- 1 Nisan 2015
- 134
- 86
- 98
Teşekkürler canım bende bekliyorum haber alınca yazacağım randevu saat 15.00 teGuzel haberlerini bekliyoruz dostum Allah yardımcınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım bende bekliyorum haber alınca yazacağım randevu saat 15.00 teGuzel haberlerini bekliyoruz dostum Allah yardımcınız olsun
Ne yaptiniz dostum ne demiş haber var miTeşekkürler canım bende bekliyorum haber alınca yazacağım randevu saat 15.00 te
Chroman 5000 ve menogan mi yazdı acaba bide birsey soracam fsh ve LH değerleri nasıl diGenetik testi için kan almışlar bir sorun çıkmazsa 2 tane iğne yazmış onları kullanacak yine bir hafta sonucu bekleyeceğiz inşallah bir sorun çıkmaz.
Dostum aslında söylemek istediğim vitamin de kullanın doktora sorup çünkü bizde sperm bulundu ancak kalitesizdi döllenme olmadı o yüzden sordum bendeGorklum dosya eşimde ancak sorduğun soruları o eve gelince cevaplayabilirim tek bildiğim iğneler söylediklerin değil onları daha önce kullanmıştı.
micro tese olmadı esım dna hasarı tespıt edılmedı tedavı olamıyor kaan hoca dna hasarı varsa tup bebek tutmaz dedı dna hasarı var ama oranı cıkmıyor sperm sayımız az bellı sayıda sperm olması gerek hasarın cıkması ıcın oyuzden tedavımız bıttı hoca sonlandırdı tedavıyıDostum kusura bakma biraz ayrıntı olacak ama cevaplarsan sevinirim mikrotese de sperm bulunamadı mi yada mikrotese sonucu ne oldu nasıl oldu
Aaaa canım senin eşin azospermmiydi rabbim kucağına almayi nasip etsin sağlıkla doğur inşallah maşallah sanada miniğinede gerçekten böyle pozitif sonuçlar insanı umutlandiriyorSelamlar arkadaşlar bende daha once bu topikte paylaşımda bulunmustum ve sonunda hamile kalabildim. Sizlere umut olsun diye karamsarlığa düşmeyin diye paylasmak istedim çünkü bende buralarda pozitif sonuçlar okudukca umut dokuyordum. RABBIM HEPINIZE EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLK EVLATLAR NASIP ETSIN. AMİNNN
Daha ne kalp atısı duyduk ne de kese görduk ama ömrümde ilk defa yıllar sonra bhcg pozitif çıktı. Eşim azosperm ve ögrendigimizden itibaren yapmadığimız kür kullanmadıgimız ilac kalmadı. Tüm genetik testler normal gecirilmis hastalik yok hormonlar normal sadece spermimiz yoktu. Bircok doktora gittik ama normal yolla çıkıs elde edemedik. Içimize en sinen doktorla mikro tese ameliyatı olmaya karar verdik. Tabi esim hemen hazır degildi biraz sabretmem gerekti. Ama hazir oluncada hemen yapalim dedi salidan cumaya gun aldık ve tansel hocaya eşimi emanet ettim. Yüzde 65 sans verdi bize ve şükür 5 tüp doku donduruldu. Morfolojisi bozuk dendi ama elimizdede baska birsey olmadıgi icin onlarla denemek istedik. Zeynep kamilde tup bebek raporu çikarttık ve tekrar umut tup bebek merkezinin yolunu aldik. Tedaviye Selen hanimla başladım 27 yumurtam oluştu, 17si isleme alındı, 9 tanesi döllendi. 5.gune 4 tanesi geldi 2si donduruldu ve diger ikisinin gelisimi daha yavaş oldugu icin 6.gune bekletilip donduruldu. Çok yumurtam toplandığı için e2 seviyem cok yuksekti bu yüzden doktorum birdahaki adetle tedavi önerdi. Birdahaki adetin 17.günunde bir tane embriyom transfer edildi ve 12 gun sonra pozitifi nihayet aldık. Bir maşaAllahınızı alırız
Herseyin birvakti zamani var. Şuan gebeliğim ne kadar saglam bebegim ne kadar sağliklı bilemiyorum belkide devam etmicek belkide kucağıma alabilecem. Lütfen bana da dua edin. Hersey belirsiz ama kesin olan tek sey herseyin biz zamanının olması ve o zaman ulaşmak icin sabır ve umutla dua edip mücadeleden vazgecmemek gerekiyor. Dualarimdasıniz her daim Rabbim yardımcınız olsun.![]()
Tebrik ederim azo illetinden kurtulan bir arkadaşım daha çok sevindim sizin adınıza kendinize dikkat edin dulairmiz sizinle benim eşimde azo şükür bende hamleyi inş tüm arkadaşların gonlundekini nasip eder Rabbim sevgiyleSelamlar arkadaşlar bende daha once bu topikte paylaşımda bulunmustum ve sonunda hamile kalabildim. Sizlere umut olsun diye karamsarlığa düşmeyin diye paylasmak istedim çünkü bende buralarda pozitif sonuçlar okudukca umut dokuyordum. RABBIM HEPINIZE EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLK EVLATLAR NASIP ETSIN. AMİNNN
Daha ne kalp atısı duyduk ne de kese görduk ama ömrümde ilk defa yıllar sonra bhcg pozitif çıktı. Eşim azosperm ve ögrendigimizden itibaren yapmadığimız kür kullanmadıgimız ilac kalmadı. Tüm genetik testler normal gecirilmis hastalik yok hormonlar normal sadece spermimiz yoktu. Bircok doktora gittik ama normal yolla çıkıs elde edemedik. Içimize en sinen doktorla mikro tese ameliyatı olmaya karar verdik. Tabi esim hemen hazır degildi biraz sabretmem gerekti. Ama hazir oluncada hemen yapalim dedi salidan cumaya gun aldık ve tansel hocaya eşimi emanet ettim. Yüzde 65 sans verdi bize ve şükür 5 tüp doku donduruldu. Morfolojisi bozuk dendi ama elimizdede baska birsey olmadıgi icin onlarla denemek istedik. Zeynep kamilde tup bebek raporu çikarttık ve tekrar umut tup bebek merkezinin yolunu aldik. Tedaviye Selen hanimla başladım 27 yumurtam oluştu, 17si isleme alındı, 9 tanesi döllendi. 5.gune 4 tanesi geldi 2si donduruldu ve diger ikisinin gelisimi daha yavaş oldugu icin 6.gune bekletilip donduruldu. Çok yumurtam toplandığı için e2 seviyem cok yuksekti bu yüzden doktorum birdahaki adetle tedavi önerdi. Birdahaki adetin 17.günunde bir tane embriyom transfer edildi ve 12 gun sonra pozitifi nihayet aldık. Bir maşaAllahınızı alırız
Herseyin birvakti zamani var. Şuan gebeliğim ne kadar saglam bebegim ne kadar sağliklı bilemiyorum belkide devam etmicek belkide kucağıma alabilecem. Lütfen bana da dua edin. Hersey belirsiz ama kesin olan tek sey herseyin biz zamanının olması ve o zaman ulaşmak icin sabır ve umutla dua edip mücadeleden vazgecmemek gerekiyor. Dualarimdasıniz her daim Rabbim yardımcınız olsun.![]()
Amin canım evet birkaç senedir azospermle uğraştık ama insallah daha uğraşmayacaz sagol darısı sana ve tum bekleyenlere insallah tez vakitte ve hayırlısıyla.Aaaa canım senin eşin azospermmiydi rabbim kucağına almayi nasip etsin sağlıkla doğur inşallah maşallah sanada miniğinede gerçekten böyle pozitif sonuçlar insanı umutlandiriyor
MaşaAllah siz yolu yarılamışsınız bile saglikla kucağınızada alırsınız inşallah. Ve bu duyguları tatmak tüm isteyenlere de nasip olur.Tebrik ederim azo illetinden kurtulan bir arkadaşım daha çok sevindim sizin adınıza kendinize dikkat edin dulairmiz sizinle benim eşimde azo şükür bende hamleyi inş tüm arkadaşların gonlundekini nasip eder Rabbim sevgiyle![]()
Selamlar arkadaşlar bende daha once bu topikte paylaşımda bulunmustum ve sonunda hamile kalabildim. Sizlere umut olsun diye karamsarlığa düşmeyin diye paylasmak istedim çünkü bende buralarda pozitif sonuçlar okudukca umut dokuyordum. RABBIM HEPINIZE EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLK EVLATLAR NASIP ETSIN. AMİNNN
Teşekkürler darısı tez vakitte başınıza insallah. Ameliyatı yapan doktorumuz hicbirsey onermedi bize ameliyattan once istediginiz zaman gelim yapalım dedi. Ama biz yinede kendiliğinden olur diye umut ettik Celalettin peru var duymuşsunuzdur ona gittik o eşime hipogonadizm tedavisi uyguladı üc ay spermin gelisimi duruyor dedi ama sonuclar aynıydı o zaman tıkanıklık olabilir dedi tikaniklik icin birseyler verdi ama yine sonuc alamadık. Duyguğumiz ber kürü uyguladık ballar polenler nohutlat keci boynuzları 2 bucuk yıl denemedigimiz kalmadı. En sonunda mikro tesede karar kildık. O kullandıklarımızın içerde bir faydasi oldu mu bilemiyorum herseyde bir hayır vardır diyorum. Morfolojisi bozuk teseyle elde edilmis spemle şuan hamileyim. Benim yaşim 24 eşiminde 29 yaşımız genc diye bekledik ama yaş olayı tup bebekte önemli bu yüzden sizin yaşınız daha geçkinse ve doktorlarda öyle oneriyorsa vakit kaybetmeyip ameliyat olun derim. Istanbulda cok iyi doktorlar var Aralik tup bebek diye bir topik var orda ilk sayfada bir tablo var ve arladaslarımızin sonuclari var bir göz atın isterseniz.Tebrik ederim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Cok sevindim sebepsiz azosperm olan birinin mutlu haber almış olmasına. Ne kadar süre tedavi gördünüz merak ettim. Biz de 3 ay önce öğrendik sepebsiz azosperm ve hiç sperm yok. genetik testler hormonlar normal. Doktorumuz 2 ay klomen dedi. Onu ve bitkisel şeyler kullanıyoruz. Bakalım hakkımızda hayırlısı ama bazen tedirgin de oluyorum yanlış mı yapıyoruz hemen ankara istanbul da daha iyi doktorlara mi gitmeliyiz diye düşünüyorum. Bize umut oldunuz
Teşekkürler darısı tez vakitte başınıza insallah. Ameliyatı yapan doktorumuz hicbirsey onermedi bize ameliyattan once istediginiz zaman gelim yapalım dedi. Ama biz yinede kendiliğinden olur diye umut ettik Celalettin peru var duymuşsunuzdur ona gittik o eşime hipogonadizm tedavisi uyguladı üc ay spermin gelisimi duruyor dedi ama sonuclar aynıydı o zaman tıkanıklık olabilir dedi tikaniklik icin birseyler verdi ama yine sonuc alamadık. Duyguğumiz ber kürü uyguladık ballar polenler nohutlat keci boynuzları 2 bucuk yıl denemedigimiz kalmadı. En sonunda mikro tesede karar kildık. O kullandıklarımızın içerde bir faydasi oldu mu bilemiyorum herseyde bir hayır vardır diyorum. Morfolojisi bozuk teseyle elde edilmis spemle şuan hamileyim. Benim yaşim 24 eşiminde 29 yaşımız genc diye bekledik ama yaş olayı tup bebekte önemli bu yüzden sizin yaşınız daha geçkinse ve doktorlarda öyle oneriyorsa vakit kaybetmeyip ameliyat olun derim. Istanbulda cok iyi doktorlar var Aralik tup bebek diye bir topik var orda ilk sayfada bir tablo var ve arladaslarımızin sonuclari var bir göz atın isterseniz.
Belki birgün bende burdan Hamileyim diye yazarım ve sağlıklı hayirli evlatlarim olur kim bilir Birtek Rabbimiz bilir... Bu umudu taşıyorum. Rabbim umut kapımızı kapatmasın. ALLAHIM hamile olan arkadasim seninde bebegini bagislasin saglikla al kucagina. Sonsuz kez maşaAllahFarahFarah
İkimizde öğretmen olduğumuz için aslında tedavi için yaz tatilini bekliyoruz. Ben 29 yaşındayım ve daha 1 yıl olmadı evleneli. Kaan Beyle e mail yoluyla görüşmeye başladık. İstanbul konusunda pek bilgim yok ama arastıracağım. Keçi boynuzu ve incir kürü deniyoruz aynı zamanda. Rabbim bize de nasip etsin. Dualarinizdan eksik etmeyin. Ben de size dua edicem inşallah hiçbir sorun olmadan sağlıklı bebeğinizi meleginizi kucaginiza alırsınız.
Aminn canım benim inşallahhhhİnşallah 2017 burdaki herkese sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü bebisler getirir..