• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bence sonuçlarınızın hepsini alın ve Emre Bakırcıoğlu'na gidin, sperm Dna'sına baktırın, genetik test yaptırdınız mı ?

Evet genetik testte bişey çıkmadı. Dna ya baktırmak evet bi seçenek ama sonuçta yine de Dna bozuk olması sayıyı etkilemez diye düşünüyorum. Yani milyonlarca varken hala sorun oluyorsa dna dandır diyebilirler ama zaten 8 10 tane iken Dna sorunu var o yüzden böyle olur denebilir mi. Okuduğum kadarıyla genelde Dna sorunlarında sayı sıkıntı olmuyor morfoloji sıkıntı oluyor. İşte hangi doktor yada teşhise doğrudur deyip inanmak için bu kafa karışıklığımızın olmaması gerek:110:

Kızlar nolur nolur keçi boynuzunu eksik etmeyin lütfen FSH yüksek değilse icirin geçen ay spermler kaliteli değil dediler yüzde 70 ameliyat gerekecek dediler bir buçuk aydır keciboynuzu sabah akşam iciriyorum emodex kullandı bugün yumurtalar toplandı eşim test yapti çok şükür bin şükür çıkan spermler yeterli ve kaliteli ameliyat olmayacak dediler birde duanın gücüne inanıyorum bana iyi dileklerde bulunan heelrkese milyon kere teşekkür ederim rabbim bu mutluluğu tez zamanda hepinize yaşatsın inşallahhhh hepinizi çok seviyorum kardeşlerim kaderdaşlarim artık yarın bilgi verecekler embriyolar hakkında hepimiz için hayırlısı olsun rabbim hepimize cennet kokulu evlatlar melekler nasip etsin inşallahhhh

kizlar 9 tane yumurtadan 5 i dollenmis ya cumartesi transfer olucak 5 gunluge getire bilirlerse artik doktorum persembe demisti.

yaaa ne kadar güzel haberler bunlar, çok mutlu oluyorum bunları gördükçe. Kızlar inşallah inşallah hayırla sonuçlansın durumlarınız, allah yanınızda olsun, yardımcınız olsun inşallah. Moralinizi yüksek tutun tamam mı :)

yaaa ne kadar güzel haberler bunlar, çok mutlu oluyorum bunları gördükçe. Kızlar inşallah inşallah hayırla sonuçlansın durumlarınız, allah yanınızda olsun, yardımcınız olsun inşallah. Moralinizi yüksek tutun tamam mı :)
Canım benim rabbim sizlere de yaşatsin inşallah bu güzel haberleri sizdende alırız inşallah zaten Size umut olmak için yazıyoruz çünkü biz burda aile olduk hatta kendi ailemiz bile bizi bu kadar anlamaz hepiniz dualarimdasiniz inşallah bu defa pozitif olur sonucumuz ilk defa bu kadar embriyo dölleniyor dün 14 yumurta toplandı bugün 6si döllenmiş çok şükür bin şükür çok mutluyum rabbim sizlere yaşatsn bu mutluluğu inşallah yarın eksilmeden gelişirler

Ewt malesef cok takioz.okudukca ogrendikce sanki daha kotu oluyor benim acimdan daha cok seye uzuluyorum sanki okumayacinda baska uzuntuler oluyor .Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Aynen cnm ya okumaynca sanki içimi biseyler kemiriyor ama okuyuncada üzülüyorum ama rabbimde çaba gostermedigin hicbiseyin çaresini vermiyor malesef çabası bizden mükafatı ALLAH'tan olur inşallah hepimiz bi an önce kavusalim kuzularimiza

Canım benim rabbim sizlere de yaşatsin inşallah bu güzel haberleri sizdende alırız inşallah zaten Size umut olmak için yazıyoruz çünkü biz burda aile olduk hatta kendi ailemiz bile bizi bu kadar anlamaz hepiniz dualarimdasiniz inşallah bu defa pozitif olur sonucumuz ilk defa bu kadar embriyo dölleniyor dün 14 yumurta toplandı bugün 6si döllenmiş çok şükür bin şükür çok mutluyum rabbim sizlere yaşatsn bu mutluluğu inşallah yarın eksilmeden gelişirler
Canım çok sevindim adına ya rabbim inşallah güzel haberlerle gelmeyi nasip eder sanada sende yavrusuna kavuşan diğer arkadaşlarımızın ailesine eklenirsin inşallah dualarim seninle :)

Bu gun saat 11 de transcerim var kizlar. 3 gunluk kuzucuklarimj transfer edicekler. Dua edin nolursunuz cok korkuyor ve endiseliyim. Beni etrafimda her kes anliykr gibi gozukuyormus ama kimse anlamiyormus. Dua edin de tutunsuar yavrularim da basim. asagi olmasin. :olamaz::KK61:

Va
Bu gun saat 11 de transcerim var kizlar. 3 gunluk kuzucuklarimj transfer edicekler. Dua edin nolursunuz cok korkuyor ve endiseliyim. Beni etrafimda her kes anliykr gibi gozukuyormus ama kimse anlamiyormus. Dua edin de tutunsuar yavrularim da basim. asagi olmasin. :olamaz::KK61:
Canım Allah yardımcın olsun oldu mu transfer

Hadi inşallah tutunurlar kuzum :( kimsenin seni anlamasını bekleme başına gelmeyen anlamaz ama dualarm seninle cnm inşallah güzel haberlerinle gelirsin

Canım olumlu düşün olumlu olsun dualarimiz seninle güzel haberlerini bekliyoruz

Transferim oldu ve cok agriliydi. Dogurucam gibi hiss ettim. Rahim uzakta ve egri oldugundan doktor zor ulasa bildi rahme ama embiryolar tam yerinj aldilar dedi doktorlar. Monitorda bak bu senin embiryolarin denince icimde bi suru dusunceler gecti basladim. hungur hungur aglamaya. 3 yildir verdigim savaslar ve 12 gun sonra verecegim. tets sonucu ve anne olmak umidi hepsi bir birine karisti. Transferi yasamak bile, icinde canindan can parcasi oldugunu hiss etmek bile cok guzel duygu. :KK61:

Transferim oldu ve cok agriliydi. Dogurucam gibi hiss ettim. Rahim uzakta ve egri oldugundan doktor zor ulasa bildi rahme ama embiryolar tam yerinj aldilar dedi doktorlar. Monitorda bak bu senin embiryolarin denince icimde bi suru dusunceler gecti basladim. hungur hungur aglamaya. 3 yildir verdigim savaslar ve 12 gun sonra verecegim. tets sonucu ve anne olmak umidi hepsi bir birine karisti. Transferi yasamak bile, icinde canindan can parcasi oldugunu hiss etmek bile cok guzel duygu. :KK61:
Canım beni ağlattın inş bitanem olacak inan bana güzel haberini alacağız..

Darısı geriye kalan diğer güzel habere inşallah cnm bnm inşallah tutunurlar da bi güzel haberde senden alırız:) dikkat et kendine

Canım benim ya çok şükür öyle sevindim ki anlatamam inşallah Rabbim senden ayırmaz bebişini sağlıkla tutunur sana.. Hiç düşünme olumsuz şeyler Allah büyüktür

Bizim genetik testimiz çıkmadı, dün hastaneden aradlar eşimden yine kan örneği istediler neymiş kan pıhtılaşması olabilir tekrar istediler saçma değil mi yaaa

Canım çok sevindim adına ya rabbim inşallah güzel haberlerle gelmeyi nasip eder sanada sende yavrusuna kavuşan diğer arkadaşlarımızın ailesine eklenirsin inşallah dualarim seninle :)
Çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun inşallah hepimiz annelik duygusunu yaşarız inşallah hepimiz kavuşuruz cennet kokulu meleklerimize

Öncelikle mrb. biz eşimin azospermi olduğunu yeni öğrendik doktor tup bebek önerdi. bende de miyom ve cikolata kisti var. hastaneye ve benim icin kadindogum uzmanına da karar verdik ancak eşim için ayrıca urologdan randevu almamız gerekir mi yoksa benim gideceğim doktor yönlendirir mi

Merhaba arkadaşlar dun kotu bir haber aldım malatyada dr a gıdıyorduk tahlil sonuclarımız yine sıfır cıktı yıkıldık resmen dr yapacak bısey yok tüp bebek ond a da basarı sansı%50dedi mikro tese de sperm cıkmassa yapacak bişey yok dedi dun genetik test istedi dua edın sonuc normal cıksın yoksa sonu kötü dedi canımız cok sıkkkn esimle ne yapacagımızı bilmiyoruz

Geçmiş olsun arkadasim üretim olup olmadıgını nasıl anladılar bızde aynı durumdayız nereye hangi dr gidecegimizi bilmiyoruz
Samsun'da bi Tıp Fakültesi hocasına gözükeceğiz ondan sonra Emre Bakırcıoğlu'na.. bizim üretim var ama sayı neden yok. Kafam allak bullak.. ilaç tedavisi verecek galiba hoca. Çünkü sizde Teseye gerek yook dedi emre hoca telefonda.
A

Geçmiş olsun arkadasim üretim olup olmadıgını nasıl anladılar bızde aynı durumdayız nereye hangi dr gidecegimizi bilmiyoruz

A
Canım bizim ilk testte 1-2 tane canlı 1-2 ölü çıkmıştı oradan dedi çıkış var üretimde var diye..

Back
X