Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anlıyorum sizi haklisiniz ama bizde nw yapacağımızı hangi Dr gidecegimizi bilmiyorum çevremizde gitmedigimiz Dr kalmadı en iyisi olsun istiyoruz artık bize tese demesin bir yol demesin neyden kaynaklandigi anlaşılsın istiyorum
Sabır gerektiren konular içinizi ferah tutmaya calısın sonucta veren de alan da Allah.Bir vesile kılıp verecekse verir vermeyecekse hersey boş zaten

Hastaya yaklaşımı gayet iyi Kaan beyin fakat sonrası hep e mail uzerinden Evet esim 4 yıl once varikosel ameliyatı oldu fakat azospermi buna bağlanmad

Evet varikosel ameliyatı oldu fakat azospermi buna bağlanmadı hasta yaklasımı iyiydi fakat biz tedaviden memnun kalmadık cok gereksiz uzuyor ted. avi[/QUO. Peki hormonları ve genetik test nasuldi sizde biz hiç iğne ilaç kullanması sadece varikosel ameliyatı oldu ve tekrarladı ameliyat yeniden olması lazimmis testesteron dusuk fsh yüksek çıkıyor ve ona gore bi tedavi uygulamıyor burda ki Dr lar adam akıllı sadece bu işle ilgilenen bi Dr olsun istiyoruz

Sabır gerektiren konular içinizi ferah tutmaya calısın sonucta veren de alan da Allah.Bir vesile kılıp verecekse verir vermeyecekse hersey boş zaten
Doğru haklisiniz kurban olduğum Allah her şeyin en iyisini doğrusunu bilir isterse bir ölü spermi canlandırır herşey onun elinde dünya dua ustune kurulu

Kaan Aydos bize bir genetik testi verdi ondan da dogru duzgun bir sonuc alamadık simdi 2 tane daha genetik testi istedi Emre bey onların sonucuna gore mikrotese olacak

Bizim bi akrabamizin esinde de bu sorun vardı 12 seneden sonra bi kızı oldu ve su an bide oğlu var kaç Dr gittiyse olmaz imkansız hiç hücre yok demişler gitmediği Dr kalmamış ve bitkisel kimden ne duyduysa uygulamış ilk basta 3-4 canlı hücre çıkmış sonra kullandikca artmış ve Dr hamile haberini aldığında ağlamış ve inanmamış gerçekten herşey iğne ilaç demek değil o anlattikca benim agzim açık kaldı

Kaan Aydos bize bir genetik testi verdi ondan da dogru duzgun bir sonuc alamadık simdi 2 tane daha genetik testi istedi Emre bey onların sonucuna gore mikrotese olacak
Siz nerde oturuyorsunuz ve hangi Dr size gore daha bilgili ve tecrubeliydi

Bz k.marasta olduğumuz için İstanbul Ankara gidip gelme bizim için sıkıntı oluyor

Bz k.marasta olduğumuz için İstanbul Ankara gidip gelme bizim için sıkıntı oluyor
Canım bende Maraş'ta sayılırım nurdagında oturuyorum ama Ankara'ya gittik buradaki doktorlar ameliyatı mutlaka iyi bir doktora yaptırın dedi tabi bizim tedavi iyi gitmedi şimdi İstanbul'a gidicez randevu aldık doktoru iyi seç

Merhaba, benim esimde iki defa micro tese oldu fakat olumlu sonuc alamadik. Tansel beydi doktorumuz. Hic canli hucre yok kok hucreden baska sansiniz yok dedi. Ama kok hucreyle ilgili hic bir gelisme yok. Tekrar denemeyi dusunuyoruz kaan beye randevu aldik. Ucuncu micro tese cok korkutuyor beni umarim ameliyata gerek kalmadan olumlu sonuc aliriz bizde. Kaan beye tedavi olup olumlu sonic alan var mi? paylasirsaniz sevinirim. Randevu alirken cok kararsiz kaldim cunku kaan aydos mu yoksa timur gurgan mi.

Siz nerde oturuyorsunuz ve hangi Dr size gore daha bilgili ve tecrubeliydi
Istanbuldayız biz.Ben şu dr daha tecrübeli diyemem Kaan Aydos da iyi bir hocadır fakat ben ilgisiz oldugunu ve yok yere tedaviyi uzattığını düsünüyorum.O yüzden burada Emre Bakırcıogluna gittik.Bir kez görüştük onunla da şimdilik iyi geldi enerjisi bize.

Anlıyorum sizi haklisiniz ama bizde nw yapacağımızı hangi Dr gidecegimizi bilmiyorum çevremizde gitmedigimiz Dr kalmadı en iyisi olsun istiyoruz artık bize tese demesin bir yol demesin neyden kaynaklandigi anlaşılsın istiyorum
Can'ım bu anlaşılacak gibi değil hücre var bölünmüyor kafadan atmak gerekiyor vs... tese için bekleyin içini iyileştirin .. bitkisel kürler vs için iyileştirin şakın acele etmeyin biz 4 yıl bekledik daha bekleseydik diyorum kürler yapsaydım diyorum havuç suları vs diyorum kendi kendime bekleyin acele etmeyim

Canım bende Maraş'ta sayılırım nurdagında oturuyorum ama Ankara'ya gittik buradaki doktorlar ameliyatı mutlaka iyi bir doktora yaptırın dedi tabi bizim tedavi iyi gitmedi şimdi İstanbul'a gidicez randevu aldık doktoru iyi seç

istanbulda hangi doktora gideceksiniz _?

Bizi hastaneden aradılar . 10 yumurta 5 i döllenmiş ama spermle değil bunu bilen var mı? Germ ile böyle oluyor mu? Yarın transfere gelin dediler 12:00 de gelemem dedim Perşembe sabah yapacaklar hem Perşembe'ye kadar durumlarına bakacaklar böyle oluyor mu sperme yakın hücre ile döllenme .. Allahım aklım başım bende deği

nasıl yani anlamadım. hiç sperm olmadan nasıl oluyor transfer ? arkadaşım detaylı bir anlatır mısın ? doğru mu bu . böyle bir şey varsa sperm olmadan bir çok kişi deneyebilir o zaman. döllenen yumurtalar kaliteli mi acaba. siz yine de bir başka doktora da bir sorsanız mı . çok şaşırdım ilk defa duydum.olgunlaşmamış hücre var ise belki tedavi ile olgunlaşmış elde edebilirler . o şekilde olsa daha sağlıklı olmaz mı. eşiniz micro tese mi oldu ? sperm yok ama germ hücre mi var . kusura bakmayın . bizi de aydınlatın lütfen

Ewet ilk tesede sertoil only cell patoloji sonucu hic cocugunuz olmaz dediler.tansel beye gittik igne tedavisi sonrasi 9sperm bulundu simdi ise normal cikisla 33 sperm bulundu

Bizim doktorumuzda Tansel bey kendisiyle tanışalı 2 ay oldu umarım bizde sizin gibi güzel sonuçlar alırız siz tedavinin kaçıncı ayındayız canım

Merhaba, benim esimde iki defa micro tese oldu fakat olumlu sonuc alamadik. Tansel beydi doktorumuz. Hic canli hucre yok kok hucreden baska sansiniz yok dedi. Ama kok hucreyle ilgili hic bir gelisme yok. Tekrar denemeyi dusunuyoruz kaan beye randevu aldik. Ucuncu micro tese cok korkutuyor beni umarim ameliyata gerek kalmadan olumlu sonuc aliriz bizde. Kaan beye tedavi olup olumlu sonic alan var mi? paylasirsaniz sevinirim. Randevu alirken cok kararsiz kaldim cunku kaan aydos mu yoksa timur gurgan mi.

Kaan Aydos ile 2010 - 2013 yıllarında
Tansel Hoca ile 2016 yılı içinde yaklaşık 6 aylık bir görüşmemiz oldu.
Timur hoca yı duyduk ama gitmedik
Ahmet Şalvarcı Konya Muayene gittik.. Testisler ve Kan sonuçları olumsuz çıktı.. Sperm yok.. Testosteorn düşük, Fsh yüksek LH yüksek..

hiç birinden sonuç alamadık.. 6 ay bekleyip Emre hocaya gideceğiz..

Ama şunu biliyorum ki :( bizim imtihanımız.. Rabbim nasip edecek ise nasip eder..

Enbiya Suresini dinleyin ... 83 - 93 ayetleri..

Zekeriya, Rabbine dua etmiş.. Allah duasını kabul etti.. ve Yahya yı verdi.. Umarak ve Korkarak yalvarmışlar ... Takdir etti Rabbim.... Bizlerde dua edeceğiz.. yapacağımız pek birşey yok ..

Biz daha önce hiç tese olmadık ilk defa adam akıllı bi Dr gidecez burda Malatya araştırma gittik hemen tese dendi bizde en son care onu dusunuyoruz testesteron dusuk fsh yüksek çıktı ve varikosel mevcut 4yil öncede o ameliyatı oldu ama nuks etmiş ve daha kötü olmuş su neyden kaynaklandığını bilmiyoruz bugün malatyaya genetik kromozom testi için kan verdi eşim ve Dr overille ve puregon diye iğne vermiş ama ankaraya gitme konusunda tereddütler imiz var sizde sorun nedir hangi tedaviler gordunuz

allah şifa versin. iyi bir tedavi görmeden kesinlikle micro tese olmamak lazım. biz daha önce tedavisiz bir micro tese ameliyatı olduk. hormonlarımız genetikler her şey normal. sebepsiz azosperm dendi. ameliyattan sonra farklı bir doktora gittik. 3 ay klomen ve emodex kullandık test verdik sperm çıkmadı. ameliyatda da çıkmamıştı. o yüzden bırakmıştık tedaviyi . şimdi nisanın son haftasında kaan aydosta randevumuz var. bir de onu dinleyelim bakalım inşallah faydası olur. tek ve son umudumuz kaan aydos çünkü.

nasıl yani anlamadım. hiç sperm olmadan nasıl oluyor transfer ? arkadaşım detaylı bir anlatır mısın ? doğru mu bu . böyle bir şey varsa sperm olmadan bir çok kişi deneyebilir o zaman. döllenen yumurtalar kaliteli mi acaba. siz yine de bir başka doktora da bir sorsanız mı . çok şaşırdım ilk defa duydum.olgunlaşmamış hücre var ise belki tedavi ile olgunlaşmış elde edebilirler . o şekilde olsa daha sağlıklı olmaz mı. eşiniz micro tese mi oldu ? sperm yok ama germ hücre mi var . kusura bakmayın . bizi de aydınlatın lütfen
Arkadaşım aklım benimde almıyor Celalettin Peru'nun hastasıyız eşim onu çok seviyor ve değer veriyor . Ona hep derdi sperm çıkmasa bile içinden çıkan en iyi canlı hücre ile deneyeceğiz dedi.. Ümit vermediler dene dediler binde bir olma durumu var dediler gebelik elde edilen oldu ama binde bir dediler ... ne desinler ellerinden geleni yapıyorlar .. dua ile yapacak bişey yok ..

Back
X