- 27 Aralık 2010
- 166
- 30
- 98
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım seminer ile ilgili bilgi vermek yasak burada neden bilmiyorum, internette arama yaparsanız infertilite ile mücadele ile ilgili seminer hakkında bilgi sahibi olursunuz burada kurallara uyup site sahiplerini üzmeyelim :)
Kizlar neymis bu sorunmuzun cozumu yukardaki arkadasi anlayan varmi
Amin inşallah daha güzel haberler alırsınız bitkiseller nerden temin ediyorsunuz bide Kaan beyde tedaviniz sonuç vermedi mi bizde gideceğiz ama fayda gormessek diye korkuyorum bizde varikosel ameliyatı olduk su an uc sene geçti ve nuks etmiş Dr bi yanlışlık yapmış ameliyatta tekrar olması gerekiyor ve testesteron dusuk fsh yüksek ama bu durumda varikosel çok onemsen miyor sizde fayda oldu muHormonlar normal esimde.kaan hocanin tedavisi sonrasi fsh yüksekti sonra ilaclari birakinca oda dustu.esim de genetik teslerde normal cikti.varikosel vardi esimde 4.evre ondanda ameliyat oldu.bir ise yaramadi.tanselbey cormion igne tedavisi uyguladi.ondan sonra 9sperm buldu tesede.sonra esim ilac kullanmadi simdi bitkisel kur kullanıyor ve promotil toz kullaniyor.bitkisel kurleri yazmistim tehemra ürünleri idi.1yil kullandi ve suan çıkış var insallah rabbim herkezin gonlune gore versin
Telefon numarası yazmamissinizHepinize Selamlar,kusura Bakmayin Sorumu Nadir görün, Ben Bu Kadar Kardeslerimizin sorunu Oldugunu bilmiyordum.
Ben sadec tüp bebek icin bir yakinimda sahit oldum,seinin Spermi cok az ve Kirik kuyruklu diyelim,yani hareketsiz,
tür bebekgin 3 asamasi olani yani kadin ilaclar aldi ve kilo aldi ve Pisikolojik baski falan baya kötü oldu, ve sonra 3 ay hamile iken cocuk gelismedi, ve sonra ,benim bildigim tamamen dogal bir hap günde bir tane erkek alicak bu kadar, kullanmadan doktora gidin ve sperm analizi yaptirin ve sonra bir ay sonra iki ay sonra gidin ve sonra üc ay sonra gidin bakin
spermler nasil ucuyor ve temizlenmis ve direncli ve hatasiz ve rakami sizi sasirtacak,bu gercekten tam cözüm, yalanim varsa bana lanet edin, inanmayan varsa bana ucak bileti alsin ürünü ben kendim vereyim ve beni tanisin Kimligimi vereyim baksin kimim, saklimiz yok, Allah kimseye böyle dert vermesin,esleriniz beni arasin anlatayim whats app de olur mail de olur tel de olur,kendinizi bu kadar tüp bebege yönlendirmeyin sorun Erkekte ise keskn cözüm var kardeşlerim.
Telim :
Mail:
Isteğinizi sorun ve kendiniz karar verin.
Saygilarimla
Telefon numarası yazmamissiniz