyorsam doktor dogrusunu soyler zaten. Esimde ayni testleri yaptirdi doktor ilaca baslicaz demis degerleri esimle hemen hemen ayni

Canm bildigim kadariyla fsh yuksek cikmis testosteron düşük cikmis yanilmiyorsam doktor dogrusunu soyler zaten. Esimde ayni testleri yaptirdi doktor ilaca baslicaz demis degerleri esimle hemen hemen ayni

göründüğümüz doktora sorsan hemen mikrotese ama biz kaan hocaya gidicez artık girdik bu yola sonuçta şansa bırakılacak bir durum da değil, yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışıcaz. çok teşekkür ederim yorumun için. bizim randevumuz ta aralıkta olduğu için sen ara ara durumları yaz da bilgilenelim canım.

göründüğümüz doktora sorsan hemen mikrotese ama biz kaan hocaya gidicez artık girdik bu yola sonuçta şansa bırakılacak bir durum da değil, yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışıcaz. çok teşekkür ederim yorumun için. bizim randevumuz ta aralıkta olduğu için sen ara ara durumları yaz da bilgilenelim canım.
Insallah yazarim canm Allahin izniyle.. sonuclarin hepsi cikinca ilsc tedavisine baslanicak iste onu bekliyoruz bakalim

Canım esın tese oldumu ne yaptınız yazmamıssın merak ettım. Insalahhhhh bol bol bolll sperm bulunmustur. hersey gonlunce olmusstur
Tesekkurler cnm dualrin icin.
Esim tese oldu sperm bulunamadi maalesef

Arkadaslar merhaba. Yarin hormon testlerine gidiyorum insha Allah. Ayin 25 ne Bulent Aliciya randevu aldik. Ay Insha Allah bir sey cokmaz her sey yolunda gider. Tup bebege ben de baslarim en kisa zamanda. Eeim neden boyle erken baslamak istihkrsun sabr et bir kac ay diyor ama icim icime sigmiyor. Hemen olsun bitsin diyorum. Bekliyemiyorum artik. Gunleri iple cekiyorum aylar bekleyemem ama esime de uzulmesin diye diyemiyorum da.

kızlar esıme azosperm teshısı kondu kaan hocadan maıl geldı menogon ıgne tedavısı verdı esıme bız korkuyorduk tese amelıyatı der dıye cok mutluyuz ıgne tedavısınden sonra tup bebek dedı kaan hoca oyuzden esı azosperm olanlar tese dıye korkmasın ıgne tedavısı varmıs aranızda esı menogon ıgneyle tedavı olup tup bebek yapıp pozıtıfı goren varmı????

Arkadaslar merhaba benim esimede azosperm teshisi konuldu. Ilk nisan ayinda öğrendik o zamandan beri arastiriyoruz ilk emre beye gittik microtese dedi, daha sonra ankarada mufit gunele gittik sebebinin ne oldugu belli degil hersey normaldi fsh 9 du. Bize bi ilac verdi 2 ay kullanin sonra microtese dedi 2 ay kullandik simdi fsh degeri 21 e yukselmis biz şok olduk bize hersey normal yukselecek tabi ilaci kullanmaya devam edin dedi baska doktora gittik ilaci kesin dedi biz artik gercekten kime guvenecegimizi ne yapacagimizi sasirdik, şimdi kayseride cok iyi bir kadin dogumcu bulduk o bizi bir profesore yonlendirdi o nerse onu yapin dedi bayram donusunde onunla gorusecegiz bakalim ne olacak allah hepimizin yardimcisi olsun gercekten karar vermek cok zor bir durum

İyi bayramlar arkadaslar esim cuma gunu kaan aydosla gorustu muayne oldu iki sene once fsh daha dusukmus su anda yukselmis neden yukselmis olabilir hic bi fikrim yok herneyse esime choriomon diye igne vermis bir ay kullanicak sonra test yapip mail aticaz sonuclari aranizda bu igneyi kullanan varmi ben eczaneden aldim kutu icinde yanindada bi kapsulu var esim bu yanlis dedi ve baslamadi bugun baslamasi lazimdi aldigim yerde bayram tatiline girince kaldi bu igneyi kullanan varsa aydinlatabilirmi nasil bisey oldugunu bu arada haftanin 4 gunu nohut yemegi yemesini onermis bu sekilde yapan varmi acaba

İyi bayramlar arkadaslar esim cuma gunu kaan aydosla gorustu muayne oldu iki sene once fsh daha dusukmus su anda yukselmis neden yukselmis olabilir hic bi fikrim yok herneyse esime choriomon diye igne vermis bir ay kullanicak sonra test yapip mail aticaz sonuclari aranizda bu igneyi kullanan varmi ben eczaneden aldim kutu icinde yanindada bi kapsulu var esim bu yanlis dedi ve baslamadi bugun baslamasi lazimdi aldigim yerde bayram tatiline girince kaldi bu igneyi kullanan varsa aydinlatabilirmi nasil bisey oldugunu bu arada haftanin 4 gunu nohut yemegi yemesini onermis bu sekilde yapan varmi acaba
choriomon 5000 hormonları düzenleyen bir iğne fsh değerini düşürür sanırım haftada bir aynı gün aynı saatlerde kullanın demiştir.

Merhaba kizlar yarin adetimin 7-ci gunu hsg cekilicem. Agrili islemmi? Ansetezi alayim mi? Bir de ackarninami gidiliyor oraya? Sonuclar ne zaman cikiyor? Rahim filmini kadin dogum uzmani mi yoksa radioloji uzmani mi cekti? Kizlar gecen hormon testi verdim.doktor.progesteron hormonumun bir az asagi oldugunu dedi ama normal.seviyyelere bakibca normal geldi bana. Bur siz de degerlendirsez. Yarin esim.test vericek. Nolur dualarinjzi eksik etmeyin. Insha Allah artis olur her sey yolunda gider de bu adetimle ben de baslarim.tup bebege.

Eklentiler

• 2016-09-16 16.07.21.webp
    2016-09-16 16.07.21.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba kizlar yarin adetimin 7-ci gunu hsg cekilicem. Agrili islemmi? Ansetezi alayim mi? Bir de ackarninami gidiliyor oraya? Sonuclar ne zaman cikiyor? Rahim filmini kadin dogum uzmani mi yoksa radioloji uzmani mi cekti? Kizlar gecen hormon testi verdim.doktor.progesteron hormonumun bir az asagi oldugunu dedi ama normal.seviyyelere bakibca normal geldi bana. Bur siz de degerlendirsez. Yarin esim.test vericek. Nolur dualarinjzi eksik etmeyin. Insha Allah artis olur her sey yolunda gider de bu adetimle ben de baslarim.tup bebege.
Canim hayırlı olsun şimdiden Rabbim hamileyim demenı nasip etsin inş rahim filmini ben çektirdim ama benim ki farklı işlemdı sulu cektimisti doktorum benim ağrım oldu dayanmak biraz zordu ama hemen geçti anlıkti bize gelişmeler den haber ver aletleri iyi olan hastanelerde çok ağrılı oluyormuş cektirdikleri makine önemli sağlıkla inş

Back
X