• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
öncelikle siizn adınıza sevindim. inşallah her şey istediğiniz gibi olur. acaba bu sonuçlara nasıl geldiniz ? eşiniz azospermdi değil mi? yani bizde hiç sperm yok. siz başladığnzda var mıydı bilgi verirseniz sevinirim. biz 5 yıldır hiç farklı bir sonuç görmedik. her testte azosperm yazıyor. bir de bu test sperm testi değil mi ? farklı bir test mi acaba?

CANIM EŞİM OZOSPREM DEĞİL AMA SPERM SAYISI GENE COK DÜŞÜK VE HAREKETSİZLİK HIC YOKTU ILK TESTTE PROMOTİL KULLANDI EŞİM İKİ AYDIR

Canım günaşırı ilişkiye girin değerler süper , eşin boşaldıktan sonra hemen yataktan kalkma ayaklarını tavana doğru dik, gerekirse abdestini sabah al, Allah sonuçta biliyorum gönlümüzden geçeni.

GERÇEKTENMI CANIM ALLAH RAZI OLSUNNNN DUALARINIZ KABUL OLSUN BU İLERİ HAREKETLİLİK AZ ONA RAĞMENDE OLURMU DERSIN.

Canim. sen bilirsin ama biz az da bekle derim. Yok eger tese olacaksaniz Allah korusun sonuc ne olursa olsun yumurtalari do durtmayi taleb et o hastane yapmazsa baska hastanelerde yapiyolar.

Esi azosperm olan kisilerin listesi. Ben bu listenin devam etmesini cok isterim. Listeye yeni kisilerin eklenmesini bu listede hamile olmayan arkadaslari cikarip sadece hamile olanlarin kalmask kagdiyla yeni kisilerin eklenmesini ksterim. Belki hMilelik olur da listemizide umutlu vakalarin sayi cogalir.
Dogru arkadasım cok haklısın en azından bıze umut olur yeniden başlasın o zaman

ARKADAŞLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM....EKLEDİĞİM FOTOLARDAN 1 NOLU RESIM 2 AY ONCEKİ EŞİMİN TESTI 2 NOLU RESIMDE CUMARTESİ YAPTIRDIĞI YENİ TESTİ..
İLK TEST YAPTIRDIĞINDA DOKTOR KLOMEN İLE PROXEED PLUS YAZMIŞTI KLOMENIN BİR KUTUSUNU ZOR BITIRDI COK YAN ETKISI OLDU AĞIZ KURULUĞU GİBİ PROXEED PLUSİ BİTİRDİ SONRA BAŞKA Bİ DOKTORDA PROMOTİL 30 ŞASE YAZDI ONU KULLANMAYA BAŞLADI ŞİMDİ IKINCI PAKETİNİ KULLANIYOR CANLAR İKİ AY ICINDE SONUCLAR BU ŞEKILDE BAYA ARTIŞ OLDU SONUÇLARDA BU TEST SONUÇLARINDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR SİZCE BU ARTIŞLA HAMILE KALABİLİRMİYİM BUGUN ADETIMIN SON GÜNÜ YUMURTLAMA DÖNEMİNE GİRİYORUM.
Sizde sorun azospermi onu merak ettim arkadasım

ben hala uğraşıyorum ama eşim artık bıraktı ikna etmekte çok zorlanıyorum. içim dışıma çıktı diyor. ne yapacağımı şaşırdım havuç bol bu mevsim. havuç suyu mu etkili yoksa direk yemesi mi daha iyi . ona başlayayım bari.
Merhaba bu ömer coskun ilacları ıle hamile kalan arkadaşi tanıyor musunuz aceba bizde 3 ay düzenli kullandık ama kandırıldıgımızı düsünüyoruz bilginiz var mı

Herkese merhaba. Uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen yeni üye oldum. 10 aylık evliyim ve yaklaşık 1 ay önce esimin azosperm olduğunu öğrendik. Yapılan iki sperm testinde de sonucumuz sıfır. Fsh, lh, prolaktin, TSH, total testesteron yani tüm hormonlar normal değer aralıklarında. Ultrason sonuçlarımız normal. Genetik test sonuçlarımızı bugün aldık onlarda da bir sorun çıkmadı. Yaklaşık 20 gündür doktorumuzun verdiği klomen ilacı ve yanında incir kürü ve keçi boynuzu kürü kullanıyoruz. Bizimle aynı durumda olan var mı ya da şansımız nedir bununla ilgili fikrinizi söylerseniz, tecrübelerinizle bana yardımcı olursanız memnun olurum. Her şey gönlünüzce olur inşallah.

Herkese merhaba. Uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen yeni üye oldum. 10 aylık evliyim ve yaklaşık 1 ay önce esimin azosperm olduğunu öğrendik. Yapılan iki sperm testinde de sonucumuz sıfır. Fsh, lh, prolaktin, TSH, total testesteron yani tüm hormonlar normal değer aralıklarında. Ultrason sonuçlarımız normal. Genetik test sonuçlarımızı bugün aldık onlarda da bir sorun çıkmadı. Yaklaşık 20 gündür doktorumuzun verdiği klomen ilacı ve yanında incir kürü ve keçi boynuzu kürü kullanıyoruz. Bizimle aynı durumda olan var mı ya da şansımız nedir bununla ilgili fikrinizi söylerseniz, tecrübelerinizle bana yardımcı olursanız memnun olurum. Her şey gönlünüzce olur inşallah.
Eger hormonlar normalse akla varikosel kanal tikanikligi yada yoklugu veya genetik problem gwliyor.yani aslinda once buna bakilmasi gerekmezmi sonucta kanal tikanikligi yoklugu varsa klomenin yada bitkisel birseyin cok anlami olmaz.urologunuz bunlarla ilgili birsey demedimi

Bende sece44 e katılıyorum hemen tese yada mikro tese olmayın araştırın iyi bi doktora gidin derim madur olarak

Merhaba geçmiş olsun bizimde durumumuz sizinle ayni eşimin hormonları normal sperm testi sıfır. Dogustan sperm taşıyan kanalın gelişmediği soylendi. 5 gundur panax, e1, reishi mantarı ve natromin hippocastimun kullanmaya basladık. Harnup pkmezi de yediriyorum iki gundur. Nohut kürünede başlıycam.Yaşadığımız yerde genetik bolum ve labaratuvarı yok en yakın zaman da bizde genetik testi yaptırcaz.

Eger hormonlar normalse akla varikosel kanal tikanikligi yada yoklugu veya genetik problem gwliyor.yani aslinda once buna bakilmasi gerekmezmi sonucta kanal tikanikligi yoklugu varsa klomenin yada bitkisel birseyin cok anlami olmaz.urologunuz bunlarla ilgili birsey demedimi

Hayır kanal tikanikligi ile ilgili herhangi birsey soylemedi. Netten okuduklarım sebebiyle ben sordum eğer kanal tikanikligi olsa idi hiç meni çıkışı da olmazdı dedi. Kanal tikanikligi nasıl hangi testlerle anlaşılıyor ki. 2 ay klomen sonrası tekrar sperm testi yapmamızı söyledi.

Merhaba geçmiş olsun bizimde durumumuz sizinle ayni eşimin hormonları normal sperm testi sıfır. Dogustan sperm taşıyan kanalın gelişmediği soylendi. 5 gundur panax, e1, reishi mantarı ve natromin hippocastimun kullanmaya basladık. Harnup pkmezi de yediriyorum iki gundur. Nohut kürünede başlıycam.Yaşadığımız yerde genetik bolum ve labaratuvarı yok en yakın zaman da bizde genetik testi yaptırcaz.

Peki kanalın gelişmesini nasıl anlaşıldı hangi test ile

Back
X