• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepinize merhaba arkadaslar acaba aranizda esi emre bakircioglunun hastasi olan vsr mi? Benim esim azospermiydi biz de emre beye gidiyorduk uyguladigi tedavi sonucu sperm cikisi oldu ve hemen donduruldu. Bu ay tup bebek yapicak galiba. Acaba aranizda emre beyde tedavi gorup tup bebek yontemiyle hamile kalan var mi? Emre bey mi uyguluyor tup bebegi yoksa baska bir doktora mi yonlendiriyor
Canim emre beyin calistigi yerde 3 tane kadin dogumcu var 1 bayan 2 erkek diye biliyorum tup bebegi onlar yapiyor. Suleyman bey var yaninda kadin dogumcu onun cok basarili oldugunu biliyorum

Merhaba arkadaşım bildiğim kadarıyla emre bey hastalarına ilaç tedavisi vermiyo sizdeki azosperm sebebi tam olarak neydi hiç sperm çıkışı oluyomuydu daha önce
Sperm sayisi 4 milyondu ilk baktirdigimizda sonda 0 a dustu. Emre beye gittik o da ilac verdi sonrasinda bir vutamin vardi ve oyle sperm cikisi oldu

Ya t

Akma hormonu kafana. Bizde 21 fsh ama cikis var. Bulent Doktor da dedi fsh ye takmayin. Uretim bozuldugundan fsh yukseliyor. Eger ustersen aslanpencesi ve civanpercemi uygula bir ay Allah onu sebeo kilar inşa Allah.
Bilmiyorum ki simdi doktorun tedavisini bekliyoruz. Icmiyo benim kocam ya gecen yil ona caksor koku yedirttim ogun bugundur yemiyor icmiyor midesi bulaniyormus.

kızlar hacemat deneyın tavsıe edeım ...eslerınız yaptırsın bızım ılerı hız sıfırdı...hacemat yaptırdık ılerı sayımız yukseldı rabbımın ıznıyle

Arkadasim bizim tup bebek yaptirdigimiz yer farkliydi. Varikosel ameliyatini yaptirdigimiz yer farkliydi. Tup bebegi devlette yaptırdık siramiz geldi bizi cagirdilar ben öyle bir gururla biz varikosel olacagiz gelmemize gerek kalmadi dedim ve dr. O zaman demisti ki hic faydasi olmaz sagliksal sorunlari ortadan kaldirir dedi. Biz gelmek iztemiyoruz dedim ve kapattim. 6 ay sonra ayni hastaneye ayni dr. Tıpış tıpış gittik. Ve bakiyorum canim maşallah bazi arkadasimin eşleri azospermi ve varikosel ameliyatindan sonra disari canli hücre çıkışı oluyor. Ya bu bi dr başarısı ya da rabbim ol dedi ve oldu. Bize de kısmet kelimesi kalıyor sadece.
Aynen cnm haklisin yani Allah ol deyince oluyor hemde kimisinin bünyesi farklı oluyor bide bizim ameliyat mikrocerrahi yöntemle yapılmadı eski yöntemle yapılmış onunda başarı şansı çok dusuk ve tekrarlama riski de çok öyle dedi Dr o yüzden iyi bi profosor yapmış olsa belki de sperm çıkışı olurdu ama her şeyde var bi hayır yapalım su an siz ne durumdasiniz ne yapmayı düşünüyorsunuz

Arkadaşlar Merhaba, aranıza yeni katıldım, sperim tahlilinde 1-2 ölü 1-2 canlı sperm hücresi görüldü yazıyor, biz şimdi hangi gruba giriyoruz? Hormon testlerimiz normal , Emre Bakırcıoğlu'na mail attıık gelin tedaviye başlayalım üretim var nasıl sayıyı artırabilirz ona bakalım dedi. Madem üretim varsa Tese yapmak daha mantıklı değil mi ? :işsiz:

Genetik testler istedi, ama eşimin ailesinde böyle bir durumda olan yok. Testestoron hormonu 4.48 sadece bir tek o düşük diğerleri normal FSH 1.79 LH 2.08, Tüp bebekle çocuğumuz olmasını da tabi isterim ancak normal yolla olması için bu sperm sayısı nasıl artırılabilir, kafam çok karışık. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olunuz.

Samsun'da bi Tıp Fakültesi hocasına gözükeceğiz ondan sonra Emre Bakırcıoğlu'na.. bizim üretim var ama sayı neden yok. Kafam allak bullak.. ilaç tedavisi verecek galiba hoca. Çünkü sizde Teseye gerek yook dedi emre hoca telefonda.

arkadaslar bizde tane ile cikis var 1-5 arasi diyebilirim esim kucukken inmemeis testis ameliyat olmus ondan kaynakli oldugu dusunuluy bu durumda tese yapilmali yoksa havuzmu olusturmak lazim ama 5 den az oluncada dondurmuyolar kafam cok karisik
Bizde de aynı sorun var şu an doktora gitmedik ekimin sonuna doğru gideceğiz siz ne yaptınız ?

Detaylı incelendiğinde bulunmuş olan speem hücresidir demek ki üretim var

Back
X