- 27 Kasım 2008
- 2.465
- 477
- 648
- 36
canım randevüyü ne zamandan aldınızBakalım bizim de randevu 23 aralıkta umarım güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım randevüyü ne zamandan aldınızBakalım bizim de randevu 23 aralıkta umarım güzel olur
Dostum ekim ayında aradım kasımda biz size döneriz dediler dönmeyin ce ben aradim bi defterleri var oraya not ediyorlar sırayla ona göre veriyorlar herhalde ilk aradığım ekim ayı idi sende düşünüyorsan yarın ara zaten iki aşamalı ya vazgecersen bir ay sonra günü belirlemezsincanım randevüyü ne zamandan aldınız
arkadaşlar 1,5 senedir bu işin peşindeyiz eşimin herşey normal fsh lh 5 lerde hatta genetik testlerde normal testis boyutlarıda çok iyi olmasına rağmen sonuç sıfır bazen testo düşük bazen normal çıkıyor hafif jinekomastide var eşimde kaan aydos dahil kimse ilaçla tedavi önermedi herkes tese dedi sanırım bu işin başka çaresi yok celalettin peru dan bahsediyorlar ama onunda alanı değil gidip gitmemek konusunda kararsız kaldık...sizin önerebileceğiniz bir doktor varmı ?
Hayırlısı olsun hakkınızda canm benm inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınızBakalım bizim de randevu 23 aralıkta umarım güzel olur
canım bende ekimde aradım benide ararız dediler maalesef henüz daha arayan olmadıDostum ekim ayında aradım kasımda biz size döneriz dediler dönmeyin ce ben aradim bi defterleri var oraya not ediyorlar sırayla ona göre veriyorlar herhalde ilk aradığım ekim ayı idi sende düşünüyorsan yarın ara zaten iki aşamalı ya vazgecersen bir ay sonra günü belirlemezsin
Esasında bence tese değilde tese sonucunun negatif olmasından korkuyor ama korkma olacağına inan dostumCanim gecmis olsun tese bu kadae korkulacak bi operasyon degil diye biliyorum benim esim de oldu kolayca gecirdi insallah tez zamanda sifanizi bulursunuz
Beni arayan olmayınca ben kendim aradım mecbur verdiler randevuyu sende ara bence verirlercanım bende ekimde aradım benide ararız dediler maalesef henüz daha arayan olmadı
Ay cnm duyduklarım bizlere o kadar büyük umut oluyor ki inşallah burda ki bütün arkadaşlardan bu haberleri duyarız sadece böyle bitkisel şeylerle mi fayda gordunuz nasıl yaptınız neyden dolayı azospermi vardı cok merak ettimSonra artık pes ettik dedik tamam yoksa yok yapcak biseyimizde yok hayırlısı neyse odur eğer çıkmazsa bundada bırakacaktık sonra tahlil yaptırdık ama hiç umrumuzda değil değişen bisey olmayacak diye bi baktık 300 bin tane sperm dua her derdin devasi diye boşuna denilmiyo canm ben suan tedaviye başladım bakalm inşallah bebegimizede kavusuruz hayırlısıyla da tüm hasret biter hepiniz dualarimdasiniz her zaman
Ay cnm duyduklarım bizlere o kadar büyük umut oluyor ki inşallah burda ki bütün arkadaşlardan bu haberleri duyarız sadece böyle bitkisel şeylerle mi fayda gordunuz nasıl yaptınız neyden dolayı azospermi vardı cok merak ettimSonra artık pes ettik dedik tamam yoksa yok yapcak biseyimizde yok hayırlısı neyse odur eğer çıkmazsa bundada bırakacaktık sonra tahlil yaptırdık ama hiç umrumuzda değil değişen bisey olmayacak diye bi baktık 300 bin tane sperm dua her derdin devasi diye boşuna denilmiyo canm ben suan tedaviye başladım bakalm inşallah bebegimizede kavusuruz hayırlısıyla da tüm hasret biter hepiniz dualarimdasiniz her zaman
Kaan aydos u mu aradiniz aceba neden bu kadar geç randevu veriyorlarBeni arayan olmayınca ben kendim aradım mecbur verdiler randevuyu sende ara bence verirler
Ne yaptınız da sonuç böyle güzel oldu cok merak ettimAy çok şükür ya bunun olabileceğini bilmek ins ins artar da hayırlısı ile bizimde bebeğimiz olur hoca kim dostum adı ne
Cok haklisiniz eğer sonuç negatif çıkarsa diye. İnsan korkuyor acıdan değil benceEsasında bence tese değilde tese sonucunun negatif olmasından korkuyor ama korkma olacağına inan dostum
canım ordaki bayan baya agresif açıkçası çekiniyorum sizin kaçıncı tedaviniz yada kaçıncı teseniz olucak canımBeni arayan olmayınca ben kendim aradım mecbur verdiler randevuyu sende ara bence verirler
Aynı şeyi bizde yaptırdık ama tıkanıklık tan bahsedilmedi bize yani iyi bi Dr gidip bilgilendirilmemiz lazım diye dusunuyorum yoksa bizim burda konustumuz şeyler hep kulaktan duyma yada internetten araştırma sonucu inan ki bazı Dr daha cok bilgi sahibiyiz diyebilirimÇok teşekkür ederim canim benm inşallah darısı sizin başınıza valla bize SkrotaldopplerUSG yaptırın tıkanıklık için demişti canm bunda belli olur dediler
Benim bi arkadaştan duyduğum kadariyla bu Kaan aydos randevu işini 5yada 6ay sonraya atılıyor denmisti aslı var miarkadaslaraDostum ekim ayında aradım kasımda biz size döneriz dediler dönmeyin ce ben aradim bi defterleri var oraya not ediyorlar sırayla ona göre veriyorlar herhalde ilk aradığım ekim ayı idi sende düşünüyorsan yarın ara zaten iki aşamalı ya vazgecersen bir ay sonra günü belirlemezsin
Sebebini bilmiyoruz kuzucum neyden dolayı hiçbir bilgimiz yok dediğim gibi hani ilaçlar mı fayda gösterdi yoksa bitkiseller mi onuda bilmiyoruz ama yediği bitkisellerde normal insanlarda bile fazlaca etkisini gösteriyor insallah sizlerinde güzel haberlerini alırım kuzucum ben tedaviye başladım ama sizleri birakamiyorumAy cnm duyduklarım bizlere o kadar büyük umut oluyor ki inşallah burda ki bütün arkadaşlardan bu haberleri duyarız sadece böyle bitkisel şeylerle mi fayda gordunuz nasıl yaptınız neyden dolayı azospermi vardı cok merak ettim
Aynen bencede heralde şu gruptaki arkadaşların çoğu bir doktor kadar bilgi sahibidir azosperm hakkında düşünün ki doktora bi test söylüyoruz bu ne ben ilk defa duydum böyle bi test yok diyo kağıda bir baktı öyle bir test varmış dedim ki demek ki adam bosuna prof olmamış olmayan testi niye istesin ben bilmiyodum diyo dahada bilmiyo olabilirsiniz ama yok diye diretmenin bi anlamı yok diye düşünüyorumAynı şeyi bizde yaptırdık ama tıkanıklık tan bahsedilmedi bize yani iyi bi Dr gidip bilgilendirilmemiz lazım diye dusunuyorum yoksa bizim burda konustumuz şeyler hep kulaktan duyma yada internetten araştırma sonucu inan ki bazı Dr daha cok bilgi sahibiyiz diyebilirim
Dostum ikinci 9lacak ilkinde negatif sonuç sperm kalitesiz ve az olduğu için döllenme olmadı şimdi sayı ve kaliteyi arttırmak istiyoruz ilkini bahcecide olduk ilaç kullandık iğne yani fsh ve LH yüksek eşimin vitamin vs vermedi kaan i buldum ona gidicez bakalımcanım ordaki bayan baya agresif açıkçası çekiniyorum sizin kaçıncı tedaviniz yada kaçıncı teseniz olucak canım