- 6 Ağustos 2015
- 30
- 5
- 6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa o nasil dokdormus canim ya süleyman tosun dokdorumDostum o kişiye göre değişiyor muhtemelen benin 14 gün sürdü 14. Gün opu oldu hergün vuruyorsun iğne ama doktoru iyi seç çünkü normal şartlarda benim yumurtlama günüm adetimin 13. Günü ama pazara geliyor diye pazartesi yaptı opu yu ve yumurtaların çoğu öldü dikkat et olur mu
Eşimin emre benimki süleyman tosun aderimle başlicaz önümüzdeki hafta hastalanıyorum nasipse başlıcazkaan yadosa gidecez inşallah ama tüp bebek olarak nresi olur bilmiyorum karar vermedik sizin doktor kimdi
Canım evet pek girmiyorum. Sagol canim benim dusunmussun. Eşim şuan herhangi bi tedavi gormuyo evde yaptigm bitkisel bi karisim yiyor. Kaan hocayi dusunuyorz.sen neler yapiyosun baslamadi galiba tedavi insaAllah guzel haberler verirsin bizeferaheymen canım nasılsın uzun zamandır görmüyorum seni hep aklimdasin tedavi falan görüyor mu eşin
Hakkinizda hayırlısı olsun bitanem inşallah tez zamanda güzel haberler verirsin bize bitkisel şeylere inan inşallah şifa olurlar size inşallah tez zamanda çıkış başlar inan hep dualarımdasınız topikteki herkes güzel haberler verir canım bende adetimi bekliyorum bu bi kaç gün içinde gelecek adetin 15 yada 20.günü transfer edilecek geçen hafta transferi yapacaktı ama kist çıktı eğer gitmişse kist ocağın ilk haftasında transfer olabilir hepimiz için hayırlısı olsun inşallah canımCanım evet pek girmiyorum. Sagol canim benim dusunmussun. Eşim şuan herhangi bi tedavi gormuyo evde yaptigm bitkisel bi karisim yiyor. Kaan hocayi dusunuyorz.sen neler yapiyosun baslamadi galiba tedavi insaAllah guzel haberler verirsin bize
Mrb biz Kaan hocanın hastasıyız Gaziantep'ten geliyoruz geçen hafta test için ankaradaydıkArkadaşlar merhaba, içinizde kaan aydosun hastası olupta ankarada oturmayan var mı
Semen haploid testi mi istedi sizden de bizde genart a gittik canımMrb biz Kaan hocanın hastasıyız Gaziantep'ten geliyoruz geçen hafta test için ankaradaydık
Meraba canm öncelikle tüp bebek konusuna cevap vereyim basladm kuzum inşallah önümüzdeki ay 5 veya 6nda transferim olacak belki dahada erken olabilir yeni yıla bebisimlede girebilirim belki azo konusuysa biz ilaç kullandk ilk bi sonuca varamadik sonra tese ameliyatı geçirdik orada doktor 15 tüp sperm bulmuş ve dondurmuştu bi doku alip patolojiye gonderdim sebebini öğrenelim dedi tabi o konuda hala bi bilgi alamadik ama neyse doktor sonuclar gelmeden bize ameliyat esnasında bulundu ama dışarı çıkmıyor tıkanıklık yırtılma damar genişlemesi gibi bir problemde gözükmüyor bir süre tüp bebek yapmayın ilaclarla çıkış sağlamaya çalışalım dedi kabul ettik suan 6 ay kadar bir süreç geçti tabi o esnada esim ilaçlarını da kullandı teseden sonra sadece 7 adet bulunmuştu sonra 300 bin tane sperm bulundu yumurta toplama işlemi için gittiğimizde eşimden tekrardan tahlil aldılar belki işimize yarayan çıkabilir dondurduklarimizi hiç acmayiz dediler kabul ettik çıktı dediler ama tabi işlerine yaradimi bilmiyorum o an narkoz etkisiylede soramadim 13 yumurta toplanmıştı 4 küçük diye direk doldurmuşlar sonra empriyo olusumunda ilk günden 6 tanesi daha elendi benim elimde sadece 3 tane kaldı o üçüne iyi istediğimiz gibi dediler 2. Gün donduracaklari günde aradılar 2 tanesi daha elendi istedigimiz gibi gitmedi sadece 1 adet kaldı istediğimiz gibi olan onuda dondurduk dediler Şimdi de transfer gününü bekliyoruz kuzucum ne kadar da cenem düştü ya destan yazdm resmen merak ettiğin başka bişey varsa sorabilirsin canm :)Merhaba canım, senin yazdıklarını dikkatle okudum umutlandım. Ama bişey anlamadım, eşin mikrotese olmuş bir sürü sperm çıkmış o süreçte neden tüp bebek yaptırmadınız, sabrımız da kalmadı demişsin onun için sordum, yani isteseniz şimdi o dondurduğunuz spermlerle tüp bebek yaptırabilirsiniz ama normal yolla olsun diye ısrarlıysanız onu bilemem, sadece ilgimi çektiği için soruyorum yani mikrotese başarılı olsa bile başka bi problem çıkabiliyor mu tüp bebek sürecinde onu öğrenmeye çalışıyorum, çünkü konuya tam hakim olamadım hala![]()
Biz :) taa vandan gidiyoruzMrb biz Kaan hocanın hastasıyız Gaziantep'ten geliyoruz geçen hafta test için ankaradaydık
Ha canm bu arada son dk sorduğun soruyu suan idrak edebildim evet sperm bulundu ama tüp bebek esnasında problemde olabiliyor empriyo oluşumunda istenildiği gibi hareket etmediğinde veya gelişimi istedikleri gibi gitmediginde direk o empriyoyu eliyorlar çünkü benim 8 tane empriyom sperm kalitesi yüzünden elendi :)Merhaba canım, senin yazdıklarını dikkatle okudum umutlandım. Ama bişey anlamadım, eşin mikrotese olmuş bir sürü sperm çıkmış o süreçte neden tüp bebek yaptırmadınız, sabrımız da kalmadı demişsin onun için sordum, yani isteseniz şimdi o dondurduğunuz spermlerle tüp bebek yaptırabilirsiniz ama normal yolla olsun diye ısrarlıysanız onu bilemem, sadece ilgimi çektiği için soruyorum yani mikrotese başarılı olsa bile başka bi problem çıkabiliyor mu tüp bebek sürecinde onu öğrenmeye çalışıyorum, çünkü konuya tam hakim olamadım hala![]()
Mrb canım benimde eşim azo tıpkı sşzin gibi bütün testlerde herşey sıfır çıkıyor ancak hormonlar ve genetik testlerimiz herşey normal müfit günel muayede çift taraflı kanallar yok demişti eşime sizde böyle bişey varmı bizim 3 tüp denememiz oldu 3 ü de negatif eşimden iğneyle örnek almıştı müfit hoca şimdi bahçeciye gidecez yakında tansel hoca mikro yapacak tansel kaplancanı bilen varmı arkadaşlarMerhaba arkadaşlar. Benim de eşim azospermi bütün değerler sıfır. Teşhisi koyan doktor Choriomon 5000 verdi 1 aydır iğne oluyordu ama sonra Emre Bakırcıoğluna gittik hormonlar normal Choriomona gerek yok ki dedi. Genetik testlerde de bi sıkıntı görünmüyor, tıkanıklık da yok sebebi henüz bilinmiyor. Bi iki testten sonra mikrotesenin tarihini belirleyecek gibiyiz ama öncesinde bi kaç ay klomen kullanabilirsin dedi Emre bey. Başka bi ilaç önermedi çünkü ortada bi sorun yok dedi. Testisler olması gerekenden küçük. Şu an tek yol dokuda sperm aramak dedi. Ama öncesinde bi ilaç kür vs önermedi. faydalı olup olmadığı kanıtlanan net bir tedavi yok dedi bize. Yani normal hormon değerlerine sahip kişiler için geçerli bu söylediği. Emre Beye giden varsa izlenimlerinizi paylaşır mısınız? Ya da mikrotese öncesi ne önerirsiniz bitkisel olarak?
Canım benim eşimde panik atak var uçağada binemiyor yoksa günü birlik gidip gelinebilirdi test için. Siz ilk kez mi gideceksinizBiz :) taa vandan gidiyoruz
Mrb canım bizdede tüm değerler sıfır hormonlar olması gerekenin ya çok altı yada çok üzeriydi choriomon 5000 kullandık ilk bir ayda hormonlar istenilen düzeye geldi. Size ilk iğne veren doktor kimdi bide ilk gittiğinizde hormonlar nasıldı belki düzelmiştir bizimkisi gibiMerhaba arkadaşlar. Benim de eşim azospermi bütün değerler sıfır. Teşhisi koyan doktor Choriomon 5000 verdi 1 aydır iğne oluyordu ama sonra Emre Bakırcıoğluna gittik hormonlar normal Choriomona gerek yok ki dedi. Genetik testlerde de bi sıkıntı görünmüyor, tıkanıklık da yok sebebi henüz bilinmiyor. Bi iki testten sonra mikrotesenin tarihini belirleyecek gibiyiz ama öncesinde bi kaç ay klomen kullanabilirsin dedi Emre bey. Başka bi ilaç önermedi çünkü ortada bi sorun yok dedi. Testisler olması gerekenden küçük. Şu an tek yol dokuda sperm aramak dedi. Ama öncesinde bi ilaç kür vs önermedi. faydalı olup olmadığı kanıtlanan net bir tedavi yok dedi bize. Yani normal hormon değerlerine sahip kişiler için geçerli bu söylediği. Emre Beye giden varsa izlenimlerinizi paylaşır mısınız? Ya da mikrotese öncesi ne önerirsiniz bitkisel olarak?
doktorların tavsiyesi çok yerinde olmuş o zaman. İlaçlar etki etmiş ve dışarıya çıkış sağlanmış ne güzel, şu bizde öyle birşey olsa 1 tane bile çıkış olmuş olsa öyle mutlu oluruz ki demekki içerde var deriz ama şu an içerde de hiç bulunamamasından çok korkuyorumMeraba canm öncelikle tüp bebek konusuna cevap vereyim basladm kuzum inşallah önümüzdeki ay 5 veya 6nda transferim olacak belki dahada erken olabilir yeni yıla bebisimlede girebilirim belki azo konusuysa biz ilaç kullandk ilk bi sonuca varamadik sonra tese ameliyatı geçirdik orada doktor 15 tüp sperm bulmuş ve dondurmuştu bi doku alip patolojiye gonderdim sebebini öğrenelim dedi tabi o konuda hala bi bilgi alamadik ama neyse doktor sonuclar gelmeden bize ameliyat esnasında bulundu ama dışarı çıkmıyor tıkanıklık yırtılma damar genişlemesi gibi bir problemde gözükmüyor bir süre tüp bebek yapmayın ilaclarla çıkış sağlamaya çalışalım dedi kabul ettik suan 6 ay kadar bir süreç geçti tabi o esnada esim ilaçlarını da kullandı teseden sonra sadece 7 adet bulunmuştu sonra 300 bin tane sperm bulundu yumurta toplama işlemi için gittiğimizde eşimden tekrardan tahlil aldılar belki işimize yarayan çıkabilir dondurduklarimizi hiç acmayiz dediler kabul ettik çıktı dediler ama tabi işlerine yaradimi bilmiyorum o an narkoz etkisiylede soramadim 13 yumurta toplanmıştı 4 küçük diye direk doldurmuşlar sonra empriyo olusumunda ilk günden 6 tanesi daha elendi benim elimde sadece 3 tane kaldı o üçüne iyi istediğimiz gibi dediler 2. Gün donduracaklari günde aradılar 2 tanesi daha elendi istedigimiz gibi gitmedi sadece 1 adet kaldı istediğimiz gibi olan onuda dondurduk dediler Şimdi de transfer gününü bekliyoruz kuzucum ne kadar da cenem düştü ya destan yazdm resmen merak ettiğin başka bişey varsa sorabilirsin canm :)
Kanallarla ilgili bi bilgim yok inan doktorlar elle muayene etti ama öyle birşey söylemedi o dediğin ultrasonla mı belli oluyor acaba biz ultrason yaptırmadık hiç. bizim tüp bebek işi yaza kalacak ilk kez olacam. Tansel Kaplancanı duydum evet olumsuz birşey duymadım hakkında o da uzman alanında diye biliyorum.Mrb canım benimde eşim azo tıpkı sşzin gibi bütün testlerde herşey sıfır çıkıyor ancak hormonlar ve genetik testlerimiz herşey normal müfit günel muayede çift taraflı kanallar yok demişti eşime sizde böyle bişey varmı bizim 3 tüp denememiz oldu 3 ü de negatif eşimden iğneyle örnek almıştı müfit hoca şimdi bahçeciye gidecez yakında tansel hoca mikro yapacak tansel kaplancanı bilen varmı arkadaşlar
İlk iğne veren doktor tanınmış biri değil ezbere verdi gibi geldi iğneyi bana. Sonra biz Emre Bakırcıoğluna gittiğimizde hormonlarda dişe dokunur bi sıkıntı görünmüyor choriomona gerek yok ki dedi. ilk bir ay kullanınca choriomonu fsh baya düştü ama. 6.7'den 1.8'e mi ne gerilemişti net hatırlamıyorum ama düşük olması da bir sıkıntı sonuçta o yüzden ezbere ilaç kullanmamak lazım bi uzmana sormak lazımMrb canım bizdede tüm değerler sıfır hormonlar olması gerekenin ya çok altı yada çok üzeriydi choriomon 5000 kullandık ilk bir ayda hormonlar istenilen düzeye geldi. Size ilk iğne veren doktor kimdi bide ilk gittiğinizde hormonlar nasıldı belki düzelmiştir bizimkisi gibi
Haklısın biz antepte tüp bebek merkezine gittik tabi azosperm ne demek bilmiyoruz doktor çocuğunuz olmaz olursa tüp bebek olur diyince ordaki doktor demişti şakın buralarda gitmeyin Ankara İstanbul a gidin çok şükür bize iğne iyi geldi inşaAllah böyle gider Kaan hocaya gidiyoruz bizde bir ay sonra test sonucumuz gelecek inşaAllah iyi çıkarİlk iğne veren doktor tanınmış biri değil ezbere verdi gibi geldi iğneyi bana. Sonra biz Emre Bakırcıoğluna gittiğimizde hormonlarda dişe dokunur bi sıkıntı görünmüyor choriomona gerek yok ki dedi. ilk bir ay kullanınca choriomonu fsh baya düştü ama. 6.7'den 1.8'e mi ne gerilemişti net hatırlamıyorum ama düşük olması da bir sıkıntı sonuçta o yüzden ezbere ilaç kullanmamak lazım bi uzmana sormak lazım