• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hım anladım canim bizde öyleyiz kararsız kaldik ameliyati 15__30 dk arası sürüyormuş alelaceleye getiriyormuş herşeyi genartta başka dr varsa ona yaptiracaz teseyi
Benim esim genartta tese ameliyatını mufit te oldu allah kahretsin o adamı dogru duzgun ilac tedavisi vermeden ve esimin hormon bozuklugunu bile anlamadan teseye aldı ve tabiki hic sperm bulmadı ayrıca ameliyat sonrası uc ay iltihap oldu esimin ameliyat yeri ise gidemedi yuruyemedi.cok pismanız genarta gittigimize

arkadaslar bizde tane ile cikis var 1-5 arasi diyebilirim esim kucukken inmemeis testis ameliyat olmus ondan kaynakli oldugu dusunuluy bu durumda tese yapilmali yoksa havuzmu olusturmak lazim ama 5 den az oluncada dondurmuyolar kafam cok karisik

arkadaslar bizde tane ile cikis var 1-5 arasi diyebilirim esim kucukken inmemeis testis ameliyat olmus ondan kaynakli oldugu dusunuluy bu durumda tese yapilmali yoksa havuzmu olusturmak lazim ama 5 den az oluncada dondurmuyolar kafam cok karisik
Merhaba eşini iki kere test verir o konuda sıkıntı olmuyor benim eşinde de üç tane hareketli Sperm çıkışı vardı biz dondurduk inş mucizenize kavurusunuz sormak istedigin var sa sor arkadaşım sevgiyle ikinci dönmem de tuttu benimde

merhaba
gecen ay esim mikrotese ameliyati oldu
ve artik sonuc imkansiz dediler
napacagimi bilmiyorum ruh halim cok kotu ve esim o kadar umursamazki beni hic dusunmuyor hic destek yok
cok zor

merhaba
napacagimi bilmiyorum ruh halim cok kotu ve esim o kadar umursamazki beni hic dusunmuyor hic destek yok
cok zor
canım geçmiş olsun ilk defamı oldu belki iyi bir doktorlar tedaviyle sperm bulunabilir. nekadarlık evlisiniz

7 yillik evliyiz
bu ikinci ameliyatti

5. de bile bulunan var hiç canını sıkmaa hepimiz aynı kaygıları taşıyoruz benimde eşim 1. tesesini oldu ve çıkmadı malesef 2. cisi için bende endişeleniyorum ama ucunuda bırakmaya niyetli değilim umudunu kaybetme canım bu bizim sınavımız atlatıcaz allahın izniyle biraz toparladıktan sonra başka bir doktorada danışın derim . Nerde oldunuz teseleri sıkıntı neydi tam olarak

2016-09-19 17.56.10.webp

merhaba
cok zor

sen bakma o imkansız diyenlere, allah isterse olur unuttun mu? başka doktora gidin, başka yerde olun teseyi. 3. teseden sonra ameliyata gerek yok artık hücreler ölmüştür denildiği halde 4.tesede sperm bulunan insanları da okuduk burda. tek eksiğin eşinin de gayret ve destek sağlaması. eşini motive edip yeniden başlayın canım. allah yardımcınız olsun.

Kızlar size birşey danışıcam. Eşim azospermi biz temmuz ayında mikrotese ameliyatı olduk. Ve sonucumuz sıfır çıktı yine sperm bulunamadı malesef. Ben suanda başka bir doktora sonuçlarımı göstermek istedim en azından nasıl bir yol izleriz bilgi alabilmek için oda bizden patoloji sonucunu istedi. Biz tese olduğumuz hastaneden tüm evrakları aldık ama içinde pataloji sonuc kağıdı yoktu. Bunu teselerden sonra her hastada yapıyorlar mı yoksa isteğe bağlı mı patalojiye yollanıyor. Tese mizi olduğumuz hastane doktor çarşambaya kadar izinli dışarıda bir labaratuara yollanıyor yollanıp yollanmadığını doktor bey bilir demiş ordaki sekreter.. Biz çok tecrubesizdik ilk tesemiz. acıkçası bize patoloji hakkında bir bilgi verilmedi ameliyattan sonra parçalar incelendi ordada bulunmadı dendi sadece acaba patoloji raporu ameliyattan sonra yıkama sonucu mu veriliyorr.. yoksaa bunu bizim mi talep etmemiz gerekiyor duu

Kızlar size birşey danışıcam. Eşim azospermi biz temmuz ayında mikrotese ameliyatı olduk. Ve sonucumuz sıfır çıktı yine sperm bulunamadı malesef. Ben suanda başka bir doktora sonuçlarımı göstermek istedim en azından nasıl bir yol izleriz bilgi alabilmek için oda bizden patoloji sonucunu istedi. Biz tese olduğumuz hastaneden tüm evrakları aldık ama içinde pataloji sonuc kağıdı yoktu. Bunu teselerden sonra her hastada yapıyorlar mı yoksa isteğe bağlı mı patalojiye yollanıyor. Tese mizi olduğumuz hastane doktor çarşambaya kadar izinli dışarıda bir labaratuara yollanıyor yollanıp yollanmadığını doktor bey bilir demiş ordaki sekreter.. Biz çok tecrubesizdik ilk tesemiz. acıkçası bize patoloji hakkında bir bilgi verilmedi ameliyattan sonra parçalar incelendi ordada bulunmadı dendi sadece acaba patoloji raporu ameliyattan sonra yıkama sonucu mu veriliyorr.. yoksaa bunu bizim mi talep etmemiz gerekiyor duu
Canim hangi hastanede yaptirdiniz teseyi

Back
X