EVET CANIMCa
Canim bu islem azospermlileremi uygulaniyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET CANIMCa
Canim bu islem azospermlileremi uygulaniyormus
merhaba arkadaşlarshow haberde bugün gördüm bir haberi paylaşıyorum sizle araştıracagım bende bilgisi olan veya birşeyler ögrenen olursa buradan paylaşalım....
Bize biri onerdi 16 yil cocugu olmamış adam kullanmis ve karisi dogal yolla hamile kalmis bizde o şekilde alip kullandik.ilk tesede sperm degil sperm hucresi dahi yok denildi tansel hoca igne tedavisi verdi 3ay sonra 2.tesede 9adet buldu ama ilk tese micro tese olmamış yumurtaliklarda cok tahribat var 3.yapmam dedi.macro tese yapılmış dedi.bizde bunu deniyelim dedik ve denedik esimin diger testlerinde sperm 0 cikiyordu hareketli hareketsiz hic yoktu.simdi 70 80 motil bulundu canli sperm oyuzden diyorum biz cok ugrastik gitmedigimiz doktor kalmadi.oyuzden esler8nizi her yerde ameliyat ettirmeyin.yaşamış biri olarak soyluyorum.keske cok dedik biz sizler demeyin.keske 4yil once varikosel ameliyati olmadaydi diyorum keske direk istanbula gitseydik dedik.hep zaman kaybi ve gercekten bi yerde tukeniyorsunuz
Canım haberde dedi azosperm diye kaç kere dinledim dinledim yazdım birde hatta klinik de aradım azosperm dedim evet onlara uygulanıyor dedi 2 kez tese olduk dedim tese sonucunu mail den istedi sonuçlara göre olur olmaz diye bilgi verecekler kaan hocaya sordum bende bakalım 10 güne cevap gelir ne diyecekArkadaşlar bu işin aslı nedir? Tükiye'de de eş zamanlı olarak uygulanmaya başlanmış habere göre. Celalettin hoca'ya vs. sorarsanız olumsuz yaklaşma ihtimali olabilir ama yine de birilerine sormak lazım işin aslı nedir. Haberi okuyun..
"nedeni bilinmeyen kısırlık hikayesi" demiş ama azospermi dememiş.
http://aa.com.tr/tr/saglik/cocuk-ozlemine-erkege-ozel-detoks-care-oluyor/731012
eşim de mailleşmiş yalnız buradaki tedavi sperm bulmak için değil de bulunan spermlerin iyi değerlendirilmesine yarıyormuş. yani tese sonrası sperm bulunursa boşa gitmemesi için. bir gelişme olursa yaz canım belki de biz yanlış anlamışızdır ama yazılan mailler çok net tese sonrası diyorCanım haberde dedi azosperm diye kaç kere dinledim dinledim yazdım birde hatta klinik de aradım azosperm dedim evet onlara uygulanıyor dedi 2 kez tese olduk dedim tese sonucunu mail den istedi sonuçlara göre olur olmaz diye bilgi verecekler kaan hocaya sordum bende bakalım 10 güne cevap gelir ne diyecek
OLABİLİR zaten bende tese olduk dediyce hoca sonuçlara baksın ona göre size ulaşırız dedi..eşim de mailleşmiş yalnız buradaki tedavi sperm bulmak için değil de bulunan spermlerin iyi değerlendirilmesine yarıyormuş. yani tese sonrası sperm bulunursa boşa gitmemesi için. bir gelişme olursa yaz canım belki de biz yanlış anlamışızdır ama yazılan mailler çok net tese sonrası diyor
Cnm kaan hoca telefonda ve siteden cvp vermiyor görüşmeye çağırıyor ve baya uzun bir tarihe gun veriyor.ben gittim ve memnun kalmadim ona gidecegine tansel kaplancana git 6ay biz kaan hocanin ilaclarini kullandik boş cikti ve onun yuzunden ilk tesede hücre dahi bulunamadiarkadaşlar lütfen yardım. kaan hocaya 15 gün önce testlerimizi sitesinden mail atmıştık. az önce cvp geldi ama genel bir mail atılmış. yani hormon tedavisi ile sperm elde edilebiliyor. bu konuda sitemizin şu sayfasını inceleyebilirsiniz, hasta sonuçlarımızı da şu sayfadan görebilirsiniz. şu telefondan sekreterimden randevu alıp gelirseniz tedavi için yardımcı olurum diye bir mail geldi. açıkcası ben testlerimizi değerlendirir bir mail bekliyordum. tamam birebir tedavi etmeden tabi ki bir şey söyleyemez ama hani bu testlere göre olur mu olmaz mı, bir tedavi şansı var mı gibi bir şeyler yazacaklar sanıyordum. arkadaşlar sizin nasıldı bu durumu değerlendirir misiniz. 5. yılımıza gireceğiz![]()
Cnm kaan hoca telefonda ve siteden cvp vermiyor görüşmeye çağırıyor ve baya uzun bir tarihe gun veriyor.ben gittim ve memnun kalmadim ona gidecegine tansel kaplancana git 6ay biz kaan hocanin ilaclarini kullandik boş cikti ve onun yuzunden ilk tesede hücre dahi bulunamadi
Ben artik profesörler inanmıyorum cunku adamlar isim yapmis ugrasmiyorlar o ismi nasil yapmislar orasida muamma
arkadaşım valla o kadar kafam karıştı ki. antalyadayız her yere gittik hiç sonuç alamadık. burfaki doktorlar bize işin uzmanları ankarada dediler. 6 ay araştırdım kaan hoca dediler. kimisi istanbul emre hoca diyor. siz tansel kaplancandan memnunsunuz. vallahi ne yapcağımızı şaşırdık . aynı şehirde de değiliz.nasıl olacak ne kadar sürecek. çok kalır mıyız hastane muayene mi özel mi tıp mı derken iyice karıştık kaldık. daha önce micro tese ameliyatında birşey bulunamamıştı. artık çok umutsuzum
Cnm ben şöyle söyleyim bu iste isim yapmış androloji doktorlari ankara kaan aydos istanbul ateş kadioglu kayseri oğuz ekmekçi oğlu emre bakirci cellaletti peru "iç hastaliklar doktoru"ne kadar para donuyorsa adam androlojiyede el atmış.bunlar artik kalıplaşmış igne ilaç kullan gel ameliyat baska hicbirsey degil.cikmayincada azospermi olsa dukkan sizin diyorlar.yasamis biriyim.ben şöyle soyliyim tansel kaplancan doçent ve adamin okadar ameliyat gecmisi varki testler bakip olur yada olmaz diyor.ve sgk anlasmasi umut tupbebekte var.evet ankara isim yapmistir ama bu doktora bir gidin derim benim umutlarim bittiginde umut oldu bana sizlerede olur insallah.arkadaşım valla o kadar kafam karıştı ki. antalyadayız her yere gittik hiç sonuç alamadık. burfaki doktorlar bize işin uzmanları ankarada dediler. 6 ay araştırdım kaan hoca dediler. kimisi istanbul emre hoca diyor. siz tansel kaplancandan memnunsunuz. vallahi ne yapcağımızı şaşırdık . aynı şehirde de değiliz.nasıl olacak ne kadar sürecek. çok kalır mıyız hastane muayene mi özel mi tıp mı derken iyice karıştık kaldık. daha önce micro tese ameliyatında birşey bulunamamıştı. artık çok umutsuzum
Çok üzüldüm canım rabbim yar ve yardımcınız olsun rabbim çok aratmasin inşallah mucize nasip etsin sana ve topikteli herkese inşallahCanım o kadar acıyor ki. Hiçbir kelime hiçbir söz anlatamaz hissettiklerimi. Umutlarım hayallerim vardı benim simdi hepsi yıkılmış durumda. Şu anda belki yaşadıklarımdan böyle konuşuyorum. ( daha yılımızı doldurmadik bile evliligimizde. 3-4 ay önce öğrendik azosperm olduğunu eşimin. O kadar sağlıklı ki eşim hiç aklımıza bile gelmemişti böyle bir problem. Öğrenince ürologa yönlendirildik. Elle muayene, bütün hormonlar, genetik testler, renkli ultrason hepsi temiz çıkınca 2 aylık ilaç tedavisi uyguladık ve ek olarak bitkiseller. 2 kez daha yapıldı sperm testi sonuç sıfırdı yine. Doktorumuz sizden umutluyum tese yapalım dedi araştırdık sorduk ok dedik teseye. Dün eşim tese oldu. Sonuç sıfır. Esimin yaşadığı acıyı ağrıyı görünce canım yanıyor)
Güçlü biriyim tekrar umut ederim tekrar kurarım eşimle güzel hayaller. Ama bundan sonra uzun bir süre bu konu için tıbbî şeylere hastaneye doktorlara tamamen kapılarımı kapattım. Eşim sağlıklı olarak yanımda olsun yeter. Rabbim nasip ederse olur etmezse hamd olsun. İnşallah Rabbim bana da güzel meleğimi kucağıma almayi nasip eder. Onun gelecegi günü hasretle özlemle bekleyeceğim.
Beni en iyi anlayacak derdimi paylasacagim kisiler sizlersiniz. Allah hepinize bu konuda yardımcı olsun. Her şey gönlünüzce olsun.
Canim kaan bey hakkinda olumsuz seyler soyleyen cok siz ne dusunuyorsunuz bu konuda emre bakirrcioglu dahiliye uzmanimiydi ilk defa duydum ankarada onerebilceginiz doktor var miCnm ben şöyle söyleyim bu iste isim yapmış androloji doktorlari ankara kaan aydos istanbul ateş kadioglu kayseri oğuz ekmekçi oğlu emre bakirci cellaletti peru "iç hastaliklar doktoru"ne kadar para donuyorsa adam androlojiyede el atmış.bunlar artik kalıplaşmış igne ilaç kullan gel ameliyat baska hicbirsey degil.cikmayincada azospermi olsa dukkan sizin diyorlar.yasamis biriyim.ben şöyle soyliyim tansel kaplancan doçent ve adamin okadar ameliyat gecmisi varki testler bakip olur yada olmaz diyor.ve sgk anlasmasi umut tupbebekte var.evet ankara isim yapmistir ama bu doktora bir gidin derim benim umutlarim bittiginde umut oldu bana sizlerede olur insallah.
Cnm celalettin peru iç hastaliklar doktoru emre bakircioglu üroloji doktoru.ankarada hakan yarali duydum ama gitnedim cunku bülent trasin ekibindeymis ve onlar hakkindada iyi seyler duymadığım icin tercih etmedim.ben kullandigimiz bitkisel kurleri oneriyorum 4_5 ay kullansin esin ve sonra imkan bulursan tansel hocaya git derimCanim kaan bey hakkinda olumsuz seyler soyleyen cok siz ne dusunuyorsunuz bu konuda emre bakirrcioglu dahiliye uzmanimiydi ilk defa duydum ankarada onerebilceginiz doktor var mi
Cnm umudunu kaybetme rabbim herseyin hayirlisini bilir ve verir bende o duygulardan gectimCanım o kadar acıyor ki. Hiçbir kelime hiçbir söz anlatamaz hissettiklerimi. Umutlarım hayallerim vardı benim simdi hepsi yıkılmış durumda. Şu anda belki yaşadıklarımdan böyle konuşuyorum. ( daha yılımızı doldurmadik bile evliligimizde. 3-4 ay önce öğrendik azosperm olduğunu eşimin. O kadar sağlıklı ki eşim hiç aklımıza bile gelmemişti böyle bir problem. Öğrenince ürologa yönlendirildik. Elle muayene, bütün hormonlar, genetik testler, renkli ultrason hepsi temiz çıkınca 2 aylık ilaç tedavisi uyguladık ve ek olarak bitkiseller. 2 kez daha yapıldı sperm testi sonuç sıfırdı yine. Doktorumuz sizden umutluyum tese yapalım dedi araştırdık sorduk ok dedik teseye. Dün eşim tese oldu. Sonuç sıfır. Esimin yaşadığı acıyı ağrıyı görünce canım yanıyor)
Güçlü biriyim tekrar umut ederim tekrar kurarım eşimle güzel hayaller. Ama bundan sonra uzun bir süre bu konu için tıbbî şeylere hastaneye doktorlara tamamen kapılarımı kapattım. Eşim sağlıklı olarak yanımda olsun yeter. Rabbim nasip ederse olur etmezse hamd olsun. İnşallah Rabbim bana da güzel meleğimi kucağıma almayi nasip eder. Onun gelecegi günü hasretle özlemle bekleyeceğim.
Beni en iyi anlayacak derdimi paylasacagim kisiler sizlersiniz. Allah hepinize bu konuda yardımcı olsun. Her şey gönlünüzce olsun.