Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
5 senedir evliyim ve geçen sene evlilik yıldönümünde öğrenmiştik azo"yu.. ilk seneler istememiştik :) artık kimse sormuyor bile çoçuk düşünmüyorsun diye acıyarak bakıyorlar sanki kardeşimi kuçağıma aldığımda.. belkide bana öyle geliyor.. eşimle çok severek evlendim aşıktım ona ve hala aşığım.. bunları yaşıyacağımı bilseydim yine onunla evlenirdim.. bunları size yazıyorum ama rahatlıyorum inanın :) bi siz anlarsınız çünkü :)

Eşim ile 1.5 yıllık evliyiz. Evlenmeden önce tüm detaylari anlattı ve ben gerçekten severek evlendim. Gerçekleri söylemesi ve dürüstlüğü bana yetti. Bende bu olaya Aşk ile cevap verdigimi ve onu çok sevdiğimi her ortamda söylüyorum. Şimdilerde tedavi oluyor fakat :( hiç bir şey etki vermiyor. Nasıl olacak ne olacak bilmiyoruz. :( Nasip

Sizin azo sebebiniz neydi? Benim eşim 3/4 yaşında İnmemiş testis ameliyatı olmuş.. kayınvalidem ozamanlar sormuş doktora çocuğu olur mu diye oda olur demiş.. eşimde bilmiyordu azo olduğunu anlamamıştık.. benim adetim çok geçikiyordu benden kaynaklanıyor sanıyordum hep :) ne çahilmişim.. :)

Sizin azo sebebiniz neydi? Benim eşim 3/4 yaşında İnmemiş testis ameliyatı olmuş.. kayınvalidem ozamanlar sormuş doktora çocuğu olur mu diye oda olur demiş.. eşimde bilmiyordu azo olduğunu anlamamıştık.. benim adetim çok geçikiyordu benden kaynaklanıyor sanıyordum hep :) ne çahilmişim.. :)
47xxy doğuştan (genetik) bu rahatsızlık varmis, fakat ailesi fark etmemiş..Fark etmemiş olması da bir garip. Erkek kardeşi ile aynı anda sünnet olmuşlar anlamadım. Erken fark edilmiş olsa daha mı farklı olurdu bilmiyorum ama :((

Allah yardımcın olsun canım.. hiç tese oldu mu eşin? Benim eşimde fark edilmiş ama Eşim 3 aylıkken babası rahmetine kavuşmuş ozamanlar kayınvalidem hiç bişey yapamamış doğru dürüst sahip çıkmamışlar.. kader işte canım..

Allah yardımcın olsun canım.. hiç tese oldu mu eşin? Benim eşimde fark edilmiş ama Eşim 3 aylıkken babası rahmetine kavuşmuş ozamanlar kayınvalidem hiç bişey yapamamış doğru dürüst sahip çıkmamışlar.. kader işte canım..

2013 yılında 1 defa olmuş. Hücre bulunamadığı icin, Dr tedaviyi bırakmış.
Şimdi ise Dr lar, Ya cinsellik y ada çocuk istemeniz deniyor :(
Yani çocuk için kullandığımız zaman hap ilaç iğne vs şeyleri cinselligimizi sıfıra indiriyor :(( bakalım ne olacak

2013 yılında 1 defa olmuş. Hücre bulunamadığı icin, Dr tedaviyi bırakmış.
Şimdi ise Dr lar, Ya cinsellik y ada çocuk istemeniz deniyor :KK43:
Yani çocuk için kullandığımız zaman hap ilaç iğne vs şeyleri cinselligimizi sıfıra indiriyor :KK43:( bakalım ne olacak
Of. Çok zor bir seçim canım.. ama bazen düşünüyorumda bize belki daha çok umut var teknoloji artık öyle çok ilerledi ki ve ilaçlar.. belki sonra cinselik içinde bişeyler yapılabilir.. eskiden azosperm erkekler hiç birzaman baba olamazdı.. hangi doktorda tedavi gördü eşin başka doktorada gittiniz mi ?

Eşim yıllardır Genetik rahatsızlığı var. Gitmediği Dr kalmamis. Şimdilerde ise Bekliyoruz. Neyi beklediğimiz de belli degl
Kök hücre çıkmasini bekleyeceğiz.

benim esimde azospermi hastası, butun testler normal ama çıkıs hiç yok. Cuma gunu tansel bey tese yapacak dualarınızı bekliyorum insallah bulunur. Allah herkese gonlundekini nasıp etsin.

Arkadaslar aranızda fsh yüksek olup testosteron düşük olan kimler var? Tedavi gördünüz mü veya tese oldunuz mu?

Arkadaslar aranızda fsh yüksek olup testosteron düşük olan kimler var? Tedavi gördünüz mü veya tese oldunuz mu?

FSH / LH Yüksek
TOTAL Düşük...
Tansel Kaplancan ve Kaan Hoca ile Tedavi ler olduk.. TESE de bir şey cikmadi
(Cinsellik olsun diye; Sustanon ile TOTAL Hormonlarini yükseltmiş idik.)

Teseyi kim yaptı?biz 7 aydır tedavideyiz değerler normale dönmüştü yine bozuldu:( henüz tese olmadık bilmiyorum ümitsizim

Teseyi kim yaptı?biz 7 aydır tedavideyiz değerler normale dönmüştü yine bozuldu:KK43: henüz tese olmadık bilmiyorum ümitsizim
Kaan hoca yapmis.. evlenmeden once.. Dr dediği tek şey.. :( kök hücre başka yok dedi.
Ya evlat edinen, ya da sperm donor u denilen biseyimis. eşime sordum geçti gitti konu..

Kaç yıllık evlisiniz tedaviyi bıraktınız mı
1.5 yıllık.
Gidecek Dr kalmadi.. hepsi olumsuz cevap verdi. Emre beye gitmeyi planlıyoruz bakalım.. belli değil değil.. başlamış bir tedavimiz yok... Tabiri caizse; eşim nadasa bıraktı kendini.. iğneler ile total 600 (normal değer 200-800) olan degerlerin azalmasını Bekliyoruz. İğneler öncesinde 50 ye kadar dusmustu... Her şeyimiz Sifir idi !!!

MERHABALAR BENDE 9 YILLIK EVLİYİM MALESEFKİ 6 YILDIR BU HASTALIKLA MÜCADELE EDİYORUZ AMA HALEN BİR SONUÇ ALAMADIK 2 KERE MİKRO TESE AMALİYATI OLDUK 1.cisi medikalparkta bir sonuç alamadık 2.cisi emre bakırcıda oldu gene bir sonuç alamadık artık bıraktık birtek iğne tedavisi vermedi emre bey o aklımı karıştırıyor allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah o kadar zor ki bu işler
Merhaba, benim esimde iki defa micro tese oldu fakat olumsuz. Kok hucreyi bekleyin dedi fulya bahceciden tansel bey. Sizde son durum nedir? Biz ankarada kaan beyde baska bir tedaviye basladik. Sansiniz cok cok dusuk dedi doktor ama yinede denemek istiyoruz.

Back
X