ayyy kızlar maşallah maşallah ne kadar güzel en azından tedaviye başladınız ve bir yolda ilerliyorsunuz. biz daha taaaa aralık sonunda kaan beyle görüşebileceğiz, gerçi bizde sperm sayısı da sıfır. Ama en azından bir tedavi olma yoluna girmek bile güzel olacak diye düşünüyorum. İnşallah bebeklerinizi kucağınıza alırsınız hayırlısıyla yaaaa kimseyle konuşamamak ne kadar zor. Bizim sıkıntımızı kimse bilmiyor. Ailelerimiz bile bilmiyor. kendi içimizde yaşamaya çalışıyoruz, ben hem duygularımı saklamaya hem de eşimin moralini yüksek tutmaya çalışıyorum. içimde ümitsizlik yok ama ne bileyim, arada bir insan hüzünleniyor. bugün eşime dedim ki amaaaaan çocuğumuz olmazsa biz de o çocuğa dökeceğimiz tonlarca parayla ülkeleri gezeriz napalım dedim. neden böyle saçma bir cümle kurdum hiçbir fikrim yok

o da bana bir daha öyle söyleme dedi, ya çocuğumuz olmazsa deme bir daha dedi ay bir fena oldum. salak salak şaka yollu bir iki şey söyleyip sustum. ay bir fena oldu içim ne bileyim, kimseyle de paylaşamayınca insan, döküverdim içimi buraya. Allah hepimizin yardımcısı olsun