• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar ben deolumsuz sonuç alan eski üyelerdenim. aranızada MURAT BAŞAR ın telefonunu yada mail adresini bilen varsa yazabilirmi?

Bende dertlesmek istiyorumm
merhaba arkadaşım. ben uzun süredir giremiyodum yeni gördüm. ne zaman öğrendin eşinin azospermi olduğunu. bu sayfada çoook önce öğrenen de var yeni olan da senin gibi. böyle bi sayfaya gelmeseydin keşke ama herşey Allahtan. biz hem birbirimizle konuşup dertleşiyoruz. tabiki Allahtan istiyoruz.
herkese hayırlı cumalar olsun sana da. allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah.

arkadaşlar herkese hayırlı cumalar. ben artık kromozom sonucunun biran önce çıkmasını biliyorum. çok yıprandım. okul da başladı bi yandan ama akşam eve geldiğimde herşey tekrar eski haline dönüyo. hatırlıyorum yazın yaşadığım üzüntüleri.
maalesef ki okulda herkesin çocuğu var benim yok. konuşmalarda herkes çocuğunun bişeyini anlatıyo ben akşam ağlayarak dönüyorum eve. allahım herkese bu güzel olayı anlatmayı nasip etsin.

Şimdi kullandığınız bir kür varmı canım benim biz aralık gibi kaan aydosa rendevu aldık birde onunla görüşmek istiyoruz :110: Eşimi bir daha bu kadar hızlı bir tese sürecine sokmayacağım :KK12:
Canim balli bir karisim yaptirdik. Esim onu yiyor suan. Bende kaan hocaya mail aticam inşaAllah

merhaba arkadaşım. ben uzun süredir giremiyodum yeni gördüm. ne zaman öğrendin eşinin azospermi olduğunu. bu sayfada çoook önce öğrenen de var yeni olan da senin gibi. böyle bi sayfaya gelmeseydin keşke ama herşey Allahtan. biz hem birbirimizle konuşup dertleşiyoruz. tabiki Allahtan istiyoruz.
herkese hayırlı cumalar olsun sana da. allah hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah.

Sagol canim yazdigin icin tsk ederim hayir yeni öğrenmedim bes yil oldu tese yaptik sonuc husran suan bizde kan hocada tedavi surecindeyiz

Kızlar çok kötüyüm şoktayım resmen :cry:geçen eşim tahlil vermişti sonuç iyi kalite az Sperm var donduracaz yetene kadar dediler bugün bin lira dondurma parası verdik sözde doldurulacak diye gittik dr az önce aradı sizin sonucu beğenmedim kaliteli değil bir daha versin yine kaliteli değilse ameliyat olacak dedi :KK43:resmen yıkıldım eşim daha beter konuşmuyor bile artık içine kapandı hayır madem iyi değil neden iyi dendi ve umutlandırdı :KK42:

çok üzüldüm canım. ama üzülme, kendini olumsuz düşünmeye sevk etme. sen düşersen eşine kim destek olacak. lütfen umutlu ol baksana varmış spermleriniz. üzerine düşüldüğünde mutlaka olacaktır. allah yardımcınız olsun. benim eşimin sperm çıkışı hiç yok. kaan beye gidicez aralık ayında bakalım.

arkadaşlar kaan aydosta tedavi olan varmı kaan bey tese yi ve tüp bebek kısmını nerde yaptıryo aceba bilgisi olanlar paylaşabilirmi.

arkadaşlar kaan aydosta tedavi olan varmı kaan bey tese yi ve tüp bebek kısmını nerde yaptıryo aceba bilgisi olanlar paylaşabilirmi.
Biz yilbasinda tanistik kaan hocayla.esim azosperm tum degerler sifir cikiyordu. Bazi ilac ve beslenme sekilleri denedik olmadi. Kaan hoca haziranda mikrotese yapti. Muayeneyi zaten ozel muayenehanesinde yapiyor.tese islemini de hrs hastanesinde kendisi gelip yapti. Cok sukur ki bolca sperm bulundu ve dondurttuk. Tup bebek islemi tamemen size kalmis nerde isterseniz spermleri oraya nakil alip yaptirabilirsiniz. Biz kaan hoca ile ortak karar sonucu cebeci tip fakultesinde yaptirdik.

zeliş teseyi orda yaptı spermleri tıp fakültesine mi naklattiniz peki memnun kaldınmı tese ucreti ne kadar aldılar tıp fakültesinde tüp bebek labaratuvarı falan iyi mi cevapların için teşekkür ederim.

Back
X