• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar.merakımdan soruyorum mılyonlarca spermden 1 tanesı yumurtanın içine girmeyi başarıyor ya peki bır tane hareketlı bır sperm tek başına o yolları aşıp yumurtaya gırmeyi başarma olasılığı neden yok.normal yoldan

arkadaşlar.merakımdan soruyorum mılyonlarca spermden 1 tanesı yumurtanın içine girmeyi başarıyor ya peki bır tane hareketlı bır sperm tek başına o yolları aşıp yumurtaya gırmeyi başarma olasılığı neden yok.normal yoldan
Allah ol derse olur inşallah..

Hayır tese sonucu değil. Tedaviye basladik semen analizi

İki kez tese yapılmıştı daha önce son tesede bulunamamisti. şimdi tekrar başladık. 1 hareketli 2 hareketsiz cikis var normal yoldan

1 ay önce herhangi bi laboratuvarda test vermişti yine 0 di.hemen aktaran 41 çeşit diye bi karışım yaptırdık.20 gün kullandı. sanırım ondan. bu çıkışı görmesi sigarayı bırakmasına sebep oldu bakalım karışıma devam edicez

1 ay önce herhangi bi laboratuvarda test vermişti yine 0 di.hemen aktaran 41 çeşit diye bi karışım yaptırdık.20 gün kullandı. sanırım ondan. bu çıkışı görmesi sigarayı bırakmasına sebep oldu bakalım karışıma devam edicez
AA süper canım ya maşallah acaba neler var karışımda

Onu söylemiyorlar istedim ama vermediler.arı poleni keçiboynuzu pekmezi bal bunları biliyorum diğerlerini bilmiyorum.ama tekrar bi farklılık görürsem.mutlaka ogrenicem

Eşim çocukken menenjit geçirmiş buda.azosperme sebep olmuş. 2 kez tup bebek yaptık 3.de sperm bulunamadı transfer iptal oldu.artık özele gitmemeye karar verdim.ve Zekai Tahir burak hastanesine başladık. genetik tarama falan yapılacak.ben smir ve ofis testine giriyorum bunlar özelde yapılmadı.araştırılcak herşey. umudum var hâlâ.

Eşim çocukken menenjit geçirmiş buda.azosperme sebep olmuş. 2 kez tup bebek yaptık 3.de sperm bulunamadı transfer iptal oldu.artık özele gitmemeye karar verdim.ve Zekai Tahir burak hastanesine başladık. genetik tarama falan yapılacak.ben smir ve ofis testine giriyorum bunlar özelde yapılmadı.araştırılcak herşey. umudum var hâlâ.
Anladım canım tabiki umudunu kaybetme.. Hepimiz bi umut ve arayış içindeyiz inşallah Rabbim sonucunu güzel yapar hepimiz için hayırlı ve sağlıklı sonuçlar olsun inşallah

Sizin sorun ne acaba
Canım bizde iki kez sperm tahlili verdik fakat sonuç sıfır çıktı malatyada gittiğimiz doktor çocuğunuz olmaz dedi sonra kaan hocaya gittik muayene sonucu eşimde tek taraflı kanal yokluğu var dedi diğer tarafla da ilgili bişey söylemedi ancak ameliyatla belli olur dedi ve sizinki direk tese dedi iki haftalık bir tedavi verdi bu salı yine sperm tahlili vercz bakalım ne çıkacak.. Ayrıca bu kanal yokluğu durumunda genetik sıkıntılarda olurmuş o yüzden birde genetik testi verdik o da iki ay sonra çıkacak

Bizim 3 ayın sonundaki fsh:5.96
Lh:4.08
Total testosteron:12.52
Bunlar ameliyat olmadan önceki sonuçlar
Düşün fsh 54 den düştü total testosteron 1 küsürlerden yükseldi.
Tabi kimi doktor bunların pek bir önemi yok diyor ama tansel hoca dikkate alıyor yani. Her ay mesaj attım sonuçları iletişim halindeydik hep. Siz önceki teseleri nerde oldunuz canım

canım selam bizde aynı doktora dedavi oluyoruz yanlışım yoksa seninle daha önce yazışmıştık chıronıom iğnesini kullanırken nelere dikkat ettiniz. tam eşim ameliyat olacaktı her şey yolundaydı son yaptığımız testlerde fsh iki ay üst üste yükselince ameliyattan vazgeçtik iğneye bir süre daha devam etme kararı aldık...

Canım bizde iki kez sperm tahlili verdik fakat sonuç sıfır çıktı malatyada gittiğimiz doktor çocuğunuz olmaz dedi sonra kaan hocaya gittik muayene sonucu eşimde tek taraflı kanal yokluğu var dedi diğer tarafla da ilgili bişey söylemedi ancak ameliyatla belli olur dedi ve sizinki direk tese dedi iki haftalık bir tedavi verdi bu salı yine sperm tahlili vercz bakalım ne çıkacak.. Ayrıca bu kanal yokluğu durumunda genetik sıkıntılarda olurmuş o yüzden birde genetik testi verdik o da iki ay sonra çıkacak
Kaan hocayı çok met ediyorlar inşallah iyi sonuçlar alırsınız. 9 yildir mücadele ediyoruz.aslında benim hikayemin.ilk yılları daha acıklı. 1 milyon sperm varken varikosel ameliyatı oluyo.yükseliş beklerken ama tam tersi azosperme dönüşüyor. Neler yaşıyoruz bu uğurda. Allah hepimize yardımcı olsun.

Kaan hocayı çok met ediyorlar inşallah iyi sonuçlar alırsınız. 9 yildir mücadele ediyoruz.aslında benim hikayemin.ilk yılları daha acıklı. 1 milyon sperm varken varikosel ameliyatı oluyo.yükseliş beklerken ama tam tersi azosperme dönüşüyor. Neler yaşıyoruz bu uğurda. Allah hepimize yardımcı olsun.
Ayy canım şok oldum yani o nasıl öyle olmuş yaa tühh sağlık beklerken demek ki yaşanacak bişeyler var işte

Back
X