Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan beyin tedavisine kimi cevap veriyor kimi ise vermiyor yani bu işler biraz da nasip işi. zaten randevu almışsınız. gidip görüştükten sonra bence karar verin. şimdiden bunun stresini yaşamayın. ayrıca hiç tedavisiz micro tese ameliyatı olan bir çift olarak kesinlikle ilaç iğne her ne ise bu tedavi alınıp öyle micro tese olunmalı yani ben bunun faydalı olacağına inanıyorum. bu durumda kaan hocanın ilaç tedavisini de çok anlamlı buluyorum. ameliyat öncesi ilaçlarla hazırlanmış oluyor . zaten bu işler hemen olmuyor. bzim gibi aceleye getirmeyin. bir tedavi şansı varsa o tedaviyi aldıktan sonra micro teseye evet deyin.
Kaan hoca bize hiçbir şekilde tedavi ilaç vermedi direk tese yaptı ayrıca mikrotese bile yapmadı onu kesinlikle belirtin 40 dk da bitirdi çıktı ben çok pişmanım beni dinlersen hiç vakit kaybetme onda Emre bey tesede en iyi diyolar bende artık iyice araştırdım Kaan bey 6 ay ilaç tedavisi verdi bize teseden sonra biz ne kadar dediysekte eşimde panik atak var ilacı düzenli kullanmadı bize mesaj atmış yapacak bişey Yok sperm bankası yada esirgeme kurumuna başvurun diye

kaan beyin tedavisine kimi cevap veriyor kimi ise vermiyor yani bu işler biraz da nasip işi. zaten randevu almışsınız. gidip görüştükten sonra bence karar verin. şimdiden bunun stresini yaşamayın. ayrıca hiç tedavisiz micro tese ameliyatı olan bir çift olarak kesinlikle ilaç iğne her ne ise bu tedavi alınıp öyle micro tese olunmalı yani ben bunun faydalı olacağına inanıyorum. bu durumda kaan hocanın ilaç tedavisini de çok anlamlı buluyorum. ameliyat öncesi ilaçlarla hazırlanmış oluyor . zaten bu işler hemen olmuyor. bzim gibi aceleye getirmeyin. bir tedavi şansı varsa o tedaviyi aldıktan sonra micro teseye evet deyin.
Kaan hoca bize hiçbir şekilde tedavi ilaç vermedi direk tese yaptı ayrıca mikrotese bile yapmadı onu kesinlikle belirtin 40 dk da bitirdi çıktı ben çok pişmanım beni dinlersen hiç vakit kaybetme onda Emre bey tesede en iyi diyolar bende artık iyice araştırdım Kaan bey 6 ay ilaç tedavisi verdi bize teseden sonra biz ne kadar dediysekte eşimde panik atak var ilacı düzenli kullanmadı bize mesaj atmış yapacak bişey Yok sperm bankası yada esirgeme kurumuna başvurun diye

İNFERTİLİTE İLE MÜCADELE ARAŞTIRMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ OLARAK SON DÖNEMLERDE HIZLA ARTAN İNFERTİLİTE OLGULARINA FARKINDALIK OLUŞTURMAK VE BU PROBLEME ÇÖZÜM ARAYIŞI KAPSAMINDA SEMPOZYUM DÜZENLİYORUZ.

Gerek Dünya genelinde ve gerekse ülkemizde yakın bir zamanda çok daha ciddi sonuçları olacak İnfertilite probleminin farkına varılmasının zamanı gelmiştir. Değişen yaşam koşulları ve beslenme alışkanlıklarının gözden geçirilmesi, Kullanılan zirai gübre ve ilaçların yanı sıra bağımlı kalınan aynı zamanda üreme potansiyeli bulunmayan ürün tohumlarının da metabolizma üzerinde yıkıcı etkileri olduğu bilinmektedir.

Günümüzde İnfertilite Problemi yaşayan çiftlerin büyük bir çoğunluğunda SEBEPSİZ İnfertilite tanımı hızla yaygınlaşmaktadır. Bu konunun gündeme alınması ve hiçbir olgunun sebepsiz olmadığının kabullenilip, gerçek sebeplere odaklanmanın, geleceğimiz açısından öneminin kavranması gerektiği ortadadır.

Çağımızın önemli bir problemi olarak karşımıza çıkan İnfertilite’nin tedavileri üzerine Devlet destekli projelerin yoğunlaşması ve bu yönde çalışma yapan bilim insanlarımızın desteklenmesi önemlidir. Bizlerde 2016 Yılında bu tür çalışmaları desteklemek, bu problemi yaşayan aileler ile iletişim içerisinde kalarak bilim insanlarımızı çözüme odaklamak adına, tamamen infertilite hastalarından oluşan ve tüm ilgili hastane, kurum ve kuruluşlardan bağımsız çalışan İMAD-DER ( İNFERTİLİTE İLE MÜCADELE ARAŞTIRMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ)’ni kurduk. Derneğimiz bu kapsamda İnfertilite probleminde önemli çalışmalar yapmış Bilim İnsanlarımız ile ilk Sempozyumunu 19 Mart 2017 Pazar günü İstanbul İBB Mecidiyeköy Kültür Merkezinde saat 10:00 – 17: 00 arasında gerçekleştirecektir.

Derneğimizin bu çabalarına katkı sunmak üzere davetimizi kabul eden ve bu alanda önemli çalışmalara imza atmış değerli bilim insanlarımız, Prof. Dr. Volkan Baltacı, Prof. Dr. Timur GÜRGAN, Prof Dr. Seda VATANSEVER, Prof. Dr. Ümit ÖZEKİCİ, Prof. Dr. Kaan AYDOS, Doç. Dr. Başar SARIKAYA, Uzm. Dr. Celalettin PERU, Uzm. Dr. Kağan GÜNGÖR, ve Emb. Ferhat CENGİZ’e şükranlarımızı sunarız.

Bu önemli programa tüm infertilite problemi yaşayan ailelerin yanı sıra, İlgili uzmanlar ve Basın mensupları davetlidir.

Saygılarımla.

Doğan CEYLAN

İMAD DER Yönetim Kurulu Başkanı

Sizlerle paylaşmak istedim ....

demek ki herşeyin bir yolu yordamı varmış değil mi ?

Bizde Kaan bey mi Tansel bey mi ikisi arasında kaldım kimi iyi yorum yapıyor kimi boşuna oyaliyor diyor iyice kafamız karıştı mart son haftası randevumuz var Kaan beye ne yaparız bilemiyorum bosa zaman kaybetmek istemiyorum
Cnm ben yarin istanbulda olacagim ve tanselbeyin istedigi
Bazen varikosel azo da azcik ta olsa ise yariyor mus yüz de 10ihtimal
Bizim gittiğimiz bircok doktor ayni seyi soyledi.keske olmasaydi dediler tesede bulma ihtimali daha cok olur demislerdi.ama biz aman tese olmasin normal yolla çıkış olur diye varikosel ameliyati olduk.ama gel gorki soltarafta 4.evre olan varikosel hic kuculmedi aksine sağ taraftada 2evre olmuş. Tabiki herkesin ve her hekimin tercihi başka.rabbim gönlünüzce versin

Bu nasil bir hekim yaa gercekten inanamıyorum tedavileri sablon halinde hazir herkese ayni mail atıyor galiba bizede ayni seyleri yazmıştı. Cok yazik insanlar umut ediyor gidiyor ilk gittiginde cok iyi sonrasi husran dert veren rabbim dermaninida verir insallah

Bizde Kaan bey mi Tansel bey mi ikisi arasında kaldım kimi iyi yorum yapıyor kimi boşuna oyaliyor diyor iyice kafamız karıştı mart son haftası randevumuz var Kaan beye ne yaparız bilemiyorum bosa zaman kaybetmek istemiyorum
Cnm ben allahin izniyle yarin tedaviye basliyorum insallah guzel haberler veririm tansel bey bizden kullandigimiz macunlari istemisti onlarida goturecegim.bence sende eşine macunlari al kullansin belki care onumuzdedirde biz farkinda degilizdir.

Bu nasil bir hekim yaa gercekten inanamıyorum tedavileri sablon halinde hazir herkese ayni mail atıyor galiba bizede ayni seyleri yazmıştı. Cok yazik insanlar umut ediyor gidiyor ilk gittiginde cok iyi sonrasi husran dert veren rabbim dermaninida verir insallah
İnşaAllah ama ilk başlarda herşey iyi hoş sonra iş bitince kesip biçince yapacak bişey yok

Arkadaşlar doktor konusunda hickimse etkilemek istemem çünkü Allah herkesin şifa vesilesini başka yerden veriyor eğer nasip edecekse ancak Bahçeci Umut tüp bebek merkezi ve Dr Tansel Kaplancan ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.Biz onda mikretese olalı 1.5 seneden fazla oldu,öncelikle mikretese sonrası bana 2 dakikalık psikolojimi altüst eden bir konuşma yaptı ve hastaneden çıktı,eşim eve gidince telefon etti çünkü gorusememisti onuda aradı diye terslemis esiminde psikolojisini altüst etti.Ameliyat sonucuna bişey diyemeyiz yoktan var edicek halı yoktu ama iletişim konusunda sıfır olduğunu gördük, o merkezin nekadar pahalı olduğunu herkes bilir zaten resmen paramizla rezil olduk,ameliyata kadar ilgili sonrasinda sanki dusmaniyiz. Sözün özü o gün bize ders oldu olabildiğince uyanık olmaya çalışıyoruz sonuçta kaderde ne varsa onu yasicaz ama hiç değilse böyle ekstra stres yuklenmiyecegimiz bir merkez olmalı paramizla düğmeli bize insanca davranılmalı, bence birkaç merkezle görüşülüp öyle karar verilmeli

12.5 senedir azoyla mücadele eden biri olarak imad derneğine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.inşallah başarılara imza atarsınız.ayrıca KAZEN sizede bize yapmış olduğunuz duyurunuz için teşekkür ederim

Merhaba.Benim eşim de azospermi Istanbulda oturuyoruz daha önce Kaan Aydos'a gidiyorduk memnun değiliz tedavi bir türlü ilerlemeyince geçen hafta Emre Bakırcıogluna gittik.Emre bey bir kaç test verdi onların sonucuna göre ilk kez mikrotese olacak.Mikroteseyi hangi hastanede yaptırırasak tüp bebek de orda yapılacak.Ya Florance Nightengale Gayrettepe ya da Fulya Acıbadem'de yapıyormuş ameliyati Emre bey.Sizce bu hastanelerden hangisi tup bebek için daha iyidir? Fulya Acıbadem'de Süleyman Tosun var kadın doğumcu olarak bu dr icin cok iyi diyorlar.Bilen var mı?

sayfaya yeni üye oldum arkadaşlar. sebepsiz azosperm hastasıyım bu konuda başarılı doktor var mı acaba

sayfaya yeni üye oldum arkadaşlar. sebepsiz azosperm hastasıyım bu konuda başarılı doktor var mı acaba
Bilindik iyi doktorlar var biz Kaan Aydos ü denedik memnun kalmadık araştırdım şimdi İstanbul'da Emre Bakırcıoğlu var ona randevu aldık gidicez

İstanbul'da medikal park Göztepe hastanesi daha geçen hafta ilk gorusmemizi yaptık hormonları istedi şu anda iyi görünüyor ilgili inşallah hep böyle olur
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız keşke bizde İstanbul ada olabilsek çok sanslisiniz Dr adı ney ben bugün Abdullah Arman Özdemir konuştum aklımda şüphe var ona gidipte iyi sonuclar alan var mi

Bilindik iyi doktorlar var biz Kaan Aydos ü denedik memnun kalmadık araştırdım şimdi İstanbul'da Emre Bakırcıoğlu var ona randevu aldık gidicez
Merhaba emre bey muayene ücreti ne kadar nasıl tedaviler uyguluyor bizde Kaan beye gidecektim ama çok olumsuz yorumlar aldım randevuyu iptal ettim iyi bi Dr arıyorum acil yardım eder misiniz

Arkadaşlar doktor konusunda hickimse etkilemek istemem çünkü Allah herkesin şifa vesilesini başka yerden veriyor eğer nasip edecekse ancak Bahçeci Umut tüp bebek merkezi ve Dr Tansel Kaplancan ile ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum.Biz onda mikretese olalı 1.5 seneden fazla oldu,öncelikle mikretese sonrası bana 2 dakikalık psikolojimi altüst eden bir konuşma yaptı ve hastaneden çıktı,eşim eve gidince telefon etti çünkü gorusememisti onuda aradı diye terslemis esiminde psikolojisini altüst etti.Ameliyat sonucuna bişey diyemeyiz yoktan var edicek halı yoktu ama iletişim konusunda sıfır olduğunu gördük, o merkezin nekadar pahalı olduğunu herkes bilir zaten resmen paramizla rezil olduk,ameliyata kadar ilgili sonrasinda sanki dusmaniyiz. Sözün özü o gün bize ders oldu olabildiğince uyanık olmaya çalışıyoruz sonuçta kaderde ne varsa onu yasicaz ama hiç değilse böyle ekstra stres yuklenmiyecegimiz bir merkez olmalı paramizla düğmeli bize insanca davranılmalı, bence birkaç merkezle görüşülüp öyle karar verilmeli
Doğru haklisiniz bu azo ile iyi ne kadar varsa hepsi çok paraci parayı alinca işi bitiyor bide aşırı pahalı geldi bana bugün beni Abdullah Arman bey sekreteri aradı tese ile varikosel ameliyatı size indirimli 6bin diyor sizce pahalimi sonuçta bi tüp bebek parasa biraz daha ustune koysak

Cnm ben yarin istanbulda olacagim ve tanselbeyin istedigi

Bizim gittiğimiz bircok doktor ayni seyi soyledi.keske olmasaydi dediler tesede bulma ihtimali daha cok olur demislerdi.ama biz aman tese olmasin normal yolla çıkış olur diye varikosel ameliyati olduk.ama gel gorki soltarafta 4.evre olan varikosel hic kuculmedi aksine sağ taraftada 2evre olmuş. Tabiki herkesin ve her hekimin tercihi başka.rabbim gönlünüzce versin
Amin sagolun su an nerde hangi Dr da tedavidesinjz bizim varikosel en baştan yanlış yapılmış mikrocerrahi yöntemle yapılmamış o Dr farklı gorusu Abdullah Arman beyde tekrar bu ameliyatı yapmam lazım dedi kafamız iyice karisyi

yorumunuz için çok tşk ederim. ama Bize de yaşadığımız şehirde aynı şeyi yaptılar. hiç bir tedavi uıygulanmadan tesa ve micro tese yapıldı. hatta patalojiye bile gönderilmemiş. sonuç sıfırdı ve seebini de öğrenemedik. her şey normal. biri diyor hücre yok üretimyok. biri diyor sperm gelişmiyor. gitmediğimiz doktor kalmadı. ankarayı tavsiye ettiler. bu alanda uzman kaan aydosu bulduk. kaan hoca bize maille bir tedavi şeması gönderdi. randevu almadan önce yani. ilaç tedavisiyle bizim durumumuzda olanlarda sonuç alınabildiğini yazdı. o yüzden bir umut doğdu bize. belki tedaviyle bulunabilir diye. sebepsiz azosperm .. bir de kaan aydosu dinleyelim dedik.o daha önce hiç duymadığımız testler istiyormuş. biz adını bile ondan duyduk. zaten durumumuz olumsuz ise tekrar ameliyat olmayı düşünmüyoruz. belki sizin durumunuz farklıydı açıkcası bilemiyorum . kimisi iyi diyor kimisi kötü. kafamız çok karışıktı zar zor kaan hocada karar kıldık. eşimi de zor ikna ettim. bakalım nasip kısmet artık. inşallah vesile olur. sizin sorun neydi ?

Son düzenleme:
Back
X