• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eger hormonlar normalse akla varikosel kanal tikanikligi yada yoklugu veya genetik problem gwliyor.yani aslinda once buna bakilmasi gerekmezmi sonucta kanal tikanikligi yoklugu varsa klomenin yada bitkisel birseyin cok anlami olmaz.urologunuz bunlarla ilgili birsey demedimi

Hayır kanal tikanikligi ile ilgili herhangi birsey soylemedi. Netten okuduklarım sebebiyle ben sordum eğer kanal tikanikligi olsa idi hiç meni çıkışı da olmazdı dedi. Kanal tikanikligi nasıl hangi testlerle anlaşılıyor ki. 2 ay klomen sonrası tekrar sperm testi yapmamızı söyledi.

Bu arada varikosel sorunu da yok.

Hayır kanal tikanikligi ile ilgili herhangi birsey soylemedi. Netten okuduklarım sebebiyle ben sordum eğer kanal tikanikligi olsa idi hiç meni çıkışı da olmazdı dedi. Kanal tikanikligi nasıl hangi testlerle anlaşılıyor ki. 2 ay klomen sonrası tekrar sperm testi yapmamızı söyledi.
Arkadasim dr daha iyi bilir elbet haddim degil ama sunu soyleyeyim spermin geldgi kanalla meninin geldigi kanal ayni deil ikisi farkli kanaldan gelio birlesip disari cikiyor yani meninin gelmesi tikaniik olmadigi anlamna gelmez die dusunuyorum

Canım yanlış söylemiş size bizimde herseyimiz temiz ama sperm testlerinde sperm sayısı hep 0 dı. Esimin sperm kanalları doğuştan gelişmemiş yok kadar cılız. Ama doktorun bildigin sallamış bizde meni var ama kanal olmadigi icin meni içerisinde sperm yok.ayrica akıl var mantık var madem kanal yokluğu yada tıkanıklığı olan adamlarda meni olmuyo neye bakarak karar veriyorlarmış sperm çıkıp çıkmadığına. Olmayan meniyi mi inceliyorlarmış. Bence siz doktoru direk degiatirin

arkadaşlar hepinizze iyi akşamlar size kafamı karıştıran bi sorum olucak bizim 1. tüp bebekte rapor çıkarttık ama o zaman benim yasım ve evlilik yılımız tutmadığı halde kullanmışız onu şimdi anladım araştırınca 2. tüp bebeğimiz devlet hastanesinde olmuştu o zaman da şartlar uymuyor diye çıkartmamıştık ama ilk defa çıkardığımız rapor nasıl işe yaradı anlamadım aceba azospermi durumunda farklı mı oluyo bu rapor işi.birde kızlar raporun kullanılıp kullanılmadığını nerden ögrenebilirz.birde ilaç raporu ve işlem raporu farklımı oluyo şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Ömer coşkun sahte ürün satmaktan ceza aldı öyle duymuştum yüklü bir miktarda para cezası
Peki Mustafa Eraslan var Dr onun ilaçlarında yada bitkisel şeylerde fayda goren arkadaş varsa msj atsin lütfen biz kullanmayı dusunuyoruz ama baya maliyeti yüksek en azindan fayda goren varsa şüphe kalmaz aklimizda

arkadaşlar hepinizze iyi akşamlar size kafamı karıştıran bi sorum olucak bizim 1. tüp bebekte rapor çıkarttık ama o zaman benim yasım ve evlilik yılımız tutmadığı halde kullanmışız onu şimdi anladım araştırınca 2. tüp bebeğimiz devlet hastanesinde olmuştu o zaman da şartlar uymuyor diye çıkartmamıştık ama ilk defa çıkardığımız rapor nasıl işe yaradı anlamadım aceba azospermi durumunda farklı mı oluyo bu rapor işi.birde kızlar raporun kullanılıp kullanılmadığını nerden ögrenebilirz.birde ilaç raporu ve işlem raporu farklımı oluyo şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Benim de devletin karşılaması için yasim tutmuyor özelde yaptırmış. Gibi bi maliyet çıkıyor ve tese de baya pahalı biz evleneli 6sene oldu yaşamın tutmasına 2yil var ama hemen tüp bebek yaptırmak istemiyorum ilaç tedavisi gormek istiyorum bitkisel şeyler ama ne yapacagimi bilmiyorum

Eger hormonlar normalse akla varikosel kanal tikanikligi yada yoklugu veya genetik problem gwliyor.yani aslinda once buna bakilmasi gerekmezmi sonucta kanal tikanikligi yoklugu varsa klomenin yada bitkisel birseyin cok anlami olmaz.urologunuz bunlarla ilgili birsey demedimi
Bence de hemen tese olmayın sonuçta o da garanti değil bi iğne ilaç veya kanal tıkanıklığı varsa normal yolla aşılama ile bile hamile kalırsınız iyi bir Dr secimi ile inşallah fayda görürsünüz diye dusunuyorum

Elle muayene sonucu anlaşıldı. Ama spermiogram testi tıkanıklığı gosteriyo dedi
Nasıl tıkanıklık olduğunu anladı doktorunuz bizde de hiç bi sperm yok bi sorun bulamadılar sadece t testesteron dusuk iktidarsızlık var onun dışında varikosel ve epididim kisti var ama nasıl anlaşılıyor ben anlamadım keşke tıkanıklık olsa çocuğum olmuş kadar sevinirim

Peki Mustafa Eraslan var Dr onun ilaçlarında yada bitkisel şeylerde fayda goren arkadaş varsa msj atsin lütfen biz kullanmayı dusunuyoruz ama baya maliyeti yüksek en azindan fayda goren varsa şüphe kalmaz aklimizda
Arkadaşım kullanıp fayda gören birini tanımıyorum ama geçen hafta hakan özkul kibarlı ürünlerini aldık eşime. Ya Allah dedik sifası Rabbimden artık

S
Sgk dan ogrenilebilirsin dostum bide ilaç ve işlem raporu farklı olmuyor tek raporla oluyor bide hiç sperm bulunmadı mi yada ikinci çocuk için mi rapor merak ettim

Benim de devletin karşılaması için yasim tutmuyor özelde yaptırmış. Gibi bi maliyet çıkıyor ve tese de baya pahalı biz evleneli 6sene oldu yaşamın tutmasına 2yil var ama hemen tüp bebek yaptırmak istemiyorum ilaç tedavisi gormek istiyorum bitkisel şeyler ama ne yapacagimi bilmiyorum
canım senin yaşın şuanda kaç aceba yinede durumun sıkıntılıysa yaşını bekleme derim bazen gecen zaman da sorun olabiliyor

Nasıl tıkanıklık olduğunu anladı doktorunuz bizde de hiç bi sperm yok bi sorun bulamadılar sadece t testesteron dusuk iktidarsızlık var onun dışında varikosel ve epididim kisti var ama nasıl anlaşılıyor ben anlamadım keşke tıkanıklık olsa çocuğum olmuş kadar sevinirim
4 doktora muayene olduk en son ki gittiğimiz doktor da sperm volumu düşük olunca tıkanıklığı gösteriyor dedi eşimin gerçektende miktarı çok az. Diğer yandan elle muayenede de sperm kanalı gelişmemiş dedi

S

Sgk dan ogrenilebilirsin dostum bide ilaç ve işlem raporu farklı olmuyor tek raporla oluyor bide hiç sperm bulunmadı mi yada ikinci çocuk için mi rapor merak ettim
canım bizim tüp bebekte düşükle sonuçlandı ilkini özelde yapırdık yıllık evliydik ve 22 yaşındaydım ama rapor işe yaradı o zamanlar hiç bişeyden anlamıyorduk birde tüp bebek parasını ödedik sonra cüzzi bi miktar geri verdiler sizindemi öyle olmuştu kafam karıştı

Dostum bizde mikrotese sonucu sperm bulundu ancak az ve kalitesiz olduğu için döllenme di şimdi bizde sperm sayısı ve kalitesi artsın diye uğraşıyoruz o zaman spermleri keşke dondursaydiniz ya şimdi daha kolay olurdu

Dostum bizde mikrotese sonucu sperm bulundu ancak az ve kalitesiz olduğu için döllenme di şimdi bizde sperm sayısı ve kalitesi artsın diye uğraşıyoruz o zaman spermleri keşke dondursaydiniz ya şimdi daha kolay olurdu
canım sagolsunlar senin için kıymetli olan 1 sperm onlar için kıymeti yok o yüzden hepsini harcamışlar maalesef elde var sıfır

Aynen ya çok üzülüyorum ya ben bu yaklaşıma bizi bizden başkası anlayamaz keşke anlayabilselerdi
of canım of şuanda rapor çıkartmak için tedaviye başlamakmı gerekiyor bazıları 6 ayda alınıyo falan yazmışlar bir bilgin varmı

Back
X