canımm bak kimsee için umut bitmiş değil ben inan burdaki yazıları okuduğum günden beri beterin beteri var deyip hergüne şükretmeyii öğrendim...

bak en azından bulunmuş en azından tedaviye başlayabilecek kadarda olsa küçük umutların spermler var biz bir kere tese olduk ve malesef kalitesiz bile bulunamadı ama 1 kere bile olsaa keşkee evet tam olarak şuan başlamalıyım bütün vitamin takviyesini yaptım.... dinlendim... dediğim zaman başlasaydım ama çok çıplakmışız diyorum şimdi doktorumdan yada başka birşeyden değil ama su bile içirmeye korkuyordum ben eşimee hiçbir ilaç tedavisi vitamin verilmedi bunlarıda yapıp artık içim rahat dediğim gün 2. teseye de tamam diyeceğim ve ben o sürece kadar umudumu hiç kaybetmeyeceğim. Sende öyle yap canımıniçi kendini emin mutlu hissetmiyorsanız şimdi olmayın teseyii çıkış varsa bunun kalitesi arttırılabilir illa kalitesiz bulunacağı biline biline eşini tekrar teseye sokma ozaman gönlünü ferahlatmadan adım atmaaa derim ben. Hakkınızda hayırlısı inş bu sefer emeklerinin karşılığını verir rabbim