• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ultrason mr k
Kanallarla ilgili bi bilgim yok inan doktorlar elle muayene etti ama öyle birşey söylemedi o dediğin ultrasonla mı belli oluyor acaba biz ultrason yaptırmadık hiç. bizim tüp bebek işi yaza kalacak ilk kez olacam. Tansel Kaplancanı duydum evet olumsuz birşey duymadım hakkında o da uzman alanında diye biliyorum.
Ultrason mr bide kolonoskıpi ünide yapmıştık oda elle muayene etti oyle dedi

Canım benim eşimde panik atak var uçağada binemiyor yoksa günü birlik gidip gelinebilirdi test için. Siz ilk kez mi gideceksiniz
Yok canm benm biz 1 senedir gidip geliyoruz :) ama tabi 1 sene içinde 3 veya 4 defa gittik bi ilk muayene sonra tese operasyonu ve tüp bebek tedavisi kaan hocanın hastasiysaniz sizinle int üzerinden iletişime geçiyor zaten gitmenize gerek kalmıyor

doktorların tavsiyesi çok yerinde olmuş o zaman. İlaçlar etki etmiş ve dışarıya çıkış sağlanmış ne güzel, şu bizde öyle birşey olsa 1 tane bile çıkış olmuş olsa öyle mutlu oluruz ki demekki içerde var deriz ama şu an içerde de hiç bulunamamasından çok korkuyorum :KK43: peki tese sonrası çıkış sağlanması için hangi ilaçları kullandınız canım. Ayrıntılı anlatarak beni çok mutlu ettin herkesin birbirini dikkate alıyor olması ve önemsiyor olması ne güzel.
Yaklaşık bir sene önce bende senin gibi korkular yaşıyordum canm benm seni çok iyi anlıyorum korkma sadece bol bol dua et bizde imkansız gözüküyordu ancak tesede varsa belli olur dediler tese bulundu ve sonra klomen m forte sase ve biz bi kaç karışım felanda kullandık kurler int sperm arttirici videolari izledik ve orda hangi meyve sebze yemis deniliyorsa almaya çalıştık tam tüp bebeğe başladık artık transfere gidicem bugün doktorda msj atmış artık istediğimiz değerlere ulaşıyoruz yine size verdiğim ilaçlara devam edin 1 ay sonra spermiogram yaptırın büyük ihtimal doğal yolla baba olabilirsiniz demiş şansa bak işte ama her gece dua ettim yeri geldi kafayı yiyecek gibi oluyodum oturup ağlıyordum bide ailemde yanımda değildi ben amasyaliyim eşim vanli oda problem oldu çok bunaldim sürekli eşime bulaşmaya bile başlamıştım ama sonra kendime dedim ne yapiyosun sen onun ne suçu var artık bu durumu kafamda sildim onunda kafasında silmeye çalıştım tabi bu durumu asla dillendirmedim hep o uyuduktan sonra araştırma yaptım ne iyi gelir diye allah razı olsun oda hiç yipratmadi beni ne verdiysem yedi içti ve sonucunuda gördük eğer birilerinize umut olabilirsem ne mutlu bana size tek tavsiyem ne olur kendinizi uzmeyin işte o zaman herşey düzeliyor ona normal birisi gibi davranın ben ilk başlarda onun adına üzülüyordum o zaten üzülüyordu bide beni gördükçe daha fazla yipratiyodu kendini ona bunu yapmaya hakkimin olmadığını düşündüm ve sanki normal bir insanmış gibi hissettirdim neden bizim bebegimiz olmuyo dediğinde ee ben istemiyorum bakamam bakamayacagim şeyi neden yapayım diye kaldırıyodum tabi deli gibide istiyodum:) tedaviden sonuç almaya başladık guzellesmeye başladı herşey o zaman tüp bebek yapalım mı dedim oda kabul etti inşallah rabbim bunuda hakkımızda hayırlı kılar ve nasip eder bizede sizlerede

Yaklaşık bir sene önce bende senin gibi korkular yaşıyordum canm benm seni çok iyi anlıyorum korkma sadece bol bol dua et bizde imkansız gözüküyordu ancak tesede varsa belli olur dediler tese bulundu ve sonra klomen m forte sase ve biz bi kaç karışım felanda kullandık kurler int sperm arttirici videolari izledik ve orda hangi meyve sebze yemis deniliyorsa almaya çalıştık tam tüp bebeğe başladık artık transfere gidicem bugün doktorda msj atmış artık istediğimiz değerlere ulaşıyoruz yine size verdiğim ilaçlara devam edin 1 ay sonra spermiogram yaptırın büyük ihtimal doğal yolla baba olabilirsiniz demiş şansa bak işte ama her gece dua ettim yeri geldi kafayı yiyecek gibi oluyodum oturup ağlıyordum bide ailemde yanımda değildi ben amasyaliyim eşim vanli oda problem oldu çok bunaldim sürekli eşime bulaşmaya bile başlamıştım ama sonra kendime dedim ne yapiyosun sen onun ne suçu var artık bu durumu kafamda sildim onunda kafasında silmeye çalıştım tabi bu durumu asla dillendirmedim hep o uyuduktan sonra araştırma yaptım ne iyi gelir diye allah razı olsun oda hiç yipratmadi beni ne verdiysem yedi içti ve sonucunuda gördük eğer birilerinize umut olabilirsem ne mutlu bana size tek tavsiyem ne olur kendinizi uzmeyin işte o zaman herşey düzeliyor ona normal birisi gibi davranın ben ilk başlarda onun adına üzülüyordum o zaten üzülüyordu bide beni gördükçe daha fazla yipratiyodu kendini ona bunu yapmaya hakkimin olmadığını düşündüm ve sanki normal bir insanmış gibi hissettirdim neden bizim bebegimiz olmuyo dediğinde ee ben istemiyorum bakamam bakamayacagim şeyi neden yapayım diye kaldırıyodum tabi deli gibide istiyodum:) tedaviden sonuç almaya başladık guzellesmeye başladı herşey o zaman tüp bebek yapalım mı dedim oda kabul etti inşallah rabbim bunuda hakkımızda hayırlı kılar ve nasip eder bizede sizlerede
Arkadaşlar bu arada normal bir insan gibi dememi kesinlikle yanlış anlamayın anlatmak istediğimi umarım anlarsınız çünkü erkekler gurur meselesi yapıp bu gibi durumlarda diğer erkeklerden kendilerini eksik görmeye onlar gibi olamadıklarını felan düşünüp kendilerini yipratiyorlar en azından benim eşim öyle yaptı her zaman bizim ailede herkesin oldu benim neden olmuyo onlarda sigara içiyor iki kardesiminde var gibi sözlerle kendi kendisini uzuyordu bu gibi durumları anlatmak istedim :)

Arkadaşlar bu arada normal bir insan gibi dememi kesinlikle yanlış anlamayın anlatmak istediğimi umarım anlarsınız çünkü erkekler gurur meselesi yapıp bu gibi durumlarda diğer erkeklerden kendilerini eksik görmeye onlar gibi olamadıklarını felan düşünüp kendilerini yipratiyorlar en azından benim eşim öyle yaptı her zaman bizim ailede herkesin oldu benim neden olmuyo onlarda sigara içiyor iki kardesiminde var gibi sözlerle kendi kendisini uzuyordu bu gibi durumları anlatmak istedim :)
Anlıyorum. Ben ilk öğrendiğimde çok normal karşıladım öyle yapmak gerekiyor. Erkek yıkılıyor ama kadının güçlü olması lazım erkeği strese sokmadan rahat hissettirmek önemli sanırım zaten eşim rahat ama çok alıngan biri üstüne bi de ben gidemem üzülmesini istemem. Dediğin gibi olsa da olur olmasa da olur havasıni takınmak lazım öteki türlü stres sıkıntı. Aama ben yine de kendi içimde çok stresliyim mikrotese de çıkmazsa çok üzüleceğim :( inşallah olumlu sonuç alırsın ve burada bizlerle paylaşırsın.

Ultrason mr k

Ultrason mr bide kolonoskıpi ünide yapmıştık oda elle muayene etti oyle dedi
Biri yazmıştı ama hatırlamıyorum net olarak sperm oluşmasını sağlayan kanallarla çıkışını sağlayan kanallar farklıdır diye. İkisinin tıkanıklığı da farklı konularmış sanırım. Bu konuda net bilgisi olan biri paylaşsa iyi olur aslında. Öyle çok ayrıntı var ki kafası karışıyor insanın.

Anlıyorum. Ben ilk öğrendiğimde çok normal karşıladım öyle yapmak gerekiyor. Erkek yıkılıyor ama kadının güçlü olması lazım erkeği strese sokmadan rahat hissettirmek önemli sanırım zaten eşim rahat ama çok alıngan biri üstüne bi de ben gidemem üzülmesini istemem. Dediğin gibi olsa da olur olmasa da olur havasıni takınmak lazım öteki türlü stres sıkıntı. Aama ben yine de kendi içimde çok stresliyim mikrotese de çıkmazsa çok üzüleceğim :KK43: inşallah olumlu sonuç alırsın ve burada bizlerle paylaşırsın.
Paylaşırım canm benim kendini üzme dua et bol bol çıkar allahin izniyle bende dua ederim sana sen ne zaman gideceksin

Havuç incir ve nohut yemeyi onerdi bize de kaan hoca fsh da bi degisiklik olmadi hatta bunlari tükenirken klomeni ilk kullanmaya basladigimiz ayin sonunda daha yüksek cikmisti fsh insanin kafasi allak bullak oluyo doğruyu ararken
Canım sizin fsh kaç benim eşiminde çok yüksekti Kaan hoca klomen ve choriomon iğne verdi bir ay içinde düşürdük havuç suyu hergün içirmeye çalış ben zorluyodum içiriyodum haftada en az dört gün nohut demişti eşim yemedi pek ama hergün kuru incir yedi ben onun etkisi olduğuna inanıyorum

Canım sizin fsh kaç benim eşiminde çok yüksekti Kaan hoca klomen ve choriomon iğne verdi bir ay içinde düşürdük havuç suyu hergün içirmeye çalış ben zorluyodum içiriyodum haftada en az dört gün nohut demişti eşim yemedi pek ama hergün kuru incir yedi ben onun etkisi

Gecen ama fsh 23tu canim yarinnyine tahlil verecek esim.nohut var havucu ilk basladigimizda cok tuketti esim ama bikti artik biraz değişiklik olsun diye bu ara baska çeşitler yapiyorum inciri yeni yemeye basladi bakalim sonuçlar nasil gelecek klomen kullanıyor esim sadece iğne veemedi neden bilmem.sizin fsh kac durum nedir canim

Canım sizin fsh kaç benim eşiminde çok yüksekti Kaan hoca klomen ve choriomon iğne verdi bir ay içinde düşürdük havuç suyu hergün içirmeye çalış ben zorluyodum içiriyodum haftada en az dört gün nohut demişti eşim yemedi pek ama hergün kuru incir yedi ben onun etkisi olduğuna inanıyorum

Gecen ama fsh 23tu canim yarinnyine tahlil verecek esim.nohut var havucu ilk basladigimizda cok tuketti esim ama bikti artik biraz değişiklik olsun diye bu ara baska çeşitler yapiyorum inciri yeni yemeye basladi bakalim sonuçlar nasil gelecek klomen kullanıyor esim sadece iğne veemedi neden bilmem.sizin fsh kac durum nedir canim

Paylaşırım canm benim kendini üzme dua et bol bol çıkar allahin izniyle bende dua ederim sana sen ne zaman gideceksin
iki hafta önce eşim mikrotese oldu kaan aydosta HRS hastanesinde maalesef sperm bulunamadı.haploidde bulunamadı :( parça alındı genetik sonuçları beklememizi söyledi hoca sonuçlar çıktı sonuçlarımız da kötü maalesef lim15 o,39 pcna 4,3 kaan hoca 1 hafta sonra açıklayacağını söyledi.sonuçlar kısmında siperm pozitif tese örneklerindeki expresyon düzeyine kıyasla çok düşük düzeyde bulunmuştur yazıyodu.%90 diploid ,%5 anaploid, %5 kaotik çıktı yaıyordu.sonuçlarımı kötü tdaviye devam edip etmeyeceğimizi 1 hafta sonra hoca söyleyecek.bu sonuca kadar gelip yorumlayan var mı arkadaşlar çok üzgünüm hayat gene anlamsız gelmeye başladı:( :( :(

Bizim ilk 31 di bir ay ilaç kullandık 3 e kadardüştü inşaAllah yarın güzel haberler alırsın canım inciri devamlı yesin biz o kadar alıştık ki olmazsa canımız çekiyor inciri iğnede baya etkili oldu tabi size neden vermemiş acaba?

Bizim ilk 31 di bir ay ilaç kullandık 3 e kadardüştü inşaAllah yarın güzel haberler alırsın canım inciri devamlı yesin biz o kadar alıştık ki olmazsa canımız çekiyor inciri iğnede baya etkili oldu tabi size neden vermemiş acaba?

Masallah ya tamam canim incirin üstüne düşelim o zaman cok sağol Allah razi olsun .bize neden iğne vermedi bilmiyorum kaan hocanin hastasi olanlar genelde o iğneyi kullanmışlar vardır bi bildigi bekleyelim bakalim.sizin tedaviniz hangi asamada canim

iki hafta önce eşim mikrotese oldu kaan aydosta HRS hastanesinde maalesef sperm bulunamadı.haploidde bulunamadı :KK43: parça alındı genetik sonuçları beklememizi söyledi hoca sonuçlar çıktı sonuçlarımız da kötü maalesef lim15 o,39 pcna 4,3 kaan hoca 1 hafta sonra açıklayacağını söyledi.sonuçlar kısmında siperm pozitif tese örneklerindeki expresyon düzeyine kıyasla çok düşük düzeyde bulunmuştur yazıyodu.%90 diploid ,%5 anaploid, %5 kaotik çıktı yaıyordu.sonuçlarımı kötü tdaviye devam edip etmeyeceğimizi 1 hafta sonra hoca söyleyecek.bu sonuca kadar gelip yorumlayan var mı arkadaşlar çok üzgünüm hayat gene anlamsız gelmeye başladı:KK43: :KK43: :KK43:
Canını sıkma iyi düşün iyi olur inşaAllah bizde aynı durumu yaşadık çok zor en iyi yaşayan bilir ama bizde haploid denen kuruksuz sperm bulunmuştu ilaç tedavisi oluyoruz şimdi tıp o kadar gelişti ki hergün Yen'i şeyler çıkıyor inşaAllah iyi seyler duyarsın doktoru bekle en iyi o aydınlatır seni yoktan var olmadık mı Rabbim dilerse Ol demesi yeter ümitsizliğe kapılma sakın şeytandandır ümitsizlik

Masallah ya tamam canim incirin üstüne düşelim o zaman cok sağol Allah razi olsun .bize neden iğne vermedi bilmiyorum kaan hocanin hastasi olanlar genelde o iğneyi kullanmışlar vardır bi bildigi bekleyelim bakalim.sizin tedaviniz hangi asamada canim
Canım benim eşimde panik atakta var 5 ay ilaç içmedi ara verdi bu 5 aydırda choriomon 5000 iğne oluyor haftada 3 kez klomen tablet kullanıyor bide vitamin verdi Kaan hoca ama eşim panik olduğundan onu içmiyor bir türlü hormonlarımız düzene girdi fsh ı düşürdük testesteron çok düşüktü çok şükür oda yükseldi geçen hafta Ankara'ya test için çağırdı Kaan hoca gittik semen haploid testi onu verdik 25 gün sonra sonuçlar çıkacak onu bekliyoruz şimdi. Bence oda haploid hücre çıkışı varsa tese diyecek hoca büyük ihtimal ama eşim çok sıcak bakmıyor ikinci kez

Canım benim eşimde panik atakta var 5 ay ilaç içmedi ara verdi bu 5 aydırda choriomon 5000 iğne oluyor haftada 3 kez klomen tablet kullanıyor bide vitamin verdi Kaan hoca ama eşim panik olduğundan onu içmiyor bir türlü hormonlarımız düzene girdi fsh ı düşürdük testesteron çok düşüktü çok şükür oda yükseldi geçen hafta Ankara'ya test için çağırdı Kaan hoca gittik semen haploid testi onu verdik 25 gün sonra sonuçlar çıkacak onu bekliyoruz şimdi. Bence oda haploid hücre çıkışı varsa tese diyecek hoca büyük ihtimal ama eşim çok sıcak bakmıyor ikinci kez

Ne güzel yollar katetmissnz masallah canim insallah sonuclarda güzel gelir her sey sirasiyla oluverir esin de emeklerinizn bosa gitmedigini duyunca olur bence o kadat ilac kullandi sonuçta bunun icin dimi güzel haberlerini aliriz insallah canim

Ne güzel yollar katetmissnz masallah canim insallah sonuclarda güzel gelir her sey sirasiyla oluverir esin de emeklerinizn bosa gitmedigini duyunca olur bence o kadat ilac kullandi sonuçta bunun icin dimi güzel haberlerini aliriz insallah canim
İnşaAllah hepimiz güzel haberler alırız canım siz kaç yıllık evlisiniz ne zamandır tedavi oluyorsunuz?

iki hafta önce eşim mikrotese oldu kaan aydosta HRS hastanesinde maalesef sperm bulunamadı.haploidde bulunamadı :KK43: parça alındı genetik sonuçları beklememizi söyledi hoca sonuçlar çıktı sonuçlarımız da kötü maalesef lim15 o,39 pcna 4,3 kaan hoca 1 hafta sonra açıklayacağını söyledi.sonuçlar kısmında siperm pozitif tese örneklerindeki expresyon düzeyine kıyasla çok düşük düzeyde bulunmuştur yazıyodu.%90 diploid ,%5 anaploid, %5 kaotik çıktı yaıyordu.sonuçlarımı kötü tdaviye devam edip etmeyeceğimizi 1 hafta sonra hoca söyleyecek.bu sonuca kadar gelip yorumlayan var mı arkadaşlar çok üzgünüm hayat gene anlamsız gelmeye başladı:KK43: :KK43: :KK43:
Bak canım kendini sıkma benim teyzem bundan 16 sene önce tüp bebek yaptırdı 3uzlere hamile kaldı erken doğum yaptı 2 tanesi amasyadan samsuna götürülürken vefat etti üşüdükleri için tek kızı kaldı çok şükür o yaşamına devam etti suan 16 yaşında bundan bi 5 sene önce hamile olduğunu öğrendi ama düşükle sonuçlandı ve teyzem 42 yaşına geldi kanaması olduğu için dr gitti doktor rahim kanseri olduğunu ve rahmini almaları gerektiğini söyledi oda rabbim şükürler olsun ki bi kızım bi evladım var sen onu bana bağışla dedi ameliyat günü hastahaneye gitti kan tahlili istendi değerler de yükseklik vardı beta hcg istendi ve hamile olduğunu öğrendi doktor kanser olduğunu doğum yapamayacağını söyledi ama teyzem aldırmadı ucunda ölüm olsa dahi aldirmicam dedi rahim kontrolüne girdiğinde kanserin temizlenmiş olduğunu öğrendi ve maşallah suphanallah dün prensimizi kucagimiza aldık çıkmadık candan umut kesilmez umudunu kesme asla emin ol rabbim bir şekilde yardım kapısını açacak emin ol bol bol dua et sadece

Mrb canım benimde eşim azo tıpkı sşzin gibi bütün testlerde herşey sıfır çıkıyor ancak hormonlar ve genetik testlerimiz herşey normal müfit günel muayede çift taraflı kanallar yok demişti eşime sizde böyle bişey varmı bizim 3 tüp denememiz oldu 3 ü de negatif eşimden iğneyle örnek almıştı müfit hoca şimdi bahçeciye gidecez yakında tansel hoca mikro yapacak tansel kaplancanı bilen varmı arkadaşlar

biz de aynı durumdayız herşeyimiz normal. ama bize kanal yok felan denmedi. sanırım sperm gelişimini tamamlayamıyor. micro tese olduk bulunamadı. kaan aydosu araştırıyoruz. yalnız anlayamadım hiç sperm yokken nasıl 3 tüp denemedniz oldu?

Back
X