Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Celalettin hocadan olumlu sonuc alan hic duymadim. Yillarca para harcayip gidenler oldu. Ama viri cikip ta arkadaslar bizde cikis basladi Celalettin hocada tedavi olduk deyene hic rastlamadim. Cikis baslamak ne kelime hatta tesede bile cikanlara rastlamadim. Cok gorsum Celalettin hocada tedavi olanlari ama olumlu sonuc alanlara rastlamadim. Rastlayan oldusa da cok nadir. Her kese elange yazdiriyor Arife ginderiyor. Ama nedense tesede bile cikmiyor o elongeler. Elinde bir sebep var Arif detayli bakiyor.
Eşinizin hormon değerleri nasıl?Arkadaşlar sizce ilk tesemi yoksa bitkisel tedavimi uygulanmali benim esimdede azosperm var biz cok kararsiz kaldik
Hepsi normal canim hicbir sorun yok arastirmaktan artik kafayi yemek üzereyim Allah yardimcimiz olsunEşinizin hormon değerleri nasıl?
İstanbuldaysanız Emre Bakırcıoğluna gidin bence hemen tese olmayınHepsi normal canim hicbir sorun yok arastirmaktan artik kafayi yemek üzereyim Allah yardimcimiz olsun
İlac tedavisi uyguluyor mu emre bey peki canimİstanbuldaysanız Emre Bakırcıoğluna gidin bence hemen tese olmayın
İlac tedavisi uyguluyor mu emre bey peki canim
Canim bende celaleddin peruyu denesemmi diye düşünüyorum tese olmadancanım valla ezosperminin seviyesine göre, değerlerinize göre falan en iyi doktor bilir onu tese mi yoksa ilaç mı falan. bize bir doktor direkt tese dedi mesela. ama tese de başarılı olmazsa geri götürebiliyormuş insanı. biz doktorumuza güvenemedik, böyle şeyler bir kere olur dedik, işin ehline gidelim dedik ve kaan aydosta karar kıldık açıkçası. ama doğru bir karar ama yanlış, zaten her şey ve herkes olacaklara vesile değil mi, ben böyle düşünüyorum. o yüzden allah yardımcımız olsun, randevu tarihimizin gelmesini bekliyoruz. o zamana kadar ben keçi boynuzu çakşır falan yedirip içiricem tabii ki biz kadınlar hiç atlamayız böyle şeyleri biliyorsun :) yani sözün özü kalbinize göre davranıp bir doktora gidin ve onu dinleyin derim ben. çünkü bazı vakalarda doğal yolla çıkış olabilme ihtimali oluyrmuş ama bazılarında da çıkış ihtimali çok çok düşükmüş hatta neredeyse yok seviyesinde. o da verdiği testlerin değerlerine göre belli oluyor işte. allah yardımcınız olsun.
Hipogondartotropik hipoganadizimmi sorun? Horminlar normal.seviyyeden cok asagida olmasi. Azospermde en umitli vaka bence tedavi esile bikir gatta normal hamilelik bile ola bilir gibi de okudum.Azosperminin neden olduğu hastalık ya da sebep çok önemli her kişiye özel bir tedavi uygulanması gerekiyor bizim sebebimiz hipoganadizm. çocuk konusunda evet sıkıntı ama kişinin hayatını etkileyen başka sıkıntılarda var bu hastalığın sonuçlarında. Hasta ergenlik sürecini tamamlayamıyor bir çok konuda geri kalıyor bu da onda özgüven eksikliği oluşturuyor, bir diğer sorunda kemik erimesi bundan dolayı da sürekli yorgun ve uyumak isteyen bir kişi haline geliyor ve kansere yakalanma riskleri daha fazla. Biz tedaviye başladığımızda çocuk konusunda ümidimiz yoktu ama elimizden geleni yapmak, sonrasında da tevekkül etmek için tedaviye başladık. Kemik erimesi azaldı, vücudunda olumlu yönden gelişmeler oldu, kendini daha mutlu ve enerjik hissediyor. Hormon değerleri normal seviyede. kök hücre çıkınca bile sevindik biz, bu bile önemli bir şey bizim için. Şimdi tedaviye devam ediyoruz rabbim ol derse olur nasipse bizde anne baba oluruz inşallah olmasa da tüm bu gelişmeler ve eşimin kavuştuğu sağlık için minnettarım celalettin hocaya baştan tese yapılsada hiç bir şey çıkmazdı. Belki bu tese ameliyatı spermi olan kişiler için uygun ama bir hipogonadizm hastasına direk tese, geriye gitmesinden başka bir şey değil. Rabbim hepimize yardım etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Uzun oldu özür dilerim.
Canim bende celaleddin peruyu denesemmi diye düşünüyorum tese olmadan
Emre bey ilaç tedavısı uygulamıyor sadece mıcrotese yapıyor canımİlac tedavisi uyguluyor mu emre bey peki canim
Anladim canim cok sağolEmre bey ilaç tedavısı uygulamıyor sadece mıcrotese yapıyor canım
hemen galıbakızlar merhaba kaan bey bize de iki hafta endol ve sudafed kullanmamızı istedi ama şu nokta kafama takıldı. İlaçları bitirir bitirmez mi sperm testi vermeye gideceğiz yoksa bitirdikten iki hafta sonra mı kullananlar yardımcı olabilir mi?
Allah yardimcimiz olsun arkadasimBugün bana bol bol dua edın bacılarım dert arkadaslarım.esım varıkosel amalıyatından sonra ılk kez sperm testı verıcek. Insallah tek tuk te olsa sperm bulunur. Lutfen lutfen dua edın bıze