Merhaba arkadaşlar...
Bilmiyorum belki hatırlayanlar olur beni şubatta eşimin azosperm olduğunu öğrendikten sonra buralarda yana yakıla çare aradım doktor aradım her yazılanı Temmuz ayına kadar kelimesi kelimesine okudum kimi zaman eşimle ağlayarak hatta

Hep olumsuzluklara karşılaşıyorum gibime geliyordu hiç olumlu sonuç alan yokmuş gibi sanki öyle düşünüyordum.
Çünkü görmüyordum bi tedavisi olumlu sonuçlanıp hamile olan.
Kafanızı şişirmek istemiyorum hakkınızı helal edin ne olur.
Ama olumlu bir tedavi süreci geçirdikten sonra hamile olduğumu öğrenince burdaki arkadaşlarıma umut olmak istedim.
Dediğim gibi eşimde sperm çıkışı sıfırdı hatta bebekken testisin biri alınmış yani tek testisle ameliyat olacak Dı.. Ama genetik testler olsun kan testleri olsun hepsini yaptırdık önemli bir problem yok dendi... Tansel kaplancan ile tanışmamız busüre zarfında oldu her mesajımıza WhatsApp dan cevap verdi... Her sorumuzu cevapladı. Korkumuz tek testis in de zarar görmesiydi ve eşimin kardeşinde de aynı problem var acaba genetik mi hiç olmayacak mı korkusu bizi yiyip bitiriyordu...
Tansel Hoca choriomon iğne ile 3 ay eşimi takip etti yaz tatili ne denk getirdik ve ağustosta ameliyat oldu Eşim sperm bulundu çok şükür. Hiç umudumuz yok du çalışmayan bir tek testisimiz vardı bizim gözümüzde.... Ama Rabbim isteyince oldu...
Tabi eşimin ameliyat tarihine kadar bende
tüp bebek için gerekli aşamaları gördüm ameliyat günü benden de yumurta toplandı tek embriyo transferi yapıldı....
Allah'a binlerce şükür....
Benim burda anlatmak istediğim şu gerçekten doktor seçimi ve tüp bebek merkezi seçimi çok önemli sizi rahatlatan insanların olduğu bir yerde olmak güç veriyor.
Ben çok doktorla konuştum çok sordum burda hangi doktor kızlar dedim hiç net cevap alamadım
Ya yazdıklarım la şuan saçmalıyor olabilirim ama sizden istediğim şu oturup üzülmek kafanızı karıştırmak yerine net bir şekilde içinize sinen bir yerde tedaviye başlayın bir an önce... Ben size bir umut olayım Rabbim in isterse nasıl güzellikler verdiğinin kanıtı olayım istiyorum...
Çok konuştum hakkınızı helal edin...
Allah yardımcınız olsun... Kimseyi bu dert ile sınamasın.... Şifa bulmanız dileğiyle