• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cani
Evet canım çok şükür ama riskli iste kanamayla basladik dusuk riski var ama cok sukur simdilik benimle. Rabbim hepinize hepimize anne olmayı saglikli hayırlı evlatları kucağımıza almayi nasip etsin
Canim bu arada seni de tebriik ederim. Sag salim kucagi a almayi nasib etsin Allahim. Ibsha Allah sag salim dogukur dusunme. Nicelerini duyduk cocugun olu dogucak diyip de sag salim dogulanlar. Ben oyle olmusum. Anneme oldu rahminde bebek demisler. 7 ayligibda dogurmus beni dogru cok agir olmus ama cok shukr hayattayim ve sapasaglamim. Takma kafana. Insha Allah nur topu gibi oglun olur. Icime oyle geldi tabii kiz oglan fark etmez.

Cani
Evet canım çok şükür ama riskli iste kanamayla basladik dusuk riski var ama cok sukur simdilik benimle. Rabbim hepinize hepimize anne olmayı saglikli hayırlı evlatları kucağımıza almayi nasip etsin
Canim bu arada seni de tebriik ederim. Sag salim kucagi a almayi nasib etsin Allahim. Ibsha Allah sag salim dogukur dusunme. Nicelerini duyduk cocugun olu dogucak diyip de sag salim dogulanlar. Ben oyle olmusum. Anneme oldu rahminde bebek demisler. 7 ayligibda dogurmus beni dogru cok agir olmus ama cok shukr hayattayim ve sapasaglamim. Takma kafana. Insha Allah nur topu gibi oglun olur. Icime oyle geldi tabii kiz oglan fark etmez.

Cani

Ay canım benim saol. Bende oyle yapiyorum takmiyorum zaten nasip edecekse edecek rabbim. Cok zorla bulduğum iki mucizemi birden kaybettim o günden beri hicbisey yakmiyo Can'ımı. İki tane mis kokulu meleğim gitti çünkü rabbim öyle istedi. Simdi rabbim ne istiyo nasibimde ne var yasayıp gorucez ins. İns rabbim isteyen herkese saglikli hayırlı hepsinden önce acısını yaşamayacağı evlatlar nasip etsin. Çünkü evlat acısı hiçbirşeye benzemiyormuş insana Keske kimsem olmasa da onlar olsa bile dedirtiyor. Ama biliyorum tosunlarım goruyo ve en az benim kadar seviyorlar bizi hergun iyi geceler öpücüğü veriyorlar bana biliyorum çünkü kokuları her gece burnumda.

Evet arkadasim bizede soylediklerinin aynisini soylediler. Acikcasi benim bir kez daha hayal kırıklığı yaşamaya gücüm yok ama bir yanımda bırakma pes etme diyor.sizde de oyle mi
Aynen bende oyleyım dr amelıyat ol kesınlıkle cocugun olur demıstı 3 ay bekledık okadar sevıncle hastaneye gıttı test cıkınca bende yıkıldım eve gelene kadar agladım dunya basıma yıkıldı sankı su an da dr tansel ıle gorustum amelıyat yapan dr sızı kandırmıs kesınlıkle olmamaman. Lazımdı dedı

Canım benim sen dr un demesine bakma onlar hep en kötüsünü düşünür sen allahtan umudunu kesme en olmadık zamanda yüzünüzü güldürür inşallah bitkisel kürlere devam et hayat mucizelerle dolu bir gün inşallah hepimizin yüzü gülecek sakın kaybetme umudunu

İnşallah tek umutumuz o inanıyorum ben rabbim bir yol gösterecek ama kolay olmuyor olmayacakk.

Canim sen umut et basla. Bak bizde he hep 0 cikiyordu indi az sayida olsa bile cikis var. Ve 300000 de hucre var. Doktor ne tedavi oldunuzda boyle gelisme oldu dedi. Hicbirsey sadece bitkisel oldukndedik. Bence inanc onemli. Ilaclar sadece bir sebep. Sen hep kullanmadan uzerine bol bol kunfeyekun oku ayetler oku ufle. Ve dusun ki Alah seni duyuyor ve ol dicek. Biz durdurmustuk tedaviyi. Yalvariyorsum esime al diye simdi sonuclari gorunce iendi pazara gitti. Bir suru sey aldi kendisi icin baslayalim artik diyor. Ay Ilahi Adalet. Beni cok surundurdu. Ne desem hayir olmaz etki etmez yeter artik dedi. Ne kadar agladim. Artik bisi yapmiycam dedim. Ama simdi ben dememis gidip kendine birsuru sey almis. Hala geri kalanlari da al diyor. )))))

ayyy çokk şükürr canımm yaa inan kendimee sevinmiş kadar mutlu oluyorumm çokk şükürr ucunu bırakmayınn canım eşim içiyor garibimm inan içilecek gibi değiller aç karınla her sabah kalkıyor hazırlıyor hiç bakmıyorum bile ondan yana çakşırda proxeed de tatsız tutsuz ama yinede ses etmiyorr en azından uğraşıyor kendi için diyee benim ne kadar üzüldüğümü söylemesemde bildiğindenn ama inşş etki ederr başka umudum yokk bir de allahımaa dualarımm var okadarr sığınacak başka kapımız yokk rabbim yüzümüzü güldürsün inş salihlerden hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bizedeee isteyen herkesede sizz ne uyguladınız canımm bir vitamin falan aldımı eşinn bitkisel kür olarak ne yaptınız kusura bakmaa ben görmemişim yazdıysanda

slm kızlar aranıza izmir den katılmış bulunmaktayım. 1 yıllık evliyim uzun süredir hamile kalamayınca doktora gittik. Eşim de tüm hormon değerleri normal ve varikosel yok ama spermiogram testinde sperm bulunamadı. Doktor bir ay sonra tekrar test yaptırmamızı olmazsa direkt tese ameliyatı olacağını söyledi. Bu arada ilaç kullanmamızı önermedi. Geçmiş sayfaları inceleyince Kaan hocanın endol ve sudafed verdiğini öğrendim acaba bu tabletleri kullananlar tabletlerin tam açılımını yazabilir mi (kaç mg filan..) Kaan hocaya sonuçları mail ile gönderdim ama cevap gelmedi daha.

Ay canım benim saol. Bende oyle yapiyorum takmiyorum zaten nasip edecekse edecek rabbim. Cok zorla bulduğum iki mucizemi birden kaybettim o günden beri hicbisey yakmiyo Can'ımı. İki tane mis kokulu meleğim gitti çünkü rabbim öyle istedi. Simdi rabbim ne istiyo nasibimde ne var yasayıp gorucez ins. İns rabbim isteyen herkese saglikli hayırlı hepsinden önce acısını yaşamayacağı evlatlar nasip etsin. Çünkü evlat acısı hiçbirşeye benzemiyormuş insana Keske kimsem olmasa da onlar olsa bile dedirtiyor. Ama biliyorum tosunlarım goruyo ve en az benim kadar seviyorlar bizi hergun iyi geceler öpücüğü veriyorlar bana biliyorum çünkü kokuları her gece burnumda.
canım cok sevındım allahım bır daha oyle acı yasatmasın bu mucızenı saglıkla kucagına alırsın ınss dualarım sızınle

Aynen bende oyleyım dr amelıyat ol kesınlıkle cocugun olur demıstı 3 ay bekledık okadar sevıncle hastaneye gıttı test cıkınca bende yıkıldım eve gelene kadar agladım dunya basıma yıkıldı sankı su an da dr tansel ıle gorustum amelıyat yapan dr sızı kandırmıs kesınlıkle olmamaman. Lazımdı dedı
Arkadasim bizim tup bebek yaptirdigimiz yer farkliydi. Varikosel ameliyatini yaptirdigimiz yer farkliydi. Tup bebegi devlette yaptırdık siramiz geldi bizi cagirdilar ben öyle bir gururla biz varikosel olacagiz gelmemize gerek kalmadi dedim ve dr. O zaman demisti ki hic faydasi olmaz sagliksal sorunlari ortadan kaldirir dedi. Biz gelmek iztemiyoruz dedim ve kapattim. 6 ay sonra ayni hastaneye ayni dr. Tıpış tıpış gittik. Ve bakiyorum canim maşallah bazi arkadasimin eşleri azospermi ve varikosel ameliyatindan sonra disari canli hücre çıkışı oluyor. Ya bu bi dr başarısı ya da rabbim ol dedi ve oldu. Bize de kısmet kelimesi kalıyor sadece.

Valla canım o gün çektiğim acıların tarifi yok bütün hastane koridorlarında benim sesim çıkıyordu sancidan bu kadarınormal mi bende bilmiyorum ama doğum sancısı dedikleri kesinlikle buydu allah büyük inşallah çektiklerimiz boşa çıkmaz allah yardımcımız olsun hepimizin canım
Amin canim insallah okurken uzuldum o kadar aci cekmene :( Allah tez zamanda nasip eder insallah

IMG-20160928-WA0002.webp

KIZLAR bende bi konu açmak istiyorum nasıl açılacağı hakkında bilginiz var mı önceden açmıştım ama unutmuşum çünkü uzun zamandır girmiyorum.

merhabalar bier zamanlar bu konuyu çok okurdum bende yazıp bekleyenlere moral olmak istedim. benim eşime de azospermi teşhisi konmuştu, tedavisiz tese oldu hücre bulundu ancak kalitesi iyi olmadığı için ilk tüp bebek denememiz başarısız oldu. ikinci teseden önce haftada 3 gün iğne tedavisine başladık, 6 ay sonunda yapılan ikinci tese ile tüp bebek denedik. iki ebriyo transtrinin ikisi de tutttu, yeni doğum yaptım iki tane dünya tatlısı kızım var. lütfen pes etmeden tedavinize devam edin ve eşinize destek olup moralinizi yüksek tutun. hepinizin Allah yardımcısı olsun.
merhaba canım allah bağışlasın :) bizimde tedavi bitmesine az kaldı Kaan Aydos A gidiyoruz, siz hangi dr a tedavi oldunuz

arkadaşlar bizde daha önce kaan beyde muayene olduk ama cok uzun zaman geçti o yüzden tekrar başlıcaz hastanede devam ediyor mu hangi tüp bebek merkezi ile çalışıyor birde sizden yardım istiyorum azospermi durumunda ankarada en iyi doktor hangisi aceba şimdiden teşekkürler.

Hepinize merhaba arkadaslar acaba aranizda esi emre bakircioglunun hastasi olan vsr mi? Benim esim azospermiydi biz de emre beye gidiyorduk uyguladigi tedavi sonucu sperm cikisi oldu ve hemen donduruldu. Bu ay tup bebek yapicak galiba. Acaba aranizda emre beyde tedavi gorup tup bebek yontemiyle hamile kalan var mi? Emre bey mi uyguluyor tup bebegi yoksa baska bir doktora mi yonlendiriyor

Hepinize merhaba arkadaslar acaba aranizda esi emre bakircioglunun hastasi olan vsr mi? Benim esim azospermiydi biz de emre beye gidiyorduk uyguladigi tedavi sonucu sperm cikisi oldu ve hemen donduruldu. Bu ay tup bebek yapicak galiba. Acaba aranizda emre beyde tedavi gorup tup bebek yontemiyle hamile kalan var mi? Emre bey mi uyguluyor tup bebegi yoksa baska bir doktora mi yonlendiriyor
Merhaba arkadaşım bildiğim kadarıyla emre bey hastalarına ilaç tedavisi vermiyo sizdeki azosperm sebebi tam olarak neydi hiç sperm çıkışı oluyomuydu daha önce

ayyy çokk şükürr canımm yaa inan kendimee sevinmiş kadar mutlu oluyorumm çokk şükürr ucunu bırakmayınn canım eşim içiyor garibimm inan içilecek gibi değiller aç karınla her sabah kalkıyor hazırlıyor hiç bakmıyorum bile ondan yana çakşırda proxeed de tatsız tutsuz ama yinede ses etmiyorr en azından uğraşıyor kendi için diyee benim ne kadar üzüldüğümü söylemesemde bildiğindenn ama inşş etki ederr başka umudum yokk bir de allahımaa dualarımm var okadarr sığınacak başka kapımız yokk rabbim yüzümüzü güldürsün inş salihlerden hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin bizedeee isteyen herkesede sizz ne uyguladınız canımm bir vitamin falan aldımı eşinn bitkisel kür olarak ne yaptınız kusura bakmaa ben görmemişim yazdıysanda

cok sag ol canim benim.Rabbim burdaki her kese annelik tattirir ibsha Allah. Bakiykrum da her gun aramjza yeni biri katiliyor. Ne kadar cok azosperm varmis ya Rabbi. Hele azospermi aramizda. Icinde oligospermi ve kadin kisirliginu sudunursek cok artti bu kisirlik. Eskilerde 10 aileden biri evlatsizdisa simdk 10 aileden 8-9 belki cocuksuz. Ve qaliba en cok da musluman ulkelerinde. Rabbim firsatcilata firsat vermesin.
Canim biz aklina ne geldiyse kullandik. Saracoglunun kurleri,maranki kuru, aslanpencesi, nohut kuru bal ari suti polen karisimi, havuc suyu, kuru incir.Rabbim ol demis digerleri bahane.

Back
X