Canım yanlış söylemiş size bizimde herseyimiz temiz ama sperm testlerinde sperm sayısı hep 0 dı. Esimin sperm kanalları doğuştan gelişmemiş yok kadar cılız. Ama doktorun bildigin sallamış bizde meni var ama kanal olmadigi icin meni içerisinde sperm yok.ayrica akıl var mantık var madem kanal yokluğu yada tıkanıklığı olan adamlarda meni olmuyo neye bakarak karar veriyorlarmış sperm çıkıp çıkmadığına. Olmayan meniyi mi inceliyorlarmış. Bence siz doktoru direk degiatirin
Arkadasim dr daha iyi bilir elbet haddim degil ama sunu soyleyeyim spermin geldgi kanalla meninin geldigi kanal ayni deil ikisi farkli kanaldan gelio birlesip disari cikiyor yani meninin gelmesi tikaniik olmadigi anlamna gelmez die dusunuyorum
Canım yanlış söylemiş size bizimde herseyimiz temiz ama sperm testlerinde sperm sayısı hep 0 dı. Esimin sperm kanalları doğuştan gelişmemiş yok kadar cılız. Ama doktorun bildigin sallamış bizde meni var ama kanal olmadigi icin meni içerisinde sperm yok.ayrica akıl var mantık var madem kanal yokluğu yada tıkanıklığı olan adamlarda meni olmuyo neye bakarak karar veriyorlarmış sperm çıkıp çıkmadığına. Olmayan meniyi mi inceliyorlarmış. Bence siz doktoru direk degiatirin
Doktor değiştirme şansımız pek yok. Sonuçlarımızı Kaan Aydos hocaya da gönderdik. Bakalım o ne diyecek. Yarıyıl tatilinde Kaan Bey e gitmeyi planlıyoruz. Açıkçası ben de teseye gerek kalmadan sorununuzun cozulecegine inanıyorum.
Bir de Çobançökerten otu kullanan var mı grupta azosperm için.
Ayrıca cevaplarınız için teşekkür ederim herkese.