merhaba arkadaşlar

show haberde bugün gördüm bir haberi paylaşıyorum sizle araştıracagım bende bilgisi olan veya birşeyler ögrenen olursa buradan paylaşalım....
dna hasarını onarmak için sperm detoksu uygulandı danimarka ispanya fransa da uygulanıyor bu yöntem 3aylık detoks sonrası en ii emriyolar seçildi ve hiç sperm bulunamıyordu 3lü yöntem ile (liflemeyle, mikro tese, sonra; ısıkla yansıtmasına göre iyi emriyolar geliştişti ) 3ayrı yöntemin 1araya getirilmesi 156 çiftin 68 nde gebelik oldu yüzde43 basarı oldu yeni teknik degil bilinen bazı metotları çiftlere özel olarak uygulamak hatta hastaların yüzde 24 ü sperm detoksu sonrası tüp bebek olmadan bile gebe kaldı ..sperm detoksu ile hamile kalan var.. hiç spermi olmayanlara öneriliyor....
prof dr timur gürkan dünya tüp bebek başkanı. konuşmsı.... hayat tarzını degiştirirseniz antioksidanlar ve prebiyotik dediniz kötü mikroorganizmaların dengeleyici bir tedavi destek olarak olarak kullanırsanız erkeklerin belirlenen problemlerin büyük oranda geçebiliyor.showhaber başlıgı ENGELLİ GAZİYE ''BEBEK MÜJDESİ'' facebook ta videosu var
RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH

[/QU
Can'ım bu Timur Gürkan dedigin gurgan kliniğin sahibi olan mı. Eğer oysa bu yöntemin burda kullanıldığını düşünmüyorum. Timur hoca kadın dogumcu zaten evet cok iyi Bi dr ama genelde hastalarıyla o ilgilenmiyor surekli yurt dışına gittiği icin. Ayrıca sadece görüşme yapabilmek icin 500 tl alıyor merkez. Haa ama Bi yöntemleri var tedavi suresince sizden kan alıyorlar ve onlarla Bi teknik geliştirmişler daha sonra size tekrar enjekte ediyorlar o kandan aldıklarını bu da gebelik şansınızı yüzde 40 arttırıyor. Ama bunu sadece o merkezde tup Bebek yaptıranlara ekstra 650-750 lira karşılığında yapıyorlarmış patenti onlarda olduğu icin dışardan hasta buna erisemiyor. Ama dediğim gibi cok iyi Bi kadın doğumcu fakat bu teknikle ilgili bisi bilmiyorum umarım Burda da vardır ve umut olur insallah