Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı akşamlarr canmarkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar
Tabiki canım yazarım sana da. Allah hepimize hayırlı kapılar açsın inşaAllah.inşallah arkadaşım. amin Rabbim hepimizi güldürsün inşallah. cvp gelince bana da haber verir misin. ben de mail atacağım. en azından olur ya da olmaz deseler biz de ona göre umutlanırız.
kızlar kaan hocadan cevap qeldı tese olsa bıle tup basarısı az dedı bız tedavıyı bıtırdık kaan hoca ıgnelerı kesın dedı umarım sızlerın bebeklerı olur bız bu defterı kapattık kaan hoca durust bır dr. olmazsa olmaz olursa olur dıyor oyalamıyor kandırmıyor 1sene tedavı oldu esım ama hıc bır gelısme yok dedı kaan hoca cok yıkıldım ama toparlıyorum umarım sızler ıcınde hayırlısı olur bızım ıcın hayırlısı olmamasıymıs sızlere tesekkur ederım sayenızde kaan hocayı tanıdım[/QUOTE canım hiç üzme kendini sadece bol bol dua Rabbim kupkuru taşın içinden bile yemyeşil filiz yeşertiyor hepimize dua ediyorum ümidini yitirme.. O OL DER ve OLUR
Canim benim esim kullanıyor biz hep bu siteden getirtiyoruzhttp://www.saglikliveguzel.com/neofortil-m-60-tablet yaklaşık 6 aydır kullanıyor hic bi sorun olmadi
Dilinize saglık cok guzel anlatmışsınız inannın ki aklımdan gecenlere tercüman oldunuz bizdd de sorun aynı azo cok dr gittik hormon eksikligi var dendi varikosel ameliyatı oldu bi sene sonra tekrarladı şimdi olsa mı iyi olmasa mı kafamız karısık kaan beye martta randevu aldık inşallah sizin gibi güzel sonuçlar alırız dünyalar bizim olur heralde burda bizlere umut oldugunuz için tesekkür ederimYaklaşık bir sene önce bende senin gibi korkular yaşıyordum canm benm seni çok iyi anlıyorum korkma sadece bol bol dua et bizde imkansız gözüküyordu ancak tesede varsa belli olur dediler tese bulundu ve sonra klomen m forte sase ve biz bi kaç karışım felanda kullandık kurler int sperm arttirici videolari izledik ve orda hangi meyve sebze yemis deniliyorsa almaya çalıştık tam tüp bebeğe başladık artık transfere gidicem bugün doktorda msj atmış artık istediğimiz değerlere ulaşıyoruz yine size verdiğim ilaçlara devam edin 1 ay sonra spermiogram yaptırın büyük ihtimal doğal yolla baba olabilirsiniz demiş şansa bak işte ama her gece dua ettim yeri geldi kafayı yiyecek gibi oluyodum oturup ağlıyordum bide ailemde yanımda değildi ben amasyaliyim eşim vanli oda problem oldu çok bunaldim sürekli eşime bulaşmaya bile başlamıştım ama sonra kendime dedim ne yapiyosun sen onun ne suçu var artık bu durumu kafamda sildim onunda kafasında silmeye çalıştım tabi bu durumu asla dillendirmedim hep o uyuduktan sonra araştırma yaptım ne iyi gelir diye allah razı olsun oda hiç yipratmadi beni ne verdiysem yedi içti ve sonucunuda gördük eğer birilerinize umut olabilirsem ne mutlu bana size tek tavsiyem ne olur kendinizi uzmeyin işte o zaman herşey düzeliyor ona normal birisi gibi davranın ben ilk başlarda onun adına üzülüyordum o zaten üzülüyordu bide beni gördükçe daha fazla yipratiyodu kendini ona bunu yapmaya hakkimin olmadığını düşündüm ve sanki normal bir insanmış gibi hissettirdim neden bizim bebegimiz olmuyo dediğinde ee ben istemiyorum bakamam bakamayacagim şeyi neden yapayım diye kaldırıyodum tabi deli gibide istiyodum:) tedaviden sonuç almaya başladık guzellesmeye başladı herşey o zaman tüp bebek yapalım mı dedim oda kabul etti inşallah rabbim bunuda hakkımızda hayırlı kılar ve nasip eder bizede sizlerede
Ne demek canm benm umut olabildiysem ne mutlu kaan beylede bi görüşün derim zaten adam net herşeyi yüzüne söylüyor o yönünü çok sevdim ve emin ol seni iyileştirmek için çaba gösteren birisi tek kötü yönü var oda attığın msjlara yaklaşık 1 ay sonra dönüyo geçen hastahanede gördüm dedim hocam size msj atiyoruz taaa 1 ay sonra dönüyorsunuz o zamana kadar hasta adam çoktan ölür yada iyileşir dedim güldü benim sisteme geç düşüyor ameliyat muayene yoğun olduğu için onlara ancak akşam bakabiliyorum dedi inşallah burdaki tüm herkese rabbim sifasini verir evlat hasreti hiçbirşeye benzemiyo ve bu durum eslerimizi etkilediği bizi etkilediği gibi bir süre sonra yuvamizida etkiliyor hepinizin dualarimdasiniz tüp bebekten pozitif sonuç alsam bile sürekli burda olcam hepinize bol bol dua edicem canlarDilinize saglık cok guzel anlatmışsınız inannın ki aklımdan gecenlere tercüman oldunuz bizdd de sorun aynı azo cok dr gittik hormon eksikligi var dendi varikosel ameliyatı oldu bi sene sonra tekrarladı şimdi olsa mı iyi olmasa mı kafamız karısık kaan beye martta randevu aldık inşallah sizin gibi güzel sonuçlar alırız dünyalar bizim olur heralde burda bizlere umut oldugunuz için tesekkür ederim
Mikrotese de son anda bulundu eşimde sperm ama kalitesiz çıktı onlar da benim tavsiyem bu olaylardan çıkardığım sonuç vitamin ve bitkisel takviye kullanmadan mikrotese ye girmemek çünkü sonuç olumsuz olunca yıkılıyor insan bide sadece ilaçlar yetmiyor ben bunu düşünüyorum o yüzden Kaan Aydos un yöntemi çok güzel olmazsa da her yol denenmeli tabi bu benim fikrimArkadaşlar 1.tesede sperm bulunamayıp tedaviyle 2.mikrotese sperm bulunan var mı aranızda yada tanıdğınız?![]()
sizin yinede bulunmuş ilk tesede inş. yine bulunur hiç bulunamayıp 2.de bulunan çok nadir galibaMikrotese de son anda bulundu eşimde sperm ama kalitesiz çıktı onlar da benim tavsiyem bu olaylardan çıkardığım sonuç vitamin ve bitkisel takviye kullanmadan mikrotese ye girmemek çünkü sonuç olumsuz olunca yıkılıyor insan bide sadece ilaçlar yetmiyor ben bunu düşünüyorum o yüzden Kaan Aydos un yöntemi çok güzel olmazsa da her yol denenmeli tabi bu benim fikrim
Ewet bulundu ama dölleme di dostum ya esasında asıl söylemek istediğim biz tüp bebek doktorlarına güvenip ekstra birsey arastirmiyoruz en azından ben öyle yaptim benim çok yakın arkadaşım aynı sorun vardı onlar 2 yıla yakın vitamin kullandılar ve sperm arttırıcı bir sürü yöntem denediler en son tüp bebek denediler ve mikrotese de sperm bulundu üstelik dondurdular kalanı suan bir yaşında da oğlu var darısı başımıza ins ben diğer yöntemlerin etkili olduğuna çok inanmamistim ama şimdi direk ona yöneldim tabi bide kaan hoca ya tedavi olsun biraz en son tüp bebek diye düşünüyorumsizin yinede bulunmuş ilk tesede inş. yine bulunur hiç bulunamayıp 2.de bulunan çok nadir galiba![]()
Ay aynen ya sihirli bir değnek arıyoruz hepimizKizlar ne bulsak yapmak istiyoruz ama biz hataydan getirttigimiz caksir otuyla o kadzr ugrastik, iki aydan fazla yedi eşim. Kaan hoca testesteron degerini gorunce şok oldu, hemen birakin dedi, cok fazla yükselmiş değeri. Yani iyi seyler yaparken bir yerden de bozmayalim.
Guzel haberlerini bekliyoruz dostum Allah yardımcınız olsunYarın eşim Tansel kaplancan a muayene olacak dualarınızı bekliyorum kızlar.